BEEMKA - KLUB Strona Gwna BEEMKA - KLUB

HomeHome  PortalPortal  KontaktKontakt  RegulaminRegulamin  Mapa GoogleMapa Google  AssistanceAssistance
KlubowiczeKlubowicze  FAQFAQ  SzukajSzukaj  UytkownicyUytkownicy  GrupyGrupy  
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj

Poprzedni temat «» Nastpny temat
Problem ze skrzynią (automat)-E32,730,89r
Autor Wiadomo
wikimisz
[Usunity]

Wysany: 2006-02-03, 19:56   Problem ze skrzynią (automat)-E32,730,89r

Witam, przeszukałem archiwum forum i nic, wiec pytam.
Stracilem wszystkie biegi do przodu Drive,3,2,1, działa tylko wsteczny, czy opłąca sie ja naprawiać czy szukać inne skrzyni?? ile może kosztować naprawa i gdzie naprawiać??

filipfil 
Poszukaj zanim napiszesz !!!

Doczy: 07 Lis 2005
Skd: Wołomin
Wysany: 2006-02-05, 18:23   

Jedż do mechanika, na pewno nic ci nikt nie podpowie bez obejżenia skrzyni, nawet jak ktoś miał podobne uszkodzenie to nie znaczy że u ciebie będzie to samo, chociaż objawy bądą identyczne. Polecam firmę samko w Warszawie, za diagnostykę chyba nic nie biorą, naprawiają dobrze,ale nie tanio, więc musisz się zastanowić.... robią tylko automaty i jak gadałem z mechanikiem to widać że mają pojęcie.. Jak wycenili mi naprawę to pomylili się o parę złotych bo musieli dokładać chłodnicę oleju. Na pewno już możesz się rozglądać za drugą albo manualem, najwyżej jak się da naprawić to jej nie kupisz... Firma mieści się przy ulicy porzecznej do okopowe i równoległej do Kolskiej, skręcić trzeba przy stacji benzynowej przed Kolsą... nie pamiętam ulicy ale stacja chyba jest tylko jedna,

[ Dodano: Nie Lut 05, 2006 6:26 pm ]
poprawiam literówki :) )

Firma mieści się przy ulicy poprzecznej do Okopowej i równoległej do Kolskiej, skręcić trzeba przy stacji benzynowej przed Kolską... nie pamiętam ulicy ale stacja chyba jest tylko jedna

cypis0 

Doczy: 30 Pa 2005
Skd: gliwice
Wysany: 2006-02-06, 00:35   

jak skrzynia 4hp22 to mialem to samo do przodu praktycznie nie ciagnol wsteczny dobrze ponoc wypaliły sie tarczki i troche tam jeszcze mi w krakowie z roczna gwarancja zaspiewali 1600zl za naprawe!!! koszt samych czesci to juz majatek ponad 200zl to olej ...ogolnie po tej cenie sie umanualnilem:((((a szkoda jak masz ponad 1300zl to naprawiaj bo bedziesz mial prawie nowa skrzynie mi sie bardziej manula olacalo wstawic ok 600-700zl dalem z robocizna( tzn pomoca mechanika )

Wywietl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie moesz pisa nowych tematw
Nie moesz odpowiada w tematach
Nie moesz zmienia swoich postw
Nie moesz usuwa swoich postw
Nie moesz gosowa w ankietach
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do: