Wysłany: 2006-02-10, 10:06 Roadrunner ->> e36 328i coupe
Witam!
Chciałbym zaprezentować Wam moje autko. Jest to jednocześnie mój pierwszy post na tym forum więc witam wszystkich A teraz ciut o buni: rocznik 95, silnik M52 2.8 z gazem Prins. Sprowadzona w kwietniu ubiegłego roku z Niemiec. Bezwypadkowa, z książką serwisową - obecnie nakręcone 163 tys km. Resztę chyba widać na zdjęciach
Gałka wiocha w maxie reszta bardzo spox niepozorny killer
Gałka jest pozostałością po poprzednim właścicielu. Na początku też mi się nie podobała(w sumie to nadal mi się nie podoba) ale świetnie leży w dłoni. Docelowo będzie nowa, oryginalna, skórzana gałka... ale to dopiero jak będę miał trochę zbędnej kasy
[ Dodano: 2006-02-10, 10:27 ]
NIKI napisał/a:
Auto fajne, silnik fajny no i w wersji oszczędnej
P.S
Witam na obczyźnie
A witam, witam Jak dobrze spotkać starych znajomych
no faurmanka ladna niepozornie wyglada a czai sie tam niebywala moc i spory moment obrotowy i to wszystko polaczone z oszczednoscia czyli lpg .. sa jakies odczuwalne zmiany jak jezdzisz na gazie a na paliwie ? pozdro ..
_________________ Systemy alarmowe, pozarowe, monitoring projekt, wycena Pisac PW
no faurmanka ladna niepozornie wyglada a czai sie tam niebywala moc i spory moment obrotowy i to wszystko polaczone z oszczednoscia czyli lpg .. sa jakies odczuwalne zmiany jak jezdzisz na gazie a na paliwie ? pozdro ..
Żadnych różnic nie odczuwam, a jeździ się faktycznie całkiem przyjemnie
Jak dla mnei bomba nie dość że to kolejne autko na forum w tak zadziwiająco dobrym stanie jak na te lata i model (w końcu ma kilak kucyków które kuszą ) to jeszcze jak by tego było mało na pozór wygląda jak kazda inna seryjna e36 do puki nei zobaczymy dwururki z tyłu super mi sie strasznie podobaja takei furki...
super tylko polecam kuracje odmaldzajaca czyli biale kierunki na tyl i zerzaki cale w kolor. odmladza optycznie auto a tak to same plusy i ten silnik brakuje mi tego litra i to jeszcze w gazie, zazdroszcze!!