nie wsadzam tematu do 'aukcji' ponieważ zalezy mi jedynie na zbadaniu opinii a nie sprzedaży. Dam znać jak przyjedzi mi więcej egzemplarzy. Pozdro
bachus
_________________ Airbrush Studio
Łukasz Łukasik
ul. Witosa 18
76-251 Kobylnica k/Słupska
tel. 693 98 13 60
# lakiernictwo artystyczne (airbrushing)
# polerowanie, chromowanie etc...
# przeróbki mechaniczne (kolektory, wydech, dolot, inne...)
# przygotowanie aut do sportu: drift, street, 1/4mili, offroad w kategorii przeprawowow-turystycznej oraz sprawnościowej w klasie turystycznej i wyczynowej (doświadczenie poparte osiągnięciami w obu klasach)
# car-audio - pełna oferta na usługi montażowe i inne - przygotowanie aut do zawodów zgodnie z przepisami Emma i PASCA
Buduje FatRabita czyli Golf MK2: silnik po drobnym tuningu i remoncie dostał nowy dolot, pełen wydech przelotowy, zawieszenie Monroe + SPAX -60/60, felgi Rondell 225/16",wnętrze przygotowywane jest pod Mistrzostwa Polski CAR AUDIO i wiele innych - w ciągłej przebudowie... - zamienie na E30 325i
kurtki wogole exstra- gilowe itd. oryginalne wiadomo .. ale cena .. no wiadomo że to BMW itd. ale taka kurtke mozna zalożyc na zlot jakies spotkanie klubowe... jakies zawody... jestem raczej realista i mysle że zainteresowanie bedzie znikome....bo wiadomo że nasze beemki potrzenuje wiecej gotowki niż my.. i na kurtke moze poprostu niewystarczyć
duchPW [Usunity]
Wysany: 2005-12-20, 15:55
podłącze sie do Arcziego - fajna, ale zbyt kosztowna
cena dla forumowiczów: 249,-
dla pozostałych - 299,-
poprzednią cenę źle wyliczyłem - na szczęscie nie musze płacić cła
Jak tylko przyjadą do mnie dam znać
_________________ Airbrush Studio
Łukasz Łukasik
ul. Witosa 18
76-251 Kobylnica k/Słupska
tel. 693 98 13 60
# lakiernictwo artystyczne (airbrushing)
# polerowanie, chromowanie etc...
# przeróbki mechaniczne (kolektory, wydech, dolot, inne...)
# przygotowanie aut do sportu: drift, street, 1/4mili, offroad w kategorii przeprawowow-turystycznej oraz sprawnościowej w klasie turystycznej i wyczynowej (doświadczenie poparte osiągnięciami w obu klasach)
# car-audio - pełna oferta na usługi montażowe i inne - przygotowanie aut do zawodów zgodnie z przepisami Emma i PASCA
Buduje FatRabita czyli Golf MK2: silnik po drobnym tuningu i remoncie dostał nowy dolot, pełen wydech przelotowy, zawieszenie Monroe + SPAX -60/60, felgi Rondell 225/16",wnętrze przygotowywane jest pod Mistrzostwa Polski CAR AUDIO i wiele innych - w ciągłej przebudowie... - zamienie na E30 325i
a nie lepiej kurtki klubowe? albo polarki klubowe? Jak chcecie ok 50sztuk, to mogę załatwic z haftem za ok 50zł netto sztuka. Warunek haft na każdej taki sam i kasa z góry. Powód? Koszulki Tarnów..zostało chyba 30...z twgo co widzialem w postach... W sprawie kurtek musiałbym się dowiedzieć co i jak.
Zdecydowanie się pisze na taki polarek. Te kurtki są jak dla mnie... Wole polarek. Tyle ze juz kiedys ktoś robił polarki, i póki co nie widziałem takiego na oczy. Tylko żeby nie było wieśniackiego wzoru, ani żadnego bezsensownego cieniowania jak na naszej obleśnej okragłej nalepce, która wyglada jakby była wypłowiała a w jej środku by sie coś rozmazało. Prostota = dobry gust.
_________________ Części nowe i używane oraz warsztat BMW - 661 496 167
"(...) Proste są dla szybkich samochodów, zakrety są dla szybkich kierowcow" C. McRae
Po nowym roku, wezmę się za polarki - teraz mam urwanie głowy w pracy - pokaze fotki , pokażę kilka wzorów haftu itp. Wrzucimy ankietę który wzór. I jak się zbierze odpowiedznia ilość osób to nie będzie problemu. Co do ilości minimalnej , dam znać po sylwku, może będę zamawiał jeszcze dla kogo innego to łątwiej będzie z małą ilością.
Nie ma co wierzyć nie wierzyć. JA na pierwsyzm moim spocie mówiłem komu trzeba że mam dojścia... Pozatym od stycznia ruszam z nową firmą, więc chętnie powyrabiam kontakty u dostawców.
Pomg: 10 razy Doczy: 23 Lis 2004 Skd: Warszawa-praga
Wysany: 2005-12-23, 23:34
etam..nie znacie sie .ta kurteczka bmw jest extra.doslownie az pokazalem mojej pannie zeby mi kupila na gwiazdke.jak w takiej wyskocze to dopiero bede prawdziwym fanem tej marki.