wywazarka do kol zamontowanych w samochodach wywazaja nie tylko kola ale i inne elementy wspolpracujace zen;) takie jak poloski, tarcze itp.
wiem z laboratorium diagnostyki;)
i dodatkowa wiadomosc wywazarka do kol zdemontowanych moze wywazac statycznie i dynamicznie a do kol zamontowanych tylko statycznie
wreszcie przydala sie do zcegos ta wiedza!
_________________ nie rób nic na siłę.weź większy młotek
GG: 6377445
duchX [Usunity]
Wysany: 2006-01-31, 19:37
W Krakowie jest firma nazywa sie chyba Korasaz ale nie jestem pewny miesci sie kolo satacji Orlen na wylocie do wieliczki czyli jadac z Tarnowa stacja po prawej stronie skrzyzowanie przed szpitalem w prokocimiu koszt 35 za os wywazanie przy 120 km/h
Przy okazji takiego wywaznia odrazu wychdzi gdzie sa luzy czy wogole sa extra zecz
Kiedyś w Warszawie wyważali tak koła na jednej stacji shella w namiocie. Jednak teraz już tam tego nie ma. Było to na ulicy heh nie pamiętam jak się nazywa. Przedłużenie z jednej strony conrada z drugiej przy agory. Koszt 5zł od koła więc taniej niż normalnie.
W Krakowie jest firma nazywa sie chyba Korasaz ale nie jestem pewny miesci sie kolo satacji Orlen na wylocie do wieliczki czyli jadac z Tarnowa stacja po prawej stronie skrzyzowanie przed szpitalem w prokocimiu koszt 35 za os wywazanie przy 120 km/h
Przy okazji takiego wywaznia odrazu wychdzi gdzie sa luzy czy wogole sa extra zecz
...........fakt , sławetny Etzold tez o tym pisze..........henry
_________________ HENIEK
Klubowicz
BMW E30 325i (szpera 3,25) z s50b32 - made by MGarage &(suspension) Lukas Performance !
Ale będzie jeszcze coś.......!!!
mcinek wiem jak mialem dystanse tez tak robilem ale jak sie nie ma dystansow i zwykle wywarzenie nie pomaga to albo jest trafiona felga albo opona innej opcji raczej nie ma