oj zapowiada sie grubo, chcesz doposazyc na maxa?
mam chyba spryski lamp z wycierami o ile pamietam
ale sprawdzic moge jak bede w pl
pozdro i obserwuje poczynania
oj zapowiada sie grubo, chcesz doposazyc na maxa?
mam chyba spryski lamp z wycierami o ile pamietam
ale sprawdzic moge jak bede w pl
pozdro i obserwuje poczynania
No wycieraczki bardzo chętnie przygarnę
Ty lepiej nie obserwuj tylko wpadaj tu do nas
Ja nawet bylem wlascicielem tego auta przez 3 dni. Tylko za mojej kadencji byla jeszcze w lepszym stanie. Po 3 dniach jak ja kupilem, znajomy ja odemnie odkupil i dal zonie. Niestety to ona uszkodzila blotnik tylny przy lampie jak i wgniotke przy drzwiach ( wpadla do rowu po malej stluczce czy jakos tak) Jak ja kupilem blacharka byla w super stanie, poza tylnym zderzakiem gdzie pod lewa tylna lampa byla dziurka z rdzy wielkosci 2 zl. Silnik troche dopiescilem bo nie chciala odpalac jak ja kupilem. Ustawilismy na nowo zawory, wymienilismy wtrysk od automatycznego ssania, alternator, pomalowalismy pokrywe zaworow, olej i swieczki. Jak na m10 to auto chodzilo jak przeciag . Niestety Zona kolegi widze ze strasznie zniszczyla waska dupeczke .
Witam, niebawem mam nadzieję rozpocząć prace blacharsko lakiernicze, nie jest tego dużo ale idealnie nie jest. I w tak zwanym międzyczasie chciałbym zacząć kompletować części, zastanawiam się nad m30b35 ale nic nie jest przesądzone, pozdrawiam wszystkich
Musze zmieścić też wiskoze, zobaczymy jak to wyjdzie. Jutro przymiarka, musze też pospawać łapy. Na początku zacząłem robić z blachy trójki tak na próbe, ale jutro zrobie z piątki żeby było pewnie. Aha jak się wkleja zdjęcia, szukałem nie znalazłem...
Zakupiłem BBS RM, oczywiście do odnowienia. Zastanawiam się jeszcze nad rantami, 1,5" przód i 2,5" tył- lub 2"przód i 3" tyl-nie chce zaginać rantów
Nie wiem, jak w wąskiej, ale w szerokiej, na rantach 2" ociera mi z tyłu przy mocniejszym ugięciu (o wewnętrzne nadkole). Zawias mtech (czyli -20 mm względem serii).
maaaad , dzięki za info muszę jednak to jeszcze przemyśleć
A jeśli chodzi o wiskoze to jutro postaram się zrobić fotke
Łapy już pospawałem i miałem jutro podrzucić do ocynkowania pierwsze jakie zrobiłem także szału nie będzie ale też wrzuce fotke