Wysłany: 2008-09-09, 17:22 [E30] miroll--> 320i, 2D, 01/1985, MT I
No i po latach niewdziecznego dlubania kebaba w koncu zrealizowalem swoje marzenie - e30 R6 w waskiej lampie. Kompletnie nie bylem na kupnie wersji 2d (chcialem cabrio) jednak gdy ja zobaczylem po prostu musialem ja miec. W duzym briefie jest jedna wlascieilka (tak JEDNA) od poczatku (luty 1985) do lipca 2008 (23 lata w jednych rekach). Kolo zapasowe nigdy nie bylo uzywane tak samo jak lewarek i narzedzia. 139 tys przebiegu , na ile realnego - to juz mozecie ocenic sami.
Na razie jest bidnie i seryjnie ale jak wiedza wszyscy plan na auto bedzie inny MT1/9x16/startec black/dobra ziemia. Graty juz od dobrego poltora roku czekaja w garazu
P.S. Zadnych swapow i milardow kuni nie bedzie, ten motor tak ladnie pracuje ze nie mialbym serca go wyrywac, B25 mam w e36 ktorej tez nie zamierzam nigdy sprzedawac.
Przepraszam za fotki z otomoto ale nie mialem czasu jeszcze zrobic sesji. Na razie jestem na etapie zalatwiania papierkow.
Kolor to lapisblau, data zejscia z tasmy wg vin to 26 styczen 1985. Foty gratow troche burdelowate ale mniej wiecej to czeka na zalozenie:
Szukam zoltych halogenow i zoltej helli na przod. W drodze juz jest "kerownyczka" od mt2 i lewarek jakis m pałerski (w kazdym razie lepszy od tego zoledzia:)). Z modow to wiecej nie przewiduje aaaa i jesli ktos kojarzy to autko to mam z niego wyciagnieta glebe
Auto planuje wymalowac dookola bez masek bo niestety sa rysy - na tylnych nadkolach parchy jedynie na wewnetrznym rancie. Kolo zapasowe nigdy nie ruszane zadnych spawow w bagazniku... ogolnie niezla podstawa przynajmniej tak mi sie wydaje jednak wiadom oze w temacie e30 jestem zoltodziobem
[ Dodano: 2008-09-09, 20:05 ]
reso napisał/a:
No miroll, elegancko. Teraz tylko powkładaj tam te graty
A Ty mi dalej nie chcesz poiwiedziec jakie et masz tego KT1 na przodzie i z jakim dystansem ! - wstydz sie !
Jest ale nie ma na fotkach Tak jak mauser mowi jest jeszcze rozporka hartge na przod;)
Ale wiecej gratow nie mam mysle ze to wystarczy tylko ten gelb front mi sie marzy bo do niebieskiego moze ladnie grac...
A Ty mi dalej nie chcesz poiwiedziec jakie et masz tego KT1 na przodzie i z jakim dystansem ! - wstydz sie !
miroll, odpowiadałem Ci już ze 3razy, raz tutaj w moim temacie, na syndykacie w moim temacie też odpowiadałem ale powiem jeszcze raz
ET 15 i mam dystans 5mm z centrowaniem(to ważne bo nie ma bicia na kierownicy!!!).
Jak dasz przelot 5mm to kolo nie da rady się wycentrować na piaście.
Ładne masz wnętrze też planuje coś jasnego Ale to puźniej ....