Muszę kupić reperatury do e30, czy ma ktoś doświadczenie jakiej firmy warto kupić a jaką omijać z daleka?
Pozdrawiam
DODANO:
Byłem dzisiaj u Pań na Narbutaa i dowiedziałem się że zakola tylnych błotników widnieja tylko w oryginale. Rzeczywiście próbuję od rana znaleźć gdzieś w podóbce ale lipa:(
Czy ktoś coś wie na ten temat.
Rysunek poglądowy, element nr.6
ELIT- nie prowadzi
InterCars - brak
Polcar - brak
BHMD - mówią że 3 tyg (Klokkerholm)
FOTA- mieli oddzwonić, ale raczej nie
Okazało się że reperaturek błotników tylnych mam nie kupwoać, są OK.
ja kupilem do E30 tylnia reperaturke prawa i lewa 80zl/szt. dokładnie w IV 2004 jezdze na niej do dzis bez problemowo, acha reperaturka kupiona w IC jakas szwedzka
_________________ Pozdr. Łukasz
Renault Espace 2.0dci '07
Peugeot Partner 1,9d '99
Fiat 126 '99
Baur TC2 '86
kurde chlopaki powiedzcie mi czy ta narutta to ta rownolegla do rakowieckiej?????
bo szukam tej hutowni i cos jej nie widac.
jeki jest jej dokladny adres?
przejechalem cala od pulawskiej do woloskiej i nigdzie nie widze zadnego znaczka szyldu logoetc. ze jest tam gdzies hurtownia!!!
p[omozcie!!
to zadna hurtownia tylko sklep z gratami do bmw nie mialem wiekszych problemow zeby trafic poprostu od ronda jazdy polskiej jechalem pulawska i tam w okolicach rozgladalem sie za tabliczka ul.narrbutta po prawej stronie i tyle:D
_________________ E46 320iT
E30 325i M TECHNIC II 89 coupe
no dobra lae pozniej to jak daleko jest od pulawskiej?? tak okolo? bo jak jechalem to stala tam jakas e4 ale nigdzie nie dojrzalem zadnego znaczka ze jest jakis sklep z czesciami..:/