Wysany: 2006-02-02, 19:49 System uchylania okien z e36 do e30 - da się przełożyć?
Witam
Zastanawiam się czy da się włożyć do e30 system uchylania okien po naciśnięciu klamki z e36?
Generalnie czy będzie to raczej skomplikowana robota czy też coś względnie prostego?
Chodzi o cabrio. Generalnie jak otwieram drzwi to górna część szyby przyciera mi o dach.
Takie urządzenie pozwoli mi zapobiec ocieraniu i naprężenieniom na szybie.
Yatzek [Usunity]
Wysany: 2006-02-03, 09:30
Uosiu napisa/a:
x_e_o_n napisa/a:
???? a po co jesli moge wiedziec ?
Chodzi o cabrio. Generalnie jak otwieram drzwi to górna część szyby przyciera mi o dach.
Takie urządzenie pozwoli mi zapobiec ocieraniu i naprężenieniom na szybie.
cos mi sie wydaje nici z tej dekompresji hehe
Uosiu niewydaje ci sie ze masz coś zle wyregulowane!!??
radze wyregulowac a nie kombinowac!! bo generalnie to tak niepowinno być ze wytwarzaja sie siły napinającotrące twoja szybe
Uosiu niewydaje ci sie ze masz coś zle wyregulowane!!??
radze wyregulowac a nie kombinowac!! bo generalnie to tak niepowinno być ze wytwarzaja sie siły napinającotrące twoja szybe
pozdro.
Właśnie wiem, że mam coś źre wyregulowane. Dodatkowo dach, który jest na moim autku też nie jest fabrycznym, tylko któryś z wlaścicieli go dorabiał a że jest w stanie bardzo dobrym to nie będę go zmieniał. Będę musiał w takim razie pokombinować z mocowaniami mechanizmu podnoszenia szyb albo samego zamocowania drzwi i zobaczyć co mi sie uda zdziałać.