Witam!!!!
Przedstawiam moja Bunię kochaną... silnik 2.7 stara eta z glowica 2.0 i góra 2.5. do tego barany hartge , komp koncowka 173 z chipem hartge i z jakimis dodatkami typu lusterko MTII, uchylne szybki czy tweeterki w trojnikach od lusterek....
A wiec srodek ma byc no konfort ale wygodnie
Ma robic robote....
Ale i jakos się prezentować
czasem gdzies na pokazie...
Albo kolo innej s...ki
ostatnio pojwila sie biała czaszka z PUNISZERA na dachu i musze powiedziec ze robi robotę:P
Ostatnio zmieniony przez center 2011-12-01, 11:58, w ca³o¶ci zmieniany 8 razy
witam
rost znany mi jest zarówno z majówki jak i z moto beach party w ustce
załapała się nawet na jednym z moich filmików
Bardzo fajne auto zrobione z pomysłem.. pokaż fotki z punisherem
haha świetne fotki .. czaszka wygląda tu kozacko, chociaż nie wiem czy nie lepiej wygladała by odwrotnie
Koleżke trochę zmoczyło stał nie tam gdzie trzeba
pozdro
Zdjęcia Twojego Autka ROOST z XIII ogólnopolskiego zlotu BMW w Toruniu
a ja mam tu kilka zdjęć dzieł sztuki .. BBS-ów rs-kow poszerzanym rantem 2,5" na który to rancik sam poluje i na Twoje życzenia wstawiam Te foteczki
Jestem ciekaw jak te koleczka pasowały by u mnie dlatego zwrócilem taka uwagę Twoim felom
Pozdro !
Ostatnio zmieniony przez husqv4rn4 2010-11-28, 17:17, w ca³o¶ci zmieniany 2 razy
Pomysl z czaszka na dachu na prawde mi sie spodobal, ogolnie ciesze sie ze moda na rosty weszla w klimaty bmw bo na kolejnego m techa na RS juz patrzec sie nie da.
Tez bym tam widział S62
Ale bedzie skromniej
W poniedziałek bede miał miske dla ciebie, zamowilem tez pare uszczelek
Po swietach przyjade z silnikiem, krata wodki i robimy
Zostało do zalatwienia skrzynia, serwo i nowy przewod hamulcowy.
Ps mam nadzieje ze sie nie obrazisz jak do glowicy dobiore sie dremelem
Ostatnio zmieniony przez M-Technology 2010-12-19, 19:34, w ca³o¶ci zmieniany 1 raz
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach