A to ja w bmw 327 z 1939 roku na rajdzie w Poznaniu. Beemka niestety kolegi:(
Wyraz twarzy mam mizerny ale na trzeźwo jechać się nie da:) Dodam tylko, że w Polsce są tylko dwie takie (jeżdżące).
[url=http://img114.images...6hb.jpg]Obrazek[/URL]
hmm... cóż... no... ciensko cóś pofiedziedz...
dość młodo wyglądasz jak na takie stado Bufemek !! to po dziadku odziedziczone czy jak? a ta 327 w której siedzisz to przez przypadek nie jest ze Śląska?
_________________ Ile można zainwestować w swoją PASJĘ? Z czego można zrezygnować... jak bardzo można się w tym zatracić...
duchPW [Usunięty]
Wysłany: 2006-02-19, 09:44
śliczne beemwiczki - zapodawaj więcej zdjęć, bo na prawdę miło popatrzeć
... tylko nie pokazuj jak jeździsz w zime z odkrytym dachem, bo zamarznę przed monitorem
Piękności brak mi słów. Ponizej zamieszczam pare fotek BMW 2002 która spotkałem w miejscowości Karlsruche w Niemczech jak dlamnie fajnie by wygladała sesja obu tych autek razem . Sorka za jakość zdjęć ale byl to mój pierwszy dzień z aparatem cyfrowym
PS. Naprawde polecam wszystkim tę miejscowość przyjazna atmosfera, całe miasto wyglda tak jakby się przez park jechało. Miasto leży 80 km od granicy Francuskiej
ROBERT M [Usunięty]
Wysłany: 2006-02-19, 17:12
RoboCop napisał/a:
dość młodo wyglądasz jak na takie stado Bufemek !! to po dziadku odziedziczone czy jak? a ta 327 w której siedzisz to przez przypadek nie jest ze Śląska?
Mam 32 lata... to jak mam wyglądać:)?
327 jest ze Szczecina ale w Krakowie (albo w Katowicach) jest druga taka sama.
Robercie rzuciłbyś linka, albo coś w tym stylu z kalendarzem imprez Oldtimerów- może coś niedaleko mnie się odbywa i człowiek mógłby jechać nacieszyć chociaż oko...
_________________ Ile można zainwestować w swoją PASJĘ? Z czego można zrezygnować... jak bardzo można się w tym zatracić...
ROBERT M [Usunięty]
Wysłany: 2006-02-19, 19:02
RoboCop napisał/a:
Robercie rzuciłbyś linka, albo coś w tym stylu z kalendarzem imprez Oldtimerów- może coś niedaleko mnie się odbywa i człowiek mógłby jechać nacieszyć chociaż oko...
[url=http://img348.images....th.jpg]Obrazek[/URL]
OK Wrzucę linki.
Fajne foto - tym bmw 2000 ti z Twojego zdjęcia jeździł kiedyś Hubert Hahne. W numerze 9/2005 Oldtimer Markt jest ciekawy artykuł o nim.
przez moje miasto jakieś 10lat temu przejeżdżało takie auto, z wszystkimi tymi paskami etc - ale czy to był orginał... nie wiem... nawet nie pamiętam czy był na polskich blachach...
ROBERT M [Usunięty]
Wysłany: 2006-02-20, 22:46
RoboCop napisał/a:
ooo
Nakamichi CD-45z radio-legenda- gratuluje wyboru, świetne brzmienie, no iten wygląd-bardzo mi sie to radio podoba, tylko można by zmienić podświetlenie na amber i będzie miodzio:)
ROBERT M [Usunięty]
Wysłany: 2006-02-25, 19:40
wiechue30 napisał/a:
tylko można by zmienić podświetlenie na amber i będzie miodzio:)
Jest amber, dlatego je kupiłem. Sam nie wiem dlaczego na foto wyszło zielone?