Witam wszystkich .Korzystając z okazji wolnego czasu pozwole sobie zaprezentowac moje nowe auto. Jest to oczywiście e30
Auto kupiłem w kwietniu od tamtego czasu nosiłem się z mysla sprzedać- nie sprzedać . aIe teraz juz wiem .
Auto zostanie u mnie już chyba do końca.
Jest niezwykle utrzymane. Na liczniku jest 98tys i jestem pewny ze jest to oryginalny przebieg.
Auto nie było nigdy wcześniej malowane, ja osobiście zmieniłem drzwi kierowcy i poIakierowalem tylny pas ze zderzakiem. Pyzatym jest ori lakier sprawdzałem miernikiem .
Do auta ostatnio doszła BH i ciemne lampy na ty MADE IN GRZESIEK .
Więcej zmian planuje wykanac na wakacjach . Będzie to kompletny m tech ,bbs i gleba. SWAP planuje na długie zimowe wieczory. Zawias na 5 srob już prawie kompletny
Pozdrawiam Grzesiek
Ładna sztukę dorwałeś no i fajnie te tylnie lampy cie wyszły
_________________ Czasami Na Drodze Spotykam Prawdziwych Szaleńców, Pędzą Na Złamanie Karku, Wbrew Rozsądkowi... Naprawdę... Czasami Aż Mi Jest Ciężko Ich Wyprzedzić !
Było E30 325 Touring , E32 730 V8 , E30 325 MT I , E34 540IA , E38 740IA
Co do lamp to jesli kogos by interesowaly takie to moge mu je przyciemnic,cala operacja trwa jakies 3 godziny . Jutro Autko oddaje do pralni wiec zobaczymy jak bedzie wtedy wygladac.
Mam w posiadaniu nakladki z turinga i nie wiem czy zakladac czy nie i jesli tak to czy polakierowac je w kolor czy zostawic takie jak sa ,macie jakies fotki czarnego sedana z nakladkami z turinga
Jeśli faktycznie przebieg autentyczny a na to wygląda i auto bezwypadkowe to tylko pozazdrościć.
Piekną zdrową baze pod dalsze mody masz i nawet 4 furtki nie przeszkadzają
Plany też odpowiednie..
Mam w posiadaniu nakladki z turinga i nie wiem czy zakladac czy nie i jesli tak to czy polakierowac je w kolor czy zostawic takie jak sa ,macie jakies fotki czarnego sedana z nakladkami z turinga
jak auto czarne to nie ma sensu malować, zakładaj, nie wiem na co czekasz, e30 wygląda z nimi o niebo lepiej
jak trafiłeś faktycznie taką igiełkę jak mówisz, to tylko pogratulować
_________________ Ile można zainwestować w swoją PASJĘ? Z czego można zrezygnować... jak bardzo można się w tym zatracić...
witam ostatnio doszIo pare istotnych rzeczy wiec postaram sie je przedstawic. Na poczatek zabraIem sie za audio. MiaIem pIan zamontowac dvd z poprzedniego kebaba aIe w zaden sposob mi nie pasowaIo styIistycznie . Wiec wygmeraIem w garazu zestawik ktory wydarIem z jakiegos rozbitka i zamontowaIem
zmieniarke umiesciIem narazie w tym miejscu aIe pIanuje ja gIebiej wsunac
do tego doszIy ori gwistki w Iusterka
rozpurki przod i tyI od naszego forumowicza (dzieki UBOTowi )
tyIna jeszcze nie zamontowana bo i tak zawias do wymiany wiec nie bede 2 razy rozbebeszaI bagaznika
BH made in Grzesiek
ostatnio doszIy nakIadki z turinga i czarna nera. Teraz czekam tyIko na paczke ze springami i amorkami. RozgIadam sie za jakiemis Iadnymi kuIeczkami wiec jak by ktos cos wiedziaI to prosze o wiesci
A wiec tak . Kóleczka sa oczywiscie od przedmowcy . Springi od UBOTA ktore poczatkowo mialy byc APEX -40 ale po zamontowaniu okazalo sie ze auto poszlo 6cm w dol
Tyl natomiast narazie jest seria ale Weitec -30 przyjdzie do mnie po niedzieli .Czeka mnie tylko klepanie nadkoli i bedzie gites . W sobote doszedl ksenon 6000k. Narazie wyglada to tak
Ogrzewanie 6 letniego kotleta...dawca silnika jest e38. Moje pytanko brzmi co jeszcze można zaadaptować razem z silnikiem z 7er aby żyło się lepiej
Skrzynia biegów i sprzeglo z e34 . Ka1ty oczywiście zostają następne pytanie z jakich modeli podebrać wydech ?
Jeśli mówisz o 2.8 to ja mam u siebie wydech z e36 ale żeby to miało ręce i nogi to i tak trzeba cały pociąć i robić na nowo. Końcowy mam przelot z nierdzewki proex