mial ktos z was do czynienia z angielska wersja 325 E30 szeroka lampa, jakiez bylo moje zdziwienie gdy otworzylem maske i nie moglem znalezc sondy miejsce na wtyczke zaslepione, i tu moje pytanie nie ma jej wogole czy jest w innym miejscu nie moglem sprawdzic calego wydechu bo auto stoi pod blokiem a nie bede kulal sie w sniegu
Ostatnio zmieniony przez puz 2006-02-24, 08:51, w caoci zmieniany 1 raz
duchPW [Usunity]
Wysany: 2006-02-23, 16:23
może miał coś zmieniane - sprawdź jaki ma komputer
niektóre wersje bez katalizatora nie miały sondy - LUKAS taką ma - niech napisze jaki ma sterownik
czesc
komp moze byc taki jak sam jak w aucie z sonda
bo takie auta robilem nie mialy sondy a ten sam komp byl
a po drugie z kompa mozna wywalic modikiem sonde z programu i wtedy chodzi ok a nie ma sondy
Moja wersja nie ma sondy a jest to M20B25 z `87 roku.
Miejsca na wtyczkę od sondy brak. Mój kolega ma rowniez 325i (wąska) o jakies pół roku starszą od mojej i równiez nie ma sondy.
do kolegi witaszka masz wersje usa??? jak to fotka na dolnych postach to nie wersja usa....i inne pytanie, jak ty swoja eta, zakladam ze seria poleciales 213?? to jest jeszcze stara eta i za cholere nie udalo mi sie tyle poleciec:{{{ a wlasnie jakie miales kapcie
_________________ bylu 327i mtech 1 a teraz jest subaru impreza i w planie e30 drift car:))
Ostatnio zmieniony przez el-viz 2007-03-11, 23:26, w caoci zmieniany 1 raz
duchX [Usunity]
Wysany: 2006-02-24, 22:37
ja mialem E30 325i bez sondy koncowka komputera 082 o ile dobrze pamietam !! sprawdz czy masz po lewej stronie na kielichu pod czarna oslona trzy czy dwa przekazniki jezeli masz dwa to nie masz osndy i nie bylo