BEEMKA - KLUB Strona Główna BEEMKA - KLUB

HomeHome  PortalPortal  KontaktKontakt  RegulaminRegulamin  Mapa GoogleMapa Google  AssistanceAssistance
KlubowiczeKlubowicze  FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj

Poprzedni temat «» Następny temat
burgund->>E30 320i
Autor Wiadomość
burgund 
Poszukaj zanim napiszesz !!!

Wysłany: 2006-02-24, 12:41   burgund->>E30 320i

Witam,
na pierwszym zdięciu moja pierwsza betka 316 M40 88r którą zmieniłem jakies 4mce temu na m20 tez 88r ;) . W m40 denerwował mnie wałek i zawory który musiałem zmieniać dwa razy, pozatym wszystko było ok. w obecnej na wyposażeniu jest wspomaganie, check control, el. szybki, kubełki, czerwone spręzyny, alu enzo 16tki no i niestety gazik. W sumie żadnych większych modyfikacji niema i nie przewiduję. Podoba mi sie oryginał. I tak zostanie. Może zmienił bym fele na alpine ale to pewnie nie prędko, narazie założyłem tylko kapsle na fele z logo BMW , halogeny i chromowana nerka (jeszcze nie założone); a i jeszcze ten wydech jak bedzie cieplej to założe jakąś dwururke :wink:
I to tyle, pozdr.
burgund

BADYL 

Wysłany: 2006-02-24, 12:52   

Ładniutka E30steczka :) jak dla mnie nic bym w niej nie zmieniał

PS.Zaraz jak zwykle wpadnie ekpia od GERMAN STYLE :evil: :evil: :evil: :evil:

urbi 
SilaDrzemieWBemie

Wysłany: 2006-02-24, 13:00   

kirek napisał/a:
Ładniutka E30steczka :) jak dla mnie nic bym w niej nie zmieniał

PS.Zaraz jak zwykle wpadnie ekpia od GERMAN STYLE :evil: :evil: :evil: :evil:

to jest nieuniknione :twisted:

fajna betka ! zrob tylne kierunki na czerwono i lekko przyciemnij szybki
dla mnie jest wnetrze super tylko gale zmien na ori w skorze i te zegary powinny byc seryjne a nie biale !
do ciemnej nerki pasowala by tez black hella no i jakas podkladka, jaka kolwiek byle cos bylo !

dankam 

Wysłany: 2006-02-24, 13:03   

czemu zajebiscie biale zegary :D do nich ringi :) , podkładke daj , black hella i git tylne możesz nawet na siwo światła zrobić ;)

a pozatym fajna betka ;)

Piotrek 
LudwikIIISpryskiwacz

Wysłany: 2006-02-24, 13:16   

przód jest za wysoko , uwazaj bo jeszcze jakis samolot oslepisz :mrgreen: , a ogólnie fajna betka no i 4 d :mrgreen:

aha daj black hella
nerka na czarno
troszkę nizej

i będzie lux :mrgreen:

GERMAN STYL :mrgreen:

KORDI 
RWD love.. 8)

Wysłany: 2006-02-24, 13:28   

Jak dla mnie to tylko niżej ją.... :D

Jest bardzo ładna i nic nie zmieniaj.... :D

A skoro piszesz że będzie chromowana nera to daj sobie spokuj z black hella....

Zegary znośne ale lepsze przy orginale byłyby czarne z ringami,noi jak najszybciej zmień wydech... :wink:

Też jestem z German Style ale czasem trzeba docenić piękna orginału..... :mrgreen: :lol:

PozdrOOfki.... :D

--==maly==-- 

Wysłany: 2006-02-24, 13:33   

Właśnie właśnie przód troche niżej black hella tylne na czerwono i może być ewentualnie jakieś felgi z większym ET.

urbi 
SilaDrzemieWBemie

Wysłany: 2006-02-24, 13:47   

no kurde napisalem i kazdy malpuje po mnei !! !!!! :P

GERMAN POWER !! !!!! 8)

burgund 

Wysłany: 2006-02-24, 13:54   

Co do wysokiego przodu to mówicie chyba o pierwszej fotce a to jest 316 którą sprzedałem(miała klapnięty tył poaztym sała na wzgórku) w tej juz jest ok. Nie będę jej bardziej obniżał bo to i tak jest nisko jak na jazde po naszych drogach. Dokładke na przód oczywiście założe org.:)

Co to białych zegarów to też mnie na początku raziły dopuki się nie ściemniło:) świcą całe na BMWOrange!! super widok! założe do niich alu ramki i będzie git.

Tylnie lampki tez bym chętnie zmienił na czerwone ale nie moge takich dostać.

Co do przyciemniania szyb to się cały czas waham bo to bardzo zmienia charakter auta -traci swój jungtimer'owy wygląd.

