zgodnie z zapowiedzia przedstawiam nowe e30 318i rok 89
a tak prezemntuja sie w nim moje "stare" kubły !
plany :
-zawias ze taki jak w starej
-pozbycie sie nalepexów
-black homemade hella
-pozbycie sie spojlerów i progów, i tylnego zderzaka
-zwykly tylny zderzak
-czerwone lampy tył
-odswierzenie lakieru ...
i oczywiscie alu !
Bardzo przyzwoita... tylko ten spojler... jesli bedzie gleba, dobra felga oraz ładny lakierek, nieprzepadam za czerwonymi ale jesli był by taki jak tasiora to kozak... , a czy przypadkiem te progi nei pochodza od IX-a???, słabo widać na tych zdjeciach wiec nei ejstem pewnein... pozdrawiam.
Jesli sie nie myle(a moge) to oprocz przodu, masz caly pakiet spoilerow ac schnitzer albo hartge...to rarytas jak cholera
to mylisz sie davidzie
to jest ala lumma jak kiedys pisal jacek.k z poznania. ja jednak uwazam ze to jakis odlam mtechnika ale nie moge nigdzie znalezc info o tym...
ostatnio na allegro było coś takiego niebieskiego, moim skromnym zdaniem nie wygląda to najlepiej ściągaj to szybciutko może jakiś tuner na allegro się zainteresuje ogólnie ładne to, na fotach wygląda na zadbane. Szkoda, że nie zdecydowałeś się na R6 nie wiesz co tracisz, a kwestia utrzymania?! moje zdanie już znasz. Poza tym patrząc na jej poprzedniczkę nie mam obaw, że zrobisz z niej festynowóz
heh kto szuka ten ..... heh - niemiec mi dal papiery na te spojlery ....
Producent: PFEBA Kunststofftechnik 7317 Wedlingen
nie pisze jaki podel tylko ze tylni spojler i boczne ...
Dlugo szukalem R6 i bede szukal dalej .....
powód: chronologia moich aut ( pojemnosci)
Maluch ( nie wliczam ) 600ccm
Clio 1.4
Astra 1.6
Bmw 318i 1.8 (wiadomo)
znow 318i a powinno byc 320 !
dlatego musze znalezc jakies 320 !
Skoro co 0,2 to nei wiem co po 2.0 ale najwyzej zrobie wyjatek ...:D
plany :
-zawias ze taki jak w starej
-pozbycie sie nalepexów
-black homemade hella
-pozbycie sie spojlerów i progów, i tylnego zderzaka
-zwykly tylny zderzak
-czerwone lampy tył
-odswierzenie lakieru ...
i oczywiscie alu !
Napiszcie co myslicie...
- o planach również....
Fajna fajna tylko mi za bardzo nie podoba sie ten tylni zderzak a tak all goood ! pozdro zycze sukcesów
byly moim zdaniem straszne - zreszta ja jakos wole clean look niz plastix look !
a tu link do nowego tematu
ze zdjeciami nowej e30 po wizycie u lakiernika
klik