Do niedawna BBS-y dzielily sie dla mnie na "fabryczne" i "skrecane" , ale teraz ten prosty obraz swiata sie nieco skomplikowal Czy ktos moze mnie oswiecic czym roznia sie od siebie poszczegolne modele BBS-ow? Interesuja mnie zwlaszcza RS i RM (wiem tylko ze RS sa 3 czesciowe a RM 2, ale czy widac cos bez rozkrecania felgi?), jesli ktos moglby wrzucic jakies dobre fotki na ktorych widac roznice to bede bardzo wdzieczny, bo nie mam pojecia jak to rozroznic na oko a nie moge znalesc nic ciekawego na ten temat.
Wysłany: 2005-12-10, 10:49
z pewnej zachodniej stronki...
ulozone od od bbs rs 01 do bbs 19..juz mnie reka boli od wklejania a zostalo drugie tyle...
poszukiwania u nas w ogloszeniach znow trwaja.na sezon tylko takie 16" (oczywiscie tylko 7-8 cali)u siebie widze i nic innego.
A tu chyba cos ciekawego no to moze dzisiaj załozymy sobie kapcie 355 a jutro 205
_________________ Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie.
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
Wysłany: 2005-12-10, 13:14
straszna nuda na tym forum wiec trzeba cos porobic.a kobieta sie tylko uczy i uczy i uczy ale to dobrze bo w koncu w przyszlosci musi byc ktos madry w rodzinie
Wysłany: 2005-12-10, 14:40
Tak LUKAS!!!
MENEL masz racje z tymi tematami! Wiesz, ze ja lubie o takim czymś podyskutować?! Także jak się coś będzie nasuwać dawaj śmiało będe na bieżąco wrzucał swoje 5 groszy...
_________________ Germany Style - tuning BMW czyli ciemno, nisko, szeroko, wystająco, zaskakująco i ze smaczkiem!!!
Dzieki za odpowiedzi, teraz wiem co jest co
Menel ta stronke juz widzialem, ale to nie sa wszystkie modele BBS, np nie ma tam RM (a glownie o roznice miedzy RM a RS mi chodzilo, bo te modele sa najczesciej spotykane). Tez jestem zdania ze RS-y to najpiekniejsze felgi do E30, tylko szkoda ze ich ceny sa, delikatnie mowiac, wysokie. Ale mam nadzieje ze w przyszlym sezonie uda mi sie kupic takie cudo.
Wysłany: 2005-12-10, 20:22
Bruner szukaj po giełdach lub jakiś zakładach wulkanizacyjnych takich ze zniszczonym lakierm często sprzedający nie wie co posiada i można kupić nawet poniżej 500zł a potem wypolerować. Jednak polujących na takie okazje nie brakuje. Życze cierpliwości.
Dzieki za info, widze ze jest szansa dostac cos takiego bez rujnowania budzetu Zniszczony lakier itp to nie problem, itak mysle o polerce i renowacji, byle by nie byly pogiete itp. Chyba jutro zachacze o gielde w Pruszczu, poszukiwania czas zaczac.
Mam takie zapytanko względem felg bbs rm, mam własnie takiw posiadaniu. Czy do rozkręcenia tych śrubek w felgach trzeba uzyć takiegoś konkretnego klucza czy można wybrać coś z warsztatu??
tak naprawde to RS czy RM pasuje do kazdego klasycznego auta, a nawet powiem wiecej widzialem takiego RM szerokiego na ciwiku naprawde auto o niebo lepiej wygladalo na tym kole.
Ostatnio zmieniony przez gregor 2009-07-05, 19:00, w całości zmieniany 1 raz
Ciechan Poszukaj zanim napiszesz !!! koszulkiexpress.pl