Poważnie ściągnąć brewki?
Jutro zlecą z hukiem i jeszce nerkę na czarno bo jest w kolorze nadwozia.Tylko zachodzę w głowę czym ja tą dziurę od gazu załatam?
_________________ Żonę możesz mieć tylko jedną,a beemek ile chcesz...
No nareszcie się pochwaliłeś, tylko jak bedziesz mógł to zapodaj fotki wnętrza. Ogólnie jak ją troszku odcwelisz to będzie lalka, tak jak pisali przedmówcy baza do fajnego auta jest superowa.
_________________ Liczba dachowań - 2
Liczba zniszczonych opon - 464
Łukasz
Gratulacje zakupu, kolorek i rocznik jak moja , tylko troszkę za mało drzwi . Brewki jak najszybciej wywal i tą dziure załątaj... na dodatek wyposarzenie super...
_________________ Była: SuperETA (OO=[][]=OO)
0-100/V-max: 8,29s/225km/h
OCALIŁA MI ŻYCIE - brak mi jej
Widze ze pozostales wierny waskiej lampie, tak trzymac Wyposazenie pierwsza klasa, zazdroszcze. Rob porzadek z brewkami, wlewem i nerka, dopiesc ja troszke i wrzucaj lepsze foty, cos czuje ze nastepna slicznotka bedzie na pomorzu
Zajefajna!! Wyposażenie M Techa to jest super sprawa, szkoda tylko że szyb el ni ma . Mało E30 można spotkać z takim wypasem.. Alu na lato również wypasik. Zrób coś z siedzeniem kierowcy i bedzię oki.
Pozdrawiam!
a ja ci pogratuluje Schmidt'ow. czailem sie na takie rarytasiki tylko ze 4szt 9cali. bardzo rzadki model jak na polske ( jak zwykle tylko na polske ).parapet na lato wal w polerke,lub nawet calosc.
pozdro.
Alusy chyba sprzedam bo mają fatalne et i 2 są troche pogięte.Planuję założyć Borbety T 9x16 z mojej poprzedniej beemki ale nie wiem czy to pasuje do Mt I?
Nie będzie przeróbek.Trochę się nauczyłem na własnych błędach.Jak już coś zmienię to tylko te rzeczy które będzie można z powrotem zamontować i wrócić do fabrycznego wyglądu jeśli mi się nie spodoba.