Witam serdecznie wszystkich forumowiczów i zagorzałych fanów BMW
Przedstawiam moje BMW E36 316i 1,9 Compact! Zapraszam do komentowania i sugesti z waszej strony!Pozdrawiam Kuba
Ładna ale jakos nie przepadam za e36 chociaz compact jest spoko 8)
I tak jak wyzej pisal Meecowhy rzuc go na glebe 8) i to koniecznie za wysoko stoi
No i jakies ladne aluski 16" , 17" i bedzie git
Lampki z tylu ma fajne
Webretti napisal :
""Z wszystkich "trójek" tylko E36 Compact ma najpiękniejszą deske rozdzielczą ""
zgadzam sie w 100%
Pozdrawiam
_________________ (OO=[][]=OO) Bayerische Motoren Werke
Sliczny jest, dla mnie najwaznijesze, ze jest bardzo zadbany. Nawet na 17" czy 18" brudas bedzie wygladal wiesniacko a twoj jest Compact jest super, cenie ludzi, ktorzy dbaja o swoje auta.
Sam jezdze na codzien bmw compact i tez mi sie te niedoceniane auta bardzo podobaja. Tak jak koledzy mowili bardzo zadbane ladne autko , koniecznie wrzuc jakies ladne felgi a w 1 kolejnosci wywyal ten ala japonski wydech- to do bmw nie pasuje.
_________________ Psychotesty Tarnów
Badania Psychotechniczne
Tarnów ul. Braci Saków 5 (baza PKS)
794 001 051
Ładna,wszystko mi sie w niej podoba,felgi ładne pasuja do reszty jedynie mogo by byc troszke niżej.
Brawo.
_________________ Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie.
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
Fajniutka seryjka. nei przepadam ogólnie za compaktami, ale ten ejst jak najbardziej pozytywny..., tak jak napisałi wczesniej, gleba, felga ładna, ale ten wydech nie nie choc plus ładnie schowany.
kubabmw [Usunięty]
Wysłany: 2006-02-26, 21:35
Dzieki wszystkim za pozytywne i negatywne sugestie i za dobre slowa o autku! Staram sie jak najbardziej o nie dbać ponieważ lubię mieć czyste i zadbane autko! Tak jak wcześniej pisałem znaczek już został zdjęty a raczej przywłaszczony przez jakiegos "kolekcjonera cudzych znaczków" Felgi będą większe ale dopiero na lato a co do wydechu to niestety ale musi zostać nie jest to "japoński wydech" jak ktoś zauważył slabo widać ale jest tak naprawde ok! Sprowadziłem go sobie osobiście z Kanady no i już musi zostać! Ale jak MŁODY zauważył jest ładnie schowany i nie widać prawie go dla wybrednych:D
Webretti
Cytat:
A furka bardzo ładna, czasami Ciebie widuję, ale na mnie to tylko przechodnie z chodników się oglądają
Jesteś z gda? To czemu nie dasz jakoś znać jak się mijamy albo coś w tym stylu? To zawsze można stanąć i pogadać! Ja powiem szczerze że nie widziałem ciebie ani razu! Pozdro
Sorki za OT!
ładna ładna :d
pare sugestii....
wywal znaczek "M" z klapy
"rzuc go na glebe"
i jakies aluski 16"
jeżeli znaczka nie ma to tylko Gleba i 17stki będzie piękną serią na 17stkach i niech tak zostanie jest piekny poprostu w swojej seryjności POzdrawiam równiez respect za zadbany samochód.
to co to wreszcie jest?????????? 1,6 czy 1,9????????
kubabmw [Usunięty]
Wysłany: 2006-02-26, 22:03
Piotrek napisał/a:
to co to wreszcie jest?????????? 1,6 czy 1,9????????
Piotrek to jest 316i ale silnik jest 1,9 taki jaki jest montowany w E46! Ostatnie modele Compacta E36 miały montowany rónwolegle z E46 takie same silniki 1,9! Pozdro