Kowal 

Wysłany: 2006-02-24, 22:22   

Fajna Bawarka :) Ja również bym w jej wyglądzie dużo nie zmieniał.. Klasyczne są śliczne :D
Jedyne co ja bym zmienił to:
Lampy przód na BLACK HELLA , i tarcze zegarów bo jakoś nie przepadam za białymi...

Menel 

Wysłany: 2006-02-24, 22:45   

ladna dodstawa do dalszego tworzenia.
ogolnie i tak jest spoko.przod jeszcze tylko w dol -20mm, black hella , i na przyszlosc szersze lub wieksze alu.
poza tym jest ok.
nie jestem za przyciemnianiem szybek bo za czesto sie niebiescy czepiaja.
poza tym jak jest srodek recaro i calosc zadbana to nawet plusem sa jasne szyby aby bylo widac ladny wnetrze.
aha ,nie lubie dywanikow gumowych.zalatw sobie cale czarne bez wiesniackich obramowek w innym kolorze.
pozdro

ps.

a co powiesz na taki patent? twoja beemka tylko kola inne? lampy sam sobie zrobisz jak dobrze poczytasz nasze forum :wink: masz prawie ja w VT :lol:

Kaczor 

Wysłany: 2006-02-27, 22:59   

menel napisał/a:
ladna dodstawa do dalszego tworzenia.
ogolnie i tak jest spoko.przod jeszcze tylko w dol -20mm, black hella , i na przyszlosc szersze lub wieksze alu.
poza tym jest ok.
nie jestem za przyciemnianiem szybek bo za czesto sie niebiescy czepiaja.
poza tym jak jest srodek recaro i calosc zadbana to nawet plusem sa jasne szyby aby bylo widac ladny wnetrze.
aha ,nie lubie dywanikow gumowych.zalatw sobie cale czarne bez wiesniackich obramowek w innym kolorze.
pozdro

ps.

a co powiesz na taki patent? twoja beemka tylko kola inne? lampy sam sobie zrobisz jak dobrze poczytasz nasze forum :wink: masz prawie ja w VT :lol:

[url=http://img366.images...3ny.jpg]Obrazek[/URL]

Zgadzam się z Menelem.

Beemka IDEALNA :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Piękna...

Kolega miał taką tylko niestety rozbił... ;(

Felgi Borbrty A lub B , przód minimalnie usadzić!

na Borbrtach cudnie wygląda.

***Niedaleko mieszkam i czasem bywam w Bielsku , może uda mi sie zobaczyć kiedyś Twoją beemke na żywo :mrgreen: ***

Lord Lukasz 
ciągłe zmiany

Wysłany: 2006-02-28, 11:00   

Cytat:
a co powiesz na taki patent? twoja beemka tylko kola inne? lampy sam sobie zrobisz jak dobrze poczytasz nasze forum Wink masz prawie ja w VT Laughing

Ty to specjalnie robisz no nie ? wiesz że chory na felgi takie jestem i specjalnie wklejasz fotki żebym sie dołował że nie mam jeszcze takich :D :D :D

A betka ładna, ja bym nie zmieniał nerki tylko dożucił bym black hella tak jak piszą wszyscy wyżej, co do szyb to kwestia gustu, ja mam czarne jak noc i przez prawie rok czasu żaden niebieski nie miał problemu do mnie, zależy też w jakim regionie mieszkasz bo sa miasta gdzie podobno psiarze nie lubią czarnych szyb. Tak czy tak ja bym sobie przyciemnił ale tak delikatnie, sam na lato będe zmieniał folie na lekki czarny bo ta moja super czarna coraz bardziej mi przeszkadza. Gałke od biegów też zmień bo jakaś taka śmieszna. Pozatym ładny kolorek :D

E36 325i qp

http://www.youtube.com/user/TheLordLukasz

burgund 

Wysłany: 2006-02-28, 14:31   

Niewiem co wy tak wszyscy do tego obnizania przodu już mam problemy żeby wjechac pod blok i nie zahaczyć podwoziem o krawężnik!! Czy ja w innym kraju mieszkam? :?:

Co do bobertów to rzeczywiście pasowały by bardziej, pomyśle nad tym.. ale napewno nie wieksze i szersze od tych (16')z tyłu mam 225 a z przodu 205 myśle ze to jest w sam raz.
(Tak apropos to czym sie różnią boberty A od B)

Black hella moze... ale narazie załozyłem chromowaną nerke i tak mi sie podoba, może jak mi sie znudzi to pomyśle znowu o czarnej i wtedy pewnie black hella.

Dywaników też nie lubie gumowych, czekam na wiosne to założe jakiś welur :D

Kaczor 

Wysłany: 2006-02-28, 16:11   

Prosze , tu są Borbety A i B :

1. Borbety A (9x16")

2. Borbety B (8,5x17")

Wujek miał e30 320i 1987/88 sedan na takich felgach (Borbety B) tylko na 6 albo 7x16" i bardzo fajnie wyglądała. Miał raz na tych felgach z tyłu 225 a z przodu 205.

Odpowiedz do tematu