Pomg: 10 razy Doczy: 23 Lis 2004 Skd: Warszawa-praga
Wysany: 2006-02-02, 23:32
buaaahahaha
juz wiem skad sciagniete jest to zadanie
mam na gronie takie forum jak " wyzsza szkola lansu i bansu" i widze ze noker tam lata
a tak poza tym to piotrek jest spoko.mial zajebista fure e30stke. nawet raczej najlepsza na tym forum,nie wazne ze 320 .liczyl sie lans i bounce i szkoda jej.spoko ziom
ooooooo zmiana opisu. dowiedzialem sie ze piotrek jednak nie jest taki glupi i ma nadal swaja beatke.
no no tez bym jej nie oddal bo jednak cosik nia reprezentuje.
pozdro piotrek 8)
i odsniez ja czasami bo wiesz..o niunie trzeba dbac 8)
ciekaw jestem czy faktycznie pje tyle co mowi
tak to super gosc - chetny do pomocy, lubie z nim pogadac o :cenzura: maryny nocami na gg bo tylko on jest taki wariat zeby siedziec tak dlugo jak ja 100 lat dla niego, jego kobiety i bety
pozdro
Pomg: 10 razy Doczy: 23 Lis 2004 Skd: Warszawa-praga
Wysany: 2006-02-03, 00:49
no niestety pije tyle co pisze bo wiekszosc z was wie dlaczego..mala tragedia w rodzinie.
ale poza tym lubie sobie wypic ale nie byle co. tylko prawdziwy ruski spiryt zrobiony wlasnymi sposobami.
a urbi? eeh takie male dziecko tez taki bylem 13 lat temu dobry tjuner rosnie z chlopaka i aby tak dalej aby sie nie przestawil na jakas calibre
To kogo ja mam k... opisać
Wszystkich "czech"?
Noker -dobry człowiek, co muchy nie skrzywdzi , rozsądny , 8) człowiek z rodziną na karku i nadal "trójką" w automacie (jak tak można ), nie "burdzi" się na forum i ma czasem niezłe akcje.
Słyszałem, że nieźle lubi dać w szyję, ale nie ma głowy do tego
_________________ Weteran
duchPW [Usunity]
Wysany: 2006-02-06, 11:31
Łukasz, to gość, który chce mieć najszybsze auto.... choć nie lubi szybko jeździć, ale jeszcze bardziej nie lubi druciarstwa
yo!
Menela nie znam osobiście noker wali w czape i ma łeb do tego poweirdzone i sprawdzone piteks z otfoska wali na maxa ale sie nie zatacza łukasz nadaje sie na kierowce pekaseu z zagórek dolnych
pozdro
Pomg: 1 raz Doczy: 12 Wrz 2005 Skd: Pacanów..... :))))))
Wysany: 2006-02-06, 15:45
Hehe..Korzuch-swój chłop....
Posty zawsze rozpoczyna swoim "yo!"...
zawsze potrafi do wszystkiego podejść z humorem i dystansem,bez niepotrzebnych emocji...
Uczynny koleś co wykazał wysyłając ludzom płytki po zlocie w tarnowie nie chcą za to żadnej kasy....(za co u mnie ma przy najbliższym spotkaniu flaszke..... )....
PozdrOOfki....
_________________ gg.8917719
Gdyby Bóg popierał przedni napęd To chodzilibyśmy na rękach....
A cóż to za plotkarski temat ? I kto to założył, "Nokerus" ?
"Chopie" ! Miałam Ciebie za poważniejszego, niż jesteś, bo jesteś czasami "zakręcony". Całe szczęście, że pozytywnie.
Grzesiu!
Uwielbiam Twoje "odjazdowe i wystrzałowe przerzutnie" /tzn.: porównania i określenia/ których nie szczędzisz w swoich postach, ale masz rację, bo:
>>Jeśli twoja silna wola jest silniejsza od ciebie, to z życia nie masz żadnej przyjemności<<
Pozdrowienia i całuski - M.
Kordi jak sama miejscowosc w której mieszka Pacanów mówi wiele - wesoły,swój ziom,do tanca i do rożańca koziołek matołek.
_________________ Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie.
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
Jak zabawa to zabawa nie moge sie powstrzymac sorry:
Pscołka Maja to niezła figlara robi Kirkowi za kielich nektara - Kirek ma zeza i ciagle smierdzi siedzi na kwatku i sobie .... (spiewa).
_________________ Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie.
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
to juz pojechales po bandzie...jak mozna nie znac Marioli...
bardzo charakterystyczna, wiecznie usmiechnieta i pozytywnie nastawiona 1 dama zlotow...
no i zawsze pod reka ma jeden ze swoich "specjalow", ktory zawsze podgrzewa atmosfere
i co ja mam teraz opisac pscolke hmm a wiec urocza namietna skromna b kobieca dojrzala potrafiaca godzinami ze mna gadac - choc nigdy tego nbie robila hehe kochajaca mojego brata kirka, aha pscolecka ma jeszcze jedna zalete ma bardzo bardzo fajne znajome w ogole opisywalbym godzinami fajna zabawa ja chce jeszcze opiswyac kobiety pozdro heheh
_________________ Systemy alarmowe, pozarowe, monitoring projekt, wycena Pisac PW
Pomg: 1 raz Doczy: 12 Wrz 2005 Skd: Pacanów..... :))))))
Wysany: 2006-02-06, 18:09
Oooo....... Kryha to nie przepuszcze musze go opisać.....
MrKryh-czyli Przemek....
Jedna z najbardziej pozytywnie zakręconych osób które poznałem tutaj.....chłopak na prawde do rany przyłożyć.... BABIARZ....hehe....tzn baaaaardzo lubi kobiety i wszystko co z nimi związane....
Super koles na imprezy,i podrywy.....
Ale kiedy trzeba potrafi zachować powage i odpowiedni nastruj.....
Można pogadać na każdy temat....I o :cenzura: maryny,i o problemach dzieci w Etiopii....
Pozdro Przemas......
_________________ gg.8917719
Gdyby Bóg popierał przedni napęd To chodzilibyśmy na rękach....