Odrazu mówie samochód nie jest mój tylko mego ojczulka . Sorki za to że jest tam drobny bałagan (rękawiczki) ale robiłem fotki na szybkiego i nawet nie sprzątałem trzeba moim zdaniem doprowadzić skóre do porządku tylko nei wiem czym , jakim preparatem może znacie jakieś ?:> Za jakiś czas postaram sie zrobic inne fotki pozdro ! Nie sugerujcie sie znaczkiem M-power ponieważ to nie M-ka poprzedni właściciel to zrobił lub tak kupił ona stała większość swego czasu .Posiadamy już autko z jakiś 3 tydzień .Autem jeździła kobita .Prosze o komentarze i rady i sie nie śmiać :
1.
2.
3.
4.
5.
ps : emke sciagne na lato ,i wydobede z pod lakieru na nerce chorom
ps2: lusterko od strony kierowcy juz dawno zrobione
przeróbki : mam zamiar pomalować kierunki na czerwono , kupić dokładke pod zderzak , wstawic jakis lepszy tłumiczek bo pracuje cicho
Bmw E32 735i
- Silnik 3,5 Litra
- Filtr Stożkowy
- Felgi Oryginalne
- Planowana Głowica
- Rok Prod. 1992
- Skrzynia automat
- Silnik ZI-VR6
- Poj. Silnika (cm3) 3430
-Moc KM 211
Ostatnio zmieniony przez dankam 2006-02-18, 12:21, w całości zmieniany 3 razy
MlOdY155 [Usunięty]
Wysłany: 2006-02-05, 01:50
Fajna fajna ..... ale moglbys troche posprzatac :P:P felgi zalozyc a na skre dobry preparat to spe*** domysl sie lol
Fajna Bejka, Posprzątaj ją ściągnij eMkę i będzie ok
wiem mam zamiar , a eMkę to jak zrobić tak aby ją zdjąć bez naruszenia lakieru bo myśle że jak sie bedzie chcialo normlanie rękoma to lakier razme odejdzie ?
1) Zrob cos z nerka - albo czarna albo chrom, a nie taki pasztet. Ja bym wstawil chromowana, ale zaraz mnie zakrzycza fanatycy shadow line
2) "emka" z klapy out, odobno ladnie mozna to odciac zylka
3) przeskaluj zdiecia, bo sie tego nie da ogladac, o czytaniu komentarzy nawet nie wspominam
tak szczerze to akurat w siodemce automat pasuje jak najbardziej. Co do skory to przy tym kolorze jasna jest jak najbardziej ok to moje zdanie ale mysle ze wlasciciel sie ze mna zgodzi.
tak szczerze to akurat w siodemce automat pasuje jak najbardziej. Co do skory to przy tym kolorze jasna jest jak najbardziej ok to moje zdanie ale mysle ze wlasciciel sie ze mna zgodzi.
PS Dankan a na spot w bialym wpadasz nia?
hehe prawda jest fajna ta skórka :D:D hehehe , a co do spotu to dziś na lotnisku widzialem tylko bylem na uboczu z ojcem i bratem jak robili drifty z klubu bmw a co do spotu jak będe mieć prawko a tak to
Driver [Usunięty]
Wysłany: 2006-02-05, 23:34
trzeba ja troche popieścic i bedzie ok.włóż w nia troche pracy!!M-ka nie pasuje, nera tez straszna ale wszystko da sie naprawić
wszystko by bylo wporzadku jak by to twoje auto bylo
I co z tego że nie Jego (ale mi się rymnęło) ważne że może nim jeździć i ma je "w rodzinie" a tak na marginesie jeżeli to auto taty to niech pozostanie bez jakichkolwiek udziwnień jest ok a faktycznie znaczek mki do wywalenia .
wszystko by bylo wporzadku jak by to twoje auto bylo
I co z tego że nie Jego (ale mi się rymnęło) ważne że może nim jeździć i ma je "w rodzinie" a tak na marginesie jeżeli to auto taty to niech pozostanie bez jakichkolwiek udziwnień jest ok a faktycznie znaczek mki do wywalenia .
bedzie cieplej sie pomysli pozatym i tak moge jeździć dobrze mówisz pozdro ! a tata lubi dać buta :D czasem :D
ważne ze auto w rodzinie...
heh jak ja bym chcial mieszkac z mamusia .. i jezdzic jej samochodami ....
ale coz ledwo 21 lat a juz samemu trzeba OC placic...
NIE MA TO JAK WLASNE BMW ..........E30
p.s ladna siodemka..:D
tylko jakies fajne fele 18" ? i wypas ... dla mnie ....