Witam.
Jestem tu nowy. Poniżej foto mojego bmw 1602 z 1973 roku. W tle widoczne także moje drugie bmw czyli 325i cabrio z 1993 roku. Poza tym posiadam jeszcze 1502 '75, 1802 '73 oraz 520i '94. Porzednio jeździłem 850i z 1990 roku oraz 320i z 1992 roku. Chyba nic nie pominąłem:)
Przy okazji zapraszam stronę o bmw '02 (jeśli wolno - jak nie to admin i tak pewnie wykasuje). Autorem jest mój kolega oraz ja. Adres: www.bmw02.pl
850i była ale już jej nie ma.
Ostatnio zmieniony przez ROBERT M 2006-02-14, 00:15, w całości zmieniany 5 razy
Yyyy....coś chyba Ci nie wyszło wklejanie fotek......
Wyszło wyszło!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!wiecej takich aut poprosze to jest to co zawsze mówie styl!!i nie ma to tamto.
BMW ONLY
_________________ Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie.
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
Robert brak mi słów poprostu cuda!!!!!!!!!!!!!Gratulacje!!!! i witamy
ROBERT M [Usunięty]
Wysłany: 2006-02-13, 23:32
A to ja w bmw 327 z 1939 roku na rajdzie w Poznaniu. Beemka niestety kolegi:(
Wyraz twarzy mam mizerny ale na trzeźwo jechać się nie da:) Dodam tylko, że w Polsce są tylko dwie takie (jeżdżące).
Piekna kolekcja, naprawde zazdroszcze. Fajnie ze wlasciciele klasykow tez pojawiaj sie na tym forum, witam kolejnego
A co do stronki, to proponowal bym usunac ten obrazek ktory laduje sie na poczatku, bo jak ktos ma problemy z laczem i wolno mu sie otwiera to wyglada tak jakby to juz byla otwarta stronka i dalej niec nie ma U mnie dzisiaj net strasznie przymula i w pierwszej chwili pomyslalem ze to straszna kupa i dalej nic nie ma, przypadkiem nie zamknalem i odszedlem na chwile od kompa i sie zaladowalo, wiec pomyslal bym nad wyrzuceniem tego.