Witam! Przedsawiam wam moje dwie bawarki. Nie są one tak ładne jek wasze, ale podobnie
jak wszystkie inne beemki mają dusze Odkąd pamiętam jestem fascynatem tych aut i nie kupił bym już samochodu innej marki jak BMW
Oto moja E30 325i 1987r :
mam ją już dwa lata, ale nie długo będe musiał się z nią roztać bo nie jestem wstanie
utrzymać dwóch na raz
a to moje dwie niunie
A to moje drugie cudo które mam od 5pięciu miesięcy E34 1990r , 535i, M30 b35, manual, szpera
Mam miłe wspomnienia z jady E30, ale z E34 mam jeszcze lepsze 8)
Po za tym że jest dużo cięższa i większa to lepiej mi się nią manewruje
wiecie o co chodzi.. W E30 nie mam szