Słyszałem, że na Targówku i na Bródnie są modne teraz w e30tkach 13tki z dużo za małymi kondomami
Ale menel jak na tych felaszkach odstawisz drifta to nie ma bata 8) Polody może u Ciebie zmieniać gumy
Ale to BROŃ BOŻE nie krytyka żebyś się do Jasnej Anielki nie obraził
pozdr
Pomógł: 17 razy Dołączył: 12 Maj 2005 Skąd: TrójkątTrzechCesarzy
Wysłany: 2006-02-23, 08:53
x_e_o_n napisał/a:
Auta sa inne oba maja innych wlascicieli tzn Tadek sprzedal juz swoja M'ke a ta srebrna byla kiedys Zolta , felgi sa te same poniewaz Tadek sprzedal je temu gosciowi od srebrnej nikt nie wie co to za felgi a to ze byly magnezowane to bzdura
x e o n ze 4lata temu rozmawiałem z Tadkiem o tych kołach(na jednych z pierwszych wyścigów na 1/4mili), mówił, że wyrwał je z jakiegoś auta ścigającego się na Litwie czy w innej Estonii - wyraźnie mówił, że są magnezowe (chyba, że mu się tylko tak wtedy wydawało)...
_________________ Ile można zainwestować w swoją PASJĘ? Z czego można zrezygnować... jak bardzo można się w tym zatracić...
Wysłany: 2006-02-23, 17:31
Łukasz napisał/a:
Słyszałem, że na Targówku i na Bródnie są modne teraz w e30tkach 13tki z dużo za małymi kondomami
Ale menel jak na tych felaszkach odstawisz drifta to nie ma bata 8) Polody może u Ciebie zmieniać gumy
Ale to BROŃ BOŻE nie krytyka żebyś się do Jasnej Anielki nie obraził
pozdr
alez kolego sympatyczny nie odebralem tego jako krytyki
po prostu 13" nie wejda chyba do e30. a faktycznie swojego czasu szukalem 14" RSL taki wzor jak mial pablo z pruszkowa. niestety 9x16 sa tansze od nich.a 17" juz mi sie przejadly.ile mozna
pozdro
13" nie wejdzie za gzyba do E30 chyba ze dystans 50mm Tadek = bajkopisaz czasami go ponosi ogolnie fajny gosc nic do niego nie mam .
PS Ogladalem dzisja osobiscie ta M'ke z dolu z gory z boku od srodka powiem tylko tyle KOSZMAR !!!!!!!!!!!!!!! progow brak krzywa kilka cm w poruwaniu prawa lewa , silnik po remoncie trzeba wlozyc okolo 10 000 pln w auto i bedzie extra
Wysłany: 2006-02-23, 19:14
Cytat:
PS Ogladalem dzisja osobiscie ta M'ke z dolu z gory z boku od srodka powiem tylko tyle KOSZMAR !!!!!!!!!!!!!!! progow brak krzywa kilka cm w poruwaniu prawa lewa , silnik po remoncie trzeba wlozyc okolo 10 000 pln w auto i bedzie extra
kazda e30 m3 u nas w polsce za 20.000 taka bedzie.
jesli trafila by w dobre rece , do kogos kto lubi wydawac pieniadze na auto to mozna by utzrymac w idealnym stanie takie autko .W niemaczech tez sa paproki takie jak u nas a ci co dbaja o aytko dbaja tez o jego cene okolo 9000 euro za piekna sztuke