Wysłany: 2006-02-10, 06:48 WITAM................ - czyli przywitania nowych gości
Tak jak w temacie mozna sie przywitac z reszta użytkowników forum pisząc o sobie kilka zdań (wypracowania tez mile widziane)
- komentarze beda usuwane.
_________________ Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie.
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
Ostatnio zmieniony przez BADYL 2006-03-01, 09:09, w całości zmieniany 1 raz
Wysłany: 2006-02-10, 16:35
Mam na imię Łukasz ale mówcie do mnie Sosen, jestem beemkoholikiem od 4 lat i póki co nie widzę szans na wyjście z nałogu. Lubię wszystkie BMW jednak najbardziej jarają mnie rekiny i marzę sobie o e24 635csi. To tyle.
Pozdrawiam
Sosen
_________________ Liczba dachowań - 2
Liczba zniszczonych opon - 464
Łukasz
Pomógł: 4 razy Dołączył: 21 Sie 2005 Skąd: Mińsk Mazowiecki
Wysłany: 2006-02-10, 16:40
Misza jak nie trudno sie domyslic mam na imie Michał i takze jaram sie BMW w kazdej budzie moj pierwszy samochod to bedzie wlasnie BMW a dokladnie rekin badz e30 i to juz niedlugo tylko szkole skoncze
Wysłany: 2006-02-10, 16:56
no to jak sie witac to sie witac, jestem center, z poludnia polski, to moj wyroznik
no i zlota e30 jako dokladka szczesliwym jej posiadaczem jestem od prawie 2 lat i uwielbiam ja..
pozdrowionka dla wszystkich posiadaczy...
a marzenia,hmm..juz niedlugo przerodza sie w rzeczywistosc wiec nie bede zapeszac
Witam ,ja tez chciałbym się przywitać z wszystkimi na tym forum,no i oczywiście też jestem zakochany w beemkach od jakiegoś czasu.
Od maja zeszłego roku jestem szczesliwym posiadaczem compacta 323Ti i choc wielu nie podabają sie compacty ,to dla mnie moja bunia jest najpiękniejsza i nigdy nie zamieniłbym jej na samochód innej marki.Pozdro labrador
_________________ Jeśli BMW jest chorobą ,to ja nie chcę wyzdrowieć.
Witam na imie mam RAFAL jestem z poludnia Polski.Beemkami zafascynowany jestem od dziecinstwa ,niestety dopiero pol roku temu moglem spelnic moje marzenie---moja kochanka to sliczna DIAMENT-SCHWARC E36-M43.Udzielalem sie troche ,,ale jak zobaczylem Wasze forum to ...szczena opada!!!!! poprostu bajka!!!!--przy okazji skladam poklony Tym co je tworza!!!
PS.jak bedzie chwila to sie pokaze w dziale NASZE SMIGIELKA
yo!
Jestem Grzesiek troche pije troche pale troche używam mam starą padaczke z 91 roku i zaglądam na forum codziennie fascynajca marka maksymalna troche sie udzielam na forum grzebie sam przy swoim ałcie czekam cierpliwie na rejstracje klubu by wstąpic w jego szeregi i walczyc z przednionapędową zarazą do zobaczenia na zlotach i spotach
pozdro
Wysłany: 2006-02-14, 14:08
witam wszystkich!
od kilku dni jeste posiadaczem e30 325i, jest to moje pierwsze BMW i narazie moje informacje na temat tego samochodu sa znikome juz na poczatku jest kilka problemow ale przegladam wlasnie Wasze forum i mam nadzieje ze znajde powody moich bolaczek
Witam wszystkich ... jestem Mikołaj .... wielbie beemki ... to juz moja druga w 6 miesiecy ...
BMW ponad wszystko ... a mialem juz prawie wszystko
Heh jestem z poludnia jak to center okreslil...
....ride low feel high....
Witam
Jestem swiezym posiadaczem B(Ety) i chciałbym dołaczyc do forumowiczów i wymienic swoje poglady na temat uzytkowania auta. Jest o moja pierwsza bmwica coprawda ma 20 lat ale lakier trzyma sie kupy i silnik tez niczego sobie.
Pozdrawiam
Darek
Witam wszystkich. Mam nadzieje, że na tym forum dłużej zagoszczę niż na dwóch poprzednich Dodam jeszcze krótki opis. Na imię mam Jakub, studiuję i pracuję, rocznik '83, Betka od września 2005, fan Betek od zawsze
_________________ Z drogi! Bo zmielę cię moim białym śmigłem!
Witam wszystkich. Mam na imie Piotrek, w końcu kupiłem sobie 316 z 92r. i nie wyobrażam sobie zycia bez tego autka. Podrawiam wszystkich miłośników BMW.
_________________ E30 89 do odrestaurowania
Probe II 93 do codziennej jazdy
Wysłany: 2006-03-05, 15:21
No to i ja sie przywitam 8)
Mam na imie Marek ale wolajcie na mnie Sobek mieszkam w Jastrowiu , WLKP,
Jeszcze nie jestem szczesliwym posiadaczem Beemki ale mysle ze to sie zmieni
i wrescie stane sie posiadaczem E30-tki
Pozdrawiam 8)
<<< GS >>>
_________________ (OO=[][]=OO) Bayerische Motoren Werke
Witam mam na imie Łukasz, ale wszyscy mowia na mnie Hołek jestem z poludnia Polski. Od pol roku jestem szczesliwym posiadaczem ślicznej czarnej E36 i jestem pod wrazeniem tego samochodu juz nie wyobrazam sobie jezdzenia innym autem niz BMW 8)
Pozdarwiam wszystkich szczesliwych posiadaczy BMW!!
Pomógł: 17 razy Dołączył: 12 Maj 2005 Skąd: TrójkątTrzechCesarzy
Wysłany: 2006-03-09, 17:38
to mój 1000 post* więc wypadałoby się przywitać...
mam na imię Robert - a BMW to moje drugie imię zajmuje moje myśli (i kieszeń) jak nic innego w życiu, kto mnie zna, wie że nie przesadzam - jestem na to nakręcony maksymalnie...
mieszkam w Jaworznie - mieście na pograniczu Zagłębia, Śląska i Małopolski - nie wiem czemu większość powyższych pisało o sobie że są z południa czy mieszkanie na Śląsku jest wstydem czy jak?
*byłoby więcej, ale wciąż ktoś usuwa moje posty
_________________ Ile można zainwestować w swoją PASJĘ? Z czego można zrezygnować... jak bardzo można się w tym zatracić...
No dobra teraz sie oficjalnie moge przywitac bo wkoncu zakupilem bmw. A wiec tak miło mi nazywam sie Slawek zakupilem e30 z 90roku Jestem z warszawy ( to si eniedlugo zmieni na krakow). Milo mi was poznac i WITAM
Witam ...... ponownie po dłuższym czasie. Byłem już kiedyś zarejestrowany na waszym forum
(nawet moje bmw jest w "naszych smigiełkach") ale sytuacja mnie wtedy zmusiła i sprzedałem BMW i kupiłem Vectre. Teraz zamierzam wrócić do BMW no i do tego wspaniałego forum o jedynej słusznej marce.