Wysany: 2006-01-31, 22:28 Nie wiem czy bylo czy nie ale mnie to smieszy:)
http://roadwarriors.pl/fo...ee2fe6d23b595a4
Poczytajcie jaka argumentacje ma moderator....tragedia
p.s.Zauwazylem ostatnio tendencje ze dresy z bmw zaczely sie przesiadac na hondy (najczesciej civic) oraz audi a3 i a4 (to te zamozniejsze drechy ) bmw juz zaczyna u nich wychodzic z mody dzieki Bogu
_________________ Psychotesty Tarnów
Badania Psychotechniczne
Tarnów ul. Braci Saków 5 (baza PKS)
794 001 051
heheh... bmw krzywi psychike... ja mialem skrzywiona psychike zanim nabylem bmw... szkoda ze mieszkamy w kraju w ktorym na kazdego patrzy sie przez pryzmat tego co ma, czym jezdzi itd... bmw dresiarze, bmw z wielkimi kolami dilerzy narkotykow (i tez pewnie lubia smigac w dresach)... to jest chore... ja nigdy nic nie mialem do kogos kto jezdzi honda, maluchem, polonezem czy jakimkolwiek innym autem... nie kazdego stac na zakup i utrzymanie wymarzonego auta a wrzucanie komus tylko dlatego ze ma cos (wszystko jedno czy lepszego czy gorszego) to chyba swiadczy o inteligencji a raczej jej braku osoby wypowiadajacej sie... ja bardzo lubie swoje autko (mimo ze wielokrotnie przezywalem chwile zwatpienia) i czesto ktos mnie zaczepia i zaczyna sie rozmowa o autkach jest to super mile dzielic sie radoscia z innymi. najwiecej frajdy jednak jest na zlotach, bylem w TORUNIU i atmosfera naprawde super!!! przychodza cale rodziny... ehhh
Hehe nie spinajcie pośladków szkoda nerwów na takich typów.
Co do tej e36 to jeżeli ta pani z boku uczy to ja chce ponowny egzamin
W okolicy gdzie pracuje jest gość który uczy jazdy na e36 cabrio i zawsze ma kupe kursantów.
Striterzy w calibrach lub czymś podobnym twierdzą że to właśnie ich marka jest "debest", lub coś na ten styl. Ciekawe dlaczego to bmw dla dresiarzy "choćby" w porównywalnym wieku jest z rególy o 30-40 procent droższe. A w ogóle to dlaczego BMW to najbardziej rozpoznawalna marka na świecie i być może w naszym kraju najbardziej znienawidzona. Przyczyna jest prosta ,bo "STEREOTYP" z jakim ludzie się u nas w kraju spotykają to samochód z łysą skórą i paskami po bokach, a na świecie hm.. coś tak jakby synonim luksusu. W słonecznej Kaliforni (któryś z userów podobno jest z tamtąd) osoba która kupuje beemkę uważana jest za bardzo bogatą lub ( co w mniejszości przypadków)za osobę próbującą doprowadzić do bankróctwa swoją firmę 8) . A na temat naszego wspaniałego kraju można by wiele mówić i nie koniecznie dobrych żeczy....
_________________ Coś się stało że się ze...ło
duchPW [Usunity]
Wysany: 2006-02-01, 00:38
niezłe, że kolesie, którzy twierdzą, że bmw zaczyna sie od 2,5 a mniejsze, to hańba sami mają pod awatarem wymienione 1,4 itp
Pomg: 10 razy Doczy: 23 Lis 2004 Skd: Warszawa-praga
Wysany: 2006-02-01, 01:26
dodam ze mam kumpla z ktorym bylem na winter cup grochow 1 . jak ktos chce to bez problemu moze sie z nim zmierzyc gwarantuje przegrana .
nigdy nie zdradze mojej marki ale akurat vtec 91' to cos a nie nie jakies badziewie 1.5
buahahaha ...ale zaraz mnie pojada
ale prawda to prawda