W BGŻ tez jest bezplatne, do tego niskie oplaty za przelewy (1 zl) i za prowadzenie konta (5zl miesiecznie). Ale zakladalem dawno temu i teraz moglo sie cos zmienic.
Polecam mBank. Mam już tam 2 konta od kliku lat. Utrzymanie konta jest bezpłatne. Wypłata gotówki w bankomatach WBK (pełno ich wszedzie) bezpłatne.
Przelew 0,50 zł. Zlecenie stałe 0,50 PLN od przelwu.
eKONTO eMAX
Nigdy nie miałem żadnych problemów. Możesz kontrolować stan konta i dokonywać przelewów przez komórke itp.
DOMEL nieiwesz jaka jest prowizjia przy wyplacie gotowki w innym bankomacie bo umnie to za dzuego wyboru niema na tej stronce jakos niewidze tej informacji dzieki pozdro
_________________ sprzedam czesci do e30
gg 4521730
tel 607254606
Bankomaty to podstawowy sposób wypłacenia gotówki z mBanku. Już teraz w Polsce łatwiej znaleźć działający bankomat niż otwartą placówkę bankową. Chcemy ułatwić Ci całodobowy dostęp do gotówki, dlatego umożliwiamy bezprowizyjne wypłaty* z bankomatów BZ WBK i największej w Polsce pozabankowej sieć bankomatów - Euronet. Od wypłat w innych bankomatach w Polsce pobierana jest stała, niezależna od kwoty prowizja w wysokości 5 zł. Za każdą wypłatę dokonywaną zagranicą pobierana jest stała prowizja w wysokości 10 zł.
tez polecam inteligo, prowadzenie konta 99gr, przelew 99gr, do inteligo i pko za free, pelna obsluga przez internet, sms, i oddzialow pko w polsce wiadomo ile jest
wplaty i wyplaty w oddzialach pko za free oczywiscie..no i free przy zakupach...pozdro..
gdzies na allegro chyba widzialem linka ze jak zakladasz inteligo przez ich stronke to dostajesz 20zeta, ale nie wiem na jakiej to zasadzie dziala..
pozdro 600
Równiez Polecam Inteligo. Oszczedza Twój Czas...zadnego Wysyłania Kserokopii Dowodu Osobistego Itd... poza Tym Swiedny Dostęp Do Konta (jakJużWcześniejByłoPisane)