Wysłany: 2004-07-08, 18:25
mam njusa co do tego
Cytat:
ale klassa!!! tu jest moj kolega,ne jest tak extra,ale na diesla niezle 20 razy driftowal tego ronda w centrze Pragi... i pak Policja...
http://www.bmwklub.cz/mod...iewtopic&t=3445
to jest diesel to bylo na forum mpwr ... dalej jestem pelen podziwu obejzalem to dzis na trzezwo i jestem jeszcze bardziej zszokowany niz wczoraj POZDRAWIAM
Tak duzoooooooooooooo umiejetnosci chociaz on to jeszcze on jak driftował ale ten koles z na przeciwka chyba był w wiekszym szoku niz w bufemce.Moze i nam bedzie dane kiedys poczuc taki smak jeżdzenia bokiem chociaz przedsmamki juz miałem z Loko na ............ zreszta nie wazne gdzie
_________________ Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie.
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
Gość
Wysłany: 2004-07-08, 19:51
Szacuneczek dla kierowcy tej "piateczki" 8) ale na polskiej drodze raczej by mu to nie wyszło