witam
bmw kolegi,bardzo ciekawe,inne,zaciekawi kazdego,interesujace cos w sobie ma.
mi sie nawet podoba
ogolnie auto zadbane na zewnatrz jak i pod maska wyglada gut
pozdrawiam
Jak to zobaczyłem na pierwszy rzut oka wydawało m isie ze to jaaks reklama hamowni tylko na tych kratkach nie mogłem wyszukac krzywych spoko osobisie mnei to jakso nei powala.
a zderzaki malowała juz inna firma nie Zdziś a Franek który nie miał patentu na kratki po coś ty taki samochód kupił Look na spasowanie błotnika kto to rzeźbił ludzie mówią jestem lakiernikiem tylko że jak rozłożą jeden element to spasują go tak jak widać na fotce i tak ze wszystkim truskawka co za kraj.
Gość może wzorował się na projekcei ACS z Wykresami wzdłuż auta zrobił sobie tylko osie x i y i zwatpił hahaha i zostało gówno sorry ale kto wpada na tak głupie pomysły
No musze przyznac VinCent że twoje byłe 318 iS bardzo ładne ale silnik to nawet do e30 zamały
Dlatego między innymi zostało sprzedane
Nie ma sensu się kłucić nie o to chodzi żeby sobie wrzucać ty masz mniejszy ty większy silnik ważne że to BMW a ja lubie oryginalny wygląd oryginalne felgi nie z katalogu i tyle dlatego mi kratka nie podeszła[/quote]
Powiem tak mysle o 328. Ale ceny są dzis takie że za moja 325 dostałbym grosze w porównaniu z tym ile za nia zapłąciłem i ile jeszce włożyłem.
Dlatego nie mam wyjscia - musze ją zajechać. Żart nie jestem katem.
http://img184.imageshack.us/img184/4044/96qs.jpg