1500 na cały dzień, na 15-20aut to nie jest wiele generalnie, choć wiem, że to rzecz względna
Niestety a szkoda bo moglibysmy sie zebrac i na cały dzien pojechac na tyle aut było by na co popatrzec a przy okazji powedzic cos na grillu i moze panowie policaje by nam cos pokozali fajnego
_________________ Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie.
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
W Radomiu można korzystać z toru 7 dni w tygodniu. Można indywidualnie i grupowo. Można negocjować ceny przy grupach zorganizowanych. Jeżeli interesują Was ceny to proszę, oto adres:
W Radomiu można korzystać z toru 7 dni w tygodniu. Można indywidualnie i grupowo. Można negocjować ceny przy grupach zorganizowanych. Jeżeli interesują Was ceny to proszę, oto adres:
Daleko nie jest, możecie wpaść na cały dzień, a przy okazji zapraszam na herbatkę.
Pozdrowienia i całuski - M.
hmmm, ale to dla Warszawiaków blisko nie jest - ogólnie 200km tam i spowrotem, więc koszty idą w górę. Legionowo jest na miejscu.
_________________ Weteran
duchPW [Usunięty]
Wysłany: 2006-02-21, 10:35
heheh - dokładnie, a 75 zł (cena za tor na jednego osobnika przy 20 autach) wyjdzie na samo poliwo, natomiast z drugiej strony na torze w Legionowie nikt nie zrobi nam herbatki, a jeśli Mariolka robi taka dobrą herbatke jak nalewkę, to grzechem byłoby nie skorzystać
Grupa 5 - 6 osób płaci w Radomiu 10 zł od samochodu, jeżeli będzie więcej osób, można się targować, plus paliwo na drogę i wyjdzie tyle samo, co wynajecie toru w Legionowie. Tak więc Panowie, >>dla towarzystwa Cygan dał się powiesić<< i nie miał zaproszenia na moją herbatkę, TĘ herbatkę. Dorzucę jeszcze ciasteczka do herbatki. (???)
Pozdrowienia i całuski dla koneserów - M.
_________________ Nothing else matters!
duchPW [Usunięty]
Wysłany: 2006-02-21, 15:40
żeby nie było, to przeciez można się wybrac i tu i Tu
Tor w Radomiu mialem juz chec wynajac w zeszlym roku.
przy wykupieniu 2 godzin 3ciądosstajemy gratis.
Ale jest jedna rzecz ktora nieco ogranicza nasze zabawy.
W jednej chwili na torze moze znajdowac sie tylko jeden samochod. Tak wiec jak przyjedzie 6 aut, to jeden kierowca w gruncie rzeczy w ciagu godziny pojeździ sobie tylko przez 10 minut
Jest to moim zdaniem spora przeszkoda, zwlaszcza jesli bedzie wiecej chetnych.
W najblizszym czasie bede chcial sie blizej przyjzec tej sprawie (od strony praktycznej) i mam nadzieje ze w tym roku cosik się pozmianiało na lepsze
W chwili obecnej na torze topnieje śnieg, ostatnio byly lodowe koleiny i dwarde zaspy ze zbitego sniegu. Tak wiec i tak trzeba poczekac az to stopnieje.
PZDR!
Łukasz
_________________ Nie prosta, lecz zakręt jest wyzwaniem ...
W jednej chwili na torze moze znajdowac sie tylko jeden samochod
no to kicha, bo sobie nie pojeździmy
może lepiej wybrać sie pod ryki - tam tez mozna wynając "tor", który jednak z tego co pamiętam dobrze zjada opony, ale za to przyczepność jaka
natomiast tor w Legionowie dalej wydaje mi się atrakcyjny
W CSP Legionowo szkolą policjantów do Sekcji Ruchu Drogowego
Miałem tam swoje szkolenie podstawowe.
Tor mają dość duży, dużo urozmaiceń Sami zobaczycie
A to, że udało się nawiązać taką współprace to zapewne w dużym stopniu zasługa Komendanta tejże szkoły -insp. Piotra Calińskiego. Chyba jeden normalny chłop w CSP.
W jednej chwili na torze moze znajdowac sie tylko jeden samochod
no to kicha, bo sobie nie pojeździmy
może lepiej wybrać sie pod ryki - tam tez mozna wynając "tor", który jednak z tego co pamiętam dobrze zjada opony, ale za to przyczepność jaka
natomiast tor w Legionowie dalej wydaje mi się atrakcyjny
Parę postów wyżej podałam adres strony AUTOMOBILKLUBU w Radomiu. Czy ktoś pofatygował się aby tam zajrzeć? Jest tam cennik i przepisy użytkowania toru, więc po co zmyślać?
>>Tor mogą wynajmować kluby, stowarzyszenia, osoby zrzeszone w klubach miłośników samochodowych.
>>Na torze mogą odbywać jazdy po dwa pojazdy: samochód, kart lub motocykl.
>>Warunki użytkowania toru można negocjować.
Czy wszystko trzeba załatwić za Was i podać, jak to się mówi "na talerzu"?
Pozdrowienia i całuski - M.
uważam że tor w Radomiu jest ciekawy, a i warunki cenowe nienajgorsze.
_________________ Airbrush Studio
Łukasz Łukasik
ul. Witosa 18
76-251 Kobylnica k/Słupska
tel. 693 98 13 60
# lakiernictwo artystyczne (airbrushing)
# polerowanie, chromowanie etc...
# przeróbki mechaniczne (kolektory, wydech, dolot, inne...)
# przygotowanie aut do sportu: drift, street, 1/4mili, offroad w kategorii przeprawowow-turystycznej oraz sprawnościowej w klasie turystycznej i wyczynowej (doświadczenie poparte osiągnięciami w obu klasach)
# car-audio - pełna oferta na usługi montażowe i inne - przygotowanie aut do zawodów zgodnie z przepisami Emma i PASCA
Buduje FatRabita czyli Golf MK2: silnik po drobnym tuningu i remoncie dostał nowy dolot, pełen wydech przelotowy, zawieszenie Monroe + SPAX -60/60, felgi Rondell 225/16",wnętrze przygotowywane jest pod Mistrzostwa Polski CAR AUDIO i wiele innych - w ciągłej przebudowie... - zamienie na E30 325i
HMM CIEKAWA BARDZO PROPOZYCJA I LEGIONOWA I RADOMIA
ALE POCZEKAJMY DO CIEPLEJ WIOSNY LUB LATA BO TERAZ TO SLIZGAWKE MAMY NA DORGACH I WOGOLE ZIMNOOOO JEST....
WTEDY POMYSLIMY I WYBIERZEMY KTORYS Z TYCH TOROW
TAKZE WSTRZYMAJMY SIE NARAZIE TAKIE JEST MOJE ZDANIE...
CHYBA ZE TERMINOW W LATO NIE BEDZIE...
TAKZE LUKAS JAK SIE INTERESOWALES TO MOZE BEDZIESZ WIDZIAL CO I JAK I KIEDY
A CO DO LEGIONOWA TO MOZE KTOS JEDNAK POJEDZIE Z TAMTEGO FORUM I ZDA RELACJE WTEDY BEIDZEMY WIEDZIEC NA CZYM STOIMY:)
PZD
_________________ BMW E30 M30B28 TOURING BYLA:(
BYLA
E30 M20B25 TOURING
JEST
E46 Compact 320d
Ćwiczcie ćwiczcie! Pościgamy się w Kielcach! Na dobrych zimówkach fajnie się śmiga, jednak trzeba liczyć że na torze kończą się bardzo szybko (naprawdę szybko)