...w moim zyciu jeszcze nigdy nie mylem silnika moze jak ktos ma pelno wcikow oleju i niedba o wymiany istotnach czesci to taniej wychodz mycie silnika...
Teraz rozumiem. Biorac pod uwage taka opinie to 82Tomek musi miec silnik na zlom
too dopiero zobaczylem jacek k.e30 325inpisales o dystansach z tylu ale tu akurat sie mylisz bo tam zadnaych niema wiema napewno bo sam zakladalem.felgi 7j 15" eT24
To nie wiem może masz ET inne bo znam te felgi są dość popularne a wiem, że z reguły nie wystają tak jak u Ciebie, może opona tak mnie zmyliła nie wiem!!! Pzdr.
_________________ Germany Style - tuning BMW czyli ciemno, nisko, szeroko, wystająco, zaskakująco i ze smaczkiem!!!
jedynym sposobem to albo zrobic zawieche jak żuk albo naciagnac waskie oponki 195/40 lub nawey od smarta 175/50.od smarta fajny efekt mozna zrobic naciagajac na 7 calowa felge
jedynym sposobem to albo zrobic zawieche jak żuk albo naciagnac waskie oponki 195/40 lub nawey od smarta 175/50.od smarta fajny efekt mozna zrobic naciagajac na 7 calowa felge
Najlepiej naciagnac i podklaepac wewnetrzny rant nadkola. A co do opon to nie ma 175/50 sa 175/55(ale i tak maja nizszy profil od 195/50 i maja rancik ochronny) mam takie na feldze 8x15 et 18 i nic nie ociera, a efekt {biiiiip} 8)
_________________ Psychotesty Tarnów
Badania Psychotechniczne
Tarnów ul. Braci Saków 5 (baza PKS)
794 001 051
Najlepiej naciagnac i podklaepac wewnetrzny rant nadkola. A co do opon to nie ma 175/50 sa 175/55(ale i tak maja nizszy profil od 195/50 i maja rancik ochronny) mam takie na feldze 8x15 et 18 i nic nie ociera, a efekt {biiiiip} 8)
no moze i faktycznie i 55 profil ale i tak o wiele lepiej wyglada niz oklepany profil 195/50.ja na lato zmieniam w koncu 17" na 15 ale szukam jak najszerszych czyli 8 lub 9 cali na 15".opony mam juz zaklepane bo mam ziomka z smarcie..
szkoda ze tak malo ludzi z forum popiera taki profil
no moze i faktycznie i 55 profil ale i tak o wiele lepiej wyglada niz oklepany profil 195/50.ja na lato zmieniam w koncu 17" na 15 ale szukam jak najszerszych czyli 8 lub 9 cali na 15".opony mam juz zaklepane bo mam ziomka z smarcie..
szkoda ze tak malo ludzi z forum popiera taki profil
Menel u mnie masz jak najwieksze poparcie
Badania Psychotechniczne
794 001 051
PS: Dzwon niesamowity japierpapier dobrze że się kierowcy nic nie stało jak juz w środku są zniszczenia to konkret dzwon podejżawam że ją ktos kupi zrobi i zgoli na allegro jeszcze niestety Polskie Realia
Nie przesadzaj, tak rozbitych tanich aut nikt juz w Polsce nie naprawia to nie jest e60 wiec dzieki Bogu nikomu sie taka naprawa nie oplaci
Badania Psychotechniczne
794 001 051
REMUS [Usunięty]
Wysłany: 2005-12-24, 23:52
ogólnie fajna może ten kolorek nie dla każdego.ale za to srodeczek fajny kiera i kubelki.jeszce jakaś kozacką fele i robi wrażenie.(np.brock 9 cali)
t6ego niepowiedzialem szef mi mowi zawsze ze mam bardzo dziwny gust taksamo bylo ze scuterem mailem pomalowany w barwy policyjne
zastanawjam sie jescze nad jasniejszym calkiem jasnym niebieski tal jak sa porszawki nowe i widzialem juz taki kolor na e30 cool
ps. tylko ze farbe juz kupilem tom co mam
yo!
Umaluj grata dobrze i wpadaj na Torun to zobaczysz dopiero porażki kolorowe(brokaty i inne )
pozdro
PS
na stronie maxbimmer jest zajebiste e46 w tym kolorze co malujesz kawałek bimmerfesteast 2004