a tu z naszego forum z innego tematu e28 na bbs rs z czarnym srodkiem:
[ Dodano: Sob Lut 11, 2006 8:32 pm ]
dodam jeszcze pare autek z takimi felgami jak frycek szuka ale ...dla odmiany beda to VW 8) wiem ze tak bardzo lubicie ta marke wiec prosze...
Pomógł: 17 razy Dołączył: 12 Maj 2005 Skąd: TrójkątTrzechCesarzy
Wysłany: 2006-02-12, 07:50
menel napisał/a:
chodzi ci robo o ten kapsel z napisem? jak tak to podstawa.musi byc widac ze to kultowa marka bbs a nie jakis krzak.. 8)
tak o ten kapsel... jakoś za bardzo rzuca się w oczy, ale to wszytsko gdybanie bo trzebaby to widzieć na własne oczy... Gniewek ma rację - i tak je od razu zakoszą, więc moje na wierzchu
_________________ Ile można zainwestować w swoją PASJĘ? Z czego można zrezygnować... jak bardzo można się w tym zatracić...
Wysłany: 2006-02-12, 21:49
chodzi ci frycek o te?
to sa zwykle bbsy rm. kosztuja okolo 600zl.czasami mozna je trafic na allegro.przewaznie chlopaki od vw je szybko wykupuja.
plusem jest to ze sa 2 czesciowe i mozna je rozkrecic,latwo rant wypolerowac itd. minusem jest to ze maja tylko 6.5 cala szerokosci a ranty tylko na ebayu mozna kupic.
chyba ze chodzilo ci o te najzwyklejsze bbsy nie rozkrecane ktore chodza po 400zl...
acha i fotka tez jest dla robocopa,chcial zobaczyc jak wygladaja kapsle w czarnym kolorze...
to sa zwykle bbsy rm. kosztuja okolo 600zl.czasami mozna je trafic na allegro.przewaznie chlopaki od vw je szybko wykupuja.
nie wiem , albo nie umiem szukac albo naprawde ciezko jest je znalezc na allegro....
pale na nie od wrzesnia ... z przerwami ( klótnie z adminem sieci), i nic .....
tzn nic za 600 zl .... owszem za 1100 widzialem
chyba jednak szukac nie umiesz....ja dalem sobie spokuj bo szerikosc tak jak pisalem to tylko 6.5 cala a na to mozesz naciagnac sobie gumke max 185 bo 195 bedzie jak baaaaaaaloooon wygladac.
Wysłany: 2006-02-13, 00:19
nie ma nie ma..biore cie na pierwszy rzut bo szkoda mi twojego dzwona wiec jak cos bede wiedzial to od razu dam ci znac..mi nie pasuja jak pisalem 6.5 cala
pozdro
Wysłany: 2006-02-13, 09:03
menel - jakiś Ty dobry... a mnie nic nie podrzucałeś
z czarnymi kapslami wygląda lepiej...
czy jesteś pewien, że na 6,5' nie wejdzie bez naciągania opona 205?
miałem na stalówkach 14' -195 i nic nie trzeba było naciągać, a to przecież zdajesie tylko 5,5'...
_________________ Ile można zainwestować w swoją PASJĘ? Z czego można zrezygnować... jak bardzo można się w tym zatracić...
Wysłany: 2006-02-13, 11:03
robo,wejdzie ale jak to bedzie wygladalo
sorry ale jak ktos juz takiego balona zalozy na tak kultowego bbs rm'a to niech jeszcze lotke od alfy 156 sobie przykleji na bagaznik
sadze ze na 6.5 max to 195x50 .osobiscie szukalem 195x45 bo juz lepiej sie ulozy. w wiekszosci fanatykow z VW zakladaja 175x50, 165x50 ale wiadomo ze u nich raczej tylko gleba,wolna jazda i zadnych bokow.
robo a co o pamieci to np.fajne azevy A byly 7.5x17 z oponkami 205x40 za 900zl.cena chyba bardzo przystepna .tylko ty raczej w takie kolka sie nie pchasz...
robo a co o pamieci to np.fajne azevy A byly 7.5x17 z oponkami 205x40 za 900zl.cena chyba bardzo przystepna .tylko ty raczej w takie kolka sie nie pchasz...
tez je widzialem ale moim zdaniem 7,5 na 17 cali to za waskie ...
conajmniewj 8,5 .... szczerze Azev A wygladaja fajnie ale z rantem a nie rancikiem .....
Wysłany: 2006-02-13, 12:25
jak będę miał chwile czasu to sprawdze w jakimś katalogu ile max opona wchodzi na 6,5 cala... ale wydaje mi się, że większa - teraz mam 7cali i 195/60R15 trzeba było naciągać, a minimalna opona (teoretycznie jaka powinna być wkładana na 7") to 205... a przecież 6,5" a 7" to niewielka różnica w szerokości...
akurat jeśli chodzi o moje 15' o szerokości 7' - wiem dokładnie bo wciąż zmieniam gumy...
jak będę miał chwile czasu to sprawdze w jakimś katalogu ile max opona wchodzi na 6,5 cala... ale wydaje mi się, że większa - teraz mam 7cali i 195/60R15 trzeba było naciągać, a minimalna opona (teoretycznie jaka powinna być wkładana na 7") to 205... a przecież 6,5" a 7" to niewielka różnica w szerokości...
akurat jeśli chodzi o moje 15' o szerokości 7' - wiem dokładnie bo wciąż zmieniam gumy...
ja milem w astrze 7x15 i nie bylo mowy o zadnym "naciaganiu" opony 195/50, wchodzial bez problemu, jeszcze baloniascie wygladalo troche w porownaniu z 215/40 na feldze 9"
"naciaganie" w rozumieniu zakladania na trapez ... czyli waska opona + szeroka felga
chyba jednak szukac nie umiesz....ja dalem sobie spokuj bo szerikosc tak jak pisalem to tylko 6.5 cala a na to mozesz naciagnac sobie gumke max 185 bo 195 bedzie jak baaaaaaaloooon wygladac.
Swego czasu i moja buma na takich stała i była straszna kopa kupiłem je wtedy za jakieś 350zł
Wysłany: 2006-02-13, 23:13
no widzis grzesiu, a wyobraz sobie jak by ktos je wypolerowal ,srubki do galwanizacji,oponki cienki i niskie,dystanse aby troche wystawaly(nie dotyczy bbs rs)....
[ Dodano: Wto Lut 14, 2006 12:00 am ]
np znalazlem twoje zwykle felgi za 350 zl w ktore wlozono troszeczke pracy i wygladaja troszeczke inaczej,ale tylko troszeczke inaczej niz twoje,dodam ze robione byly u nas w polsce przez kolege :