Wysłany: 2009-09-27, 23:30
Ogromne podziękowania dla ŁYSEGO który w sobotni wieczór nic nie pił i scholował moja beemke po dzwonie do radomia!!!! oraz dla AGATY za zorganizowanie tymczasowego miejsca spoczynku Glutka jeszcze raz BARDZO DZIĘKUJĘ
oki.tychy wielkie dzieki dla Oktawiusza potraktowal mnie w 100% powznie i moja prosbe. dzieki niemu nie jechalem na darmo po e30. jszcze raz wielkie dzieki
Pomógł: 3 razy Dołączył: 19 Mar 2007 Skąd: Borken DE / Warszawa
Wysłany: 2010-02-19, 19:09
Wielkie Dzieki dla ziomka Jurexxx
za podanie mi adresu gdzie moge dopasowac swoj kluczyk do bebenka w e30 i zainteresowanie z jego strony czy mi sie udalo
Wysłany: 2010-07-20, 09:44 Podziękowania dla LUKASA
Podziękowania dla kolegi LUKAS, dzięki wielkie jak zawsze na Ciebie można liczyć.
Dzięki za pomoc okazało się że sprzedający auto handlarz wogóle nie posiada go. Wystawił na sprzedaż auto, którego nawet nie można obejrzeć bo go nie ma. Co za palant.
http://otomoto.pl/bmw-330-f-vat-22-C13742399.html
_________________ Jest piękna, cudowna, wspaniała i szybka, lubi jak naciskasz przyśpieszając wtedy wie jak ciągnąć..............paliwo ze zbiornika...to twoja beemka.