BEEMKA - KLUB Strona Gwna BEEMKA - KLUB

HomeHome  PortalPortal  KontaktKontakt  RegulaminRegulamin  Mapa GoogleMapa Google  AssistanceAssistance
KlubowiczeKlubowicze  FAQFAQ  SzukajSzukaj  UytkownicyUytkownicy  GrupyGrupy  
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj

Poprzedni temat «» Nastpny temat
Czat
Autor Wiadomo
MrKrYH_e34 

Doczy: 24 Sie 2004
Skd: Turek- Poznań
Wysany: 2005-12-18, 15:50   Czat

witam mam pytanie czy wchodzicie na jakies czaty jesli tak to na jakie ?? Czy sa tam kamerki ?? czy ugadywaliscie sie z jakimis ludzmi przez neta np na czacie i pozniej cos z tego bylo ... :) Czekam na wasze wypowiedzi pozdro

Go

Wysany: 2005-12-18, 22:41   

ocho MrKrYH szuka dziurek w necie :lol:

BADYL 

Pomg: 5 razy
Doczy: 20 Mar 2004
Skd: *****
Wysany: 2005-12-18, 23:21   Re: Czat

MrKrYH_e34 napisa/a:
witam mam pytanie czy wchodzicie na jakies czaty jesli tak to na jakie ?? Czy sa tam kamerki ?? czy ugadywaliscie sie z jakimis ludzmi przez neta np na czacie i pozniej cos z tego bylo ... :) Czekam na wasze wypowiedzi pozdro

No Krysia Siarzewska - jakby tu nie mówiac ale Darca poznałe przez net,Mire,Lukasa,Webucha,Skałe,MantaB,Kaprysa,ciebie :P i co tego wynikło dla jednych jestem do dzisiaj ch..... a dla drugich sam sobie dopowiedz.

A o innych przypadkach nie bede mówił bo było tego troszke.

KORDI 
RWD love.. 8)

Pomg: 1 raz
Doczy: 12 Wrz 2005
Skd: Pacanów..... :))))))
Wysany: 2005-12-18, 23:44   

Hehehe.....co jest Kryhu szukasz wrażeń na necie....?? :lol: :lol: :lol:

A tak poważnie....Pogadać sobie mozna,ALE NIE SZUKAJ PANNY PRZEZ INTERNET BO TO PORAŻKA....jakaś super blondyna okaże sie otyłą napaloną 40sto latką..... :lol: :lol:

blądi 

Doczya: 30 Sie 2005
Skd: Warszaffka
Wysany: 2005-12-18, 23:50   

Kordi ma racje, ja raz gadałam z kolesiem (wydawalo mi sie ze to koles), a okazało sie ze to dziecko 14-letnie :D
Krychu jak chcesz załatwie Ci koleżanke.... :lol:

KORDI 
RWD love.. 8)

Wysany: 2005-12-18, 23:55   

Hehe....Blądi to może i mi załatwisz......?? :D :D

MrKrYH_e34 

Wysany: 2005-12-19, 06:43   

hehhe nie ja nic nie szukam :P Bladi juz jedna Twoja kolezanke poznalem hehehehehehehehehe ale hmmm jak masz cos ciekawego to wal na prv ;D
Kiras ma racje tez wlasnie tak poznalem wielu wspanialych ludzi np z Tego klubu :) .. ale jak wczoraj wszedlem na czaterie to mnie poprostu zatkalo ile ludzi siedzi na jakichs randkach itd .. i ile fajnych dupeczek ma kamerki ... Hmm nawet wpadlem na pomysl zeby zgrac sie z kilkoma na spotkanka we wakacje, czy to nie bylby dobry sposob na spedzanie wolnego czasu :lol: ?? ?

