Wysłany: 2011-01-10, 20:28 które felgi do e30??
Witam.. mam na przeznaczenie 1,500zł na felgi do e30...znalazłem jakieś tylko nie wiem czy bedą pasowac do auta....wiem ze chinskie czy jakieś tam ale ja nie chce felg typu bbs itp...bo za ta kase nie mozna kupic ładnych...chce mieć jakieś inne a pytanie do was zebyście mi coś doradzili
http://allegro.pl/okazja-...1388067001.html
alo cos takie typu chrom
http://allegro.pl/jak-now...1393025223.html
chyba ze ktoś z was posiada jakieś ładne felgi na sprzedaż
_________________ "LICZY SIĘ PRĘDKOŚĆ I RYZYKO"
Ostatnio zmieniony przez norb 2011-01-10, 22:34, w całości zmieniany 1 raz
Wysłany: 2011-01-10, 22:56
norb, nie żartuj, że chciałbyś coś z tych dwoch podanych linkow założyć do e30 kup sobie klasyke gatunku czyli brock b1, borbet A, azev a i nie kombinuj pod górkę, bo w tym temacie nie wypada nawet wyważać otwartych drzwi...
pozdrawiam
_________________ www.bmw-e30.pl
Ostatnio zmieniony przez Miki 2011-01-10, 22:57, w całości zmieniany 1 raz
Wysłany: 2011-01-11, 09:57
he tak myślałem ze odrazu bedzie pocisk ze wiocha... posiadam na stanie BBs 15cali zima i borbety A przód 7,5 i tył 9 cali... ale chciałbym coś innego... a pytanko jak widzicie Keskiny kt 5?? mam do kupienia 18 cali ale nie wiem jak to bedzie siedziało w nadkolach...
Wysłany: 2011-01-11, 12:32
bo ja to taki pomysłowy dobromir jestem pytam bo kumpel moze mi sprzedać takie za 1,300zł w b.d.b stanie i nie wiem co zrobić mam mu dac znać do dziś wieczora...czyli 18-stki odpadaja
wydaje mi się ze to osobista sprawa kto zakłada jakie felgi do swojego samochodu. Mi osobiście znudziły się już bbs rs i podobne, każdy na nie poluje nie wiedzieć czemu i próbuje iść w klasykę. nie każdy che klasyki.
ja stanowczo preferuje i poszukuje takich felg do swojej e30 :
Wysłany: 2011-01-25, 21:33
Baks napisał/a:
wydaje mi się ze to osobista sprawa kto zakłada jakie felgi do swojego samochodu. Mi osobiście znudziły się już bbs rs i podobne, każdy na nie poluje nie wiedzieć czemu i próbuje iść w klasykę. nie każdy che klasyki.
pozdrawiam i przypominam ze to wybór każdego z nas jakie założy felgi jaki wybierze kolor i jak personalizuje swój samochód, uszanujecie to.
nie chce nic pisac i obrazac ale jezeli uwazasz badz twierdzisz dlaczego ludzie kupuja rs- bo sa to felgi po 1-...3 czesciowe ,2- sa wyczesane ,3- sa kute!!
a jesli szukasz felg z linka to powaga ale podaj nr konta a przesle ci dyche bys mial szybciej do nich
każdy na nie poluje nie wiedzieć czemu i próbuje iść w klasykę. nie każdy che klasyki
Nie wiesz czemu? Bo nie zrobisz e90 z e30. Linia auta jest "staromodna", że tak się wyrażę, więc fegli winny być do niej dobrane. A te, które pokazałeś, pasują do e30 jak świni siodło. Proste
żadna porażka i tego typu teksty aż ociekają żalem. Felgi to sprawa właściciela i czy jemu pasują to jego opcja mi się wasze bbs rs nie podobają ale nie nazwałem ich porażka. Nie robię bemki pod klasyczne autko tylko pod zabawkę na ulice...nie do muzeum jak większość...
i uważam ze takie felgi tez pasują. Oczywiście nie przeczę ze są felgi które same z siebie nie pasują do niczego...
pozdrawiam i warto by sie zastanowic nad gustem innych a nie poddawac sie gustowi grupy
Wysłany: 2011-01-27, 01:40
tak o gustach sie nie rozmawia.... indywidualna sprawa.
lecz.. te linki z allegro... te koła nie są dobre.. w sensie technicznym.
są kiepsko wykonane... gną sie. nie wiem gdzie są tłoczone czy w Plsce Chinach Czechach czy Niemczech po prostu na omedze b nowki nie dojechały proste z wawy na półwysep helski. Jak chcesz miec 17 cali to i profil opony bedzie niski. pewnie E30 tez masz przyglebione.. te koła po prostu długo proste nie będą. za te cene mozna spokejnie znależc 17 lepszej marki używane ale będa trwalsze. położyć chrom tez zawsze można.
nie polecam tych kół z twoich linków. wtopisz z nimi.
Wysłany: 2011-01-27, 11:27
16-17" to takie optimum do E30 z seryjnymi błotnikami. O rozmiar więcej może być tylko gorzej.
Na dowód:
18" jest już nieproporcjonalne. To nie M3 E30 z dmuchanymi błotnikami.
A od patrzenia na pokraczne E30 na 19" boli mnie już brzuch ze śmiechu
Oczywiście jak tez wyrażam swoje zdanie. Nie neguje niczyjej decyzji ale
Baks napisał/a:
tylko pod zabawkę na ulice
Co znaczy zabawka na ulicę? Jakieś auto do karania innych? Czy do taczania się po mieście?
No offence ale sprinter będzie nieludzki ponad 13kg wagi samego koła 1szt + waga dużej 19" opony (i vice versa dla M-Pakietowych 18). M52 wyzionie ducha
Ostatnio zmieniony przez Grzesiek2290 2011-01-27, 11:29, w całości zmieniany 1 raz
pozdrawiam i warto by sie zastanowic nad gustem innych a nie poddawac sie gustowi grupy
Mam swój gust, próbkę masz wyżej i w mojej galerii, zdanie grupy mnie interesuje, aczkolwiek mam swoje i tylko jego się trzymam
I podpisuję się wszystkimi ręcyma pod tym, co napisał Grzesiek2290 MaxxxS, seria od e30, najczęściej spotykane w touring Na allegro 150-200 zł.
jasne Grzesiek ma racje ja poszukuje własnie 17 nastek z takim wzorem może w koncu znajdę póki co mam 17 cali stal i planuje ja poszerzyć do 8.5 max 9 cali pozdrawiam
a co do mojego śmigła póki co m52 żeby odpowiednio wyczuć samochód lecz już na celowniku m62 pozdrawiam