Bajka 

Pomoga: 4 razy
Doczya: 22 Cze 2005
Skd: Otwock
Wysany: 2005-12-19, 17:49   

Jeśli chodzi o mnie, to nie zdarza mi się bywać na czatach (poza klubowym) i nie korzystam też z żadnych serwisów randkowych, natomiast dużo osób udało mi się poznać poprzez fora dyskusyjne....
Myślę, że warto by wam podrzucić troszkę danych statystycznych!
Z badań przeprowadzonych przez TNS OBOP wynika, że do wykorzystania sieci internetowej jako miejsca, gdzie można zawierać nowe znajomości przyznaje się co drugi internauta.
Z badań prof. Zbigniewa Izdebskiego „Seks a internet” wynika, że jednym z głównych powodów, dla których internauci kontaktują się z innymi osobami w wirtualnej rzeczywistości, jest możliwość porozmawiania z ciekawymi ludźmi (odpowiedziało tak 51% badanych) oraz zachowywanie anonimowości (37%) – tutaj jest jeszcze parę punktów do wymienienia, takich jak :
- wymiana doświadczeń (27%)
- wymiana informacji (32%)
itd.

A jeśli chodzi o popularność takich zjawisk jak speed-dating, czy właśnie czaty prowadzące do spotkań to jedną z głównych przyczyn, dlaczego to robimy jest fakt, że możemy dowolnie dokonać autoprezentacji, przyciąga nas możliwość niezobowiązującego flirtu, ale UWAGA: Podczas gdy rozmowy internetowe o seksie wydają się internautom bardzo atrakcyjne, to wirtualny seks nie może być równie satysfakcjonujący jak seks z rzeczywistym partnerem - w ten sposób twierdzą niemal wszyscy pytani (97%).

Pawel-e30 

Pomg: 2 razy
Doczy: 17 Kwi 2004
Skd: Wawa-Grochów
Wysany: 2005-12-19, 18:29   

Krysiu dawaj na grono :lol:

MrKrYH_e34 

Wysany: 2005-12-20, 06:42   

"wirtualny seks nie może być równie satysfakcjonujący jak seks z rzeczywistym partnerem - w ten sposób twierdzą niemal wszyscy pytani (97%)." zgadzam sie w 100 % ;)
Czesto jest tak ze kobiety piszace o sexie nie do konca maja o tym pojecie i virtualnie ich wyobraznia siega tak daleko ze czasami mnie to przeraza a jak przychodzi co do czego to ich zapedy maleja z kazda minuta bycia w realu!! Ale sa kobiety ktore nie lubia virtualnego sexu lecz lubia spotkania w realu ...
PS osobiscie jeszcze takiej kobiety nie spotkalem :oops: ,,,, i co to jest grono ?? hmm nazwa bardzo dwuznaczna hehehe

Pawel-e30 

Pomg: 2 razy
Doczy: 17 Kwi 2004
Skd: Wawa-Grochów
Wysany: 2005-12-20, 07:34   

[quote="MrKrYH_e34] :lol: partnerem [/quote]

Ja tam wole partnerki

KORDI 
RWD love.. 8)

Wysany: 2005-12-20, 17:23   

:lol: :lol: Paweł nie wytykaj inności..... :wink: :lol:

Kryhu co Ty za przeżycia miałeś.....?? :lol: :lol:

Żadna Ci nie dała......?? :lol: :lol:

MrKrYH_e34 

Wysany: 2005-12-20, 17:44   

Kordi to nie jest tak .. nawet jak kogos spotkasz w realu po dluzeszej rozmowie na necie to cxasem nie to ze nie da tylko Ty sam nie chcesz wziasc hehehe ale co sie bede rozpisywal ... z zycia trzeba kozystac bo jest tylko jedno ...

KORDI 
RWD love.. 8)

Wysany: 2005-12-20, 22:30   

Wiem Kryhu.... :? Jaja sobie robiłem...a tak poważnie,to tak jak pisałem,uważam,że net(w przypadku płci przeciwnej)jest dobry do pogadania...
Co innego jeśli chodzi o nawiązywanie kontaktów,bo sam wiele ludzi poznałem nawet z tego forum przez neta(choć nie można powiedzieć że sie kogos poznało nie obcując z nim w realu)i bardzo sie z tego ciesze i polubiłem wiele osób i znacznie lepiej sie wtedy gada,jak sie człowiek spotka na zlocie czy czym takim....... :)

Pozdroofki..... :D

Wywietl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie moesz pisa nowych tematw
Nie moesz odpowiada w tematach
Nie moesz zmienia swoich postw
Nie moesz usuwa swoich postw
Nie moesz gosowa w ankietach
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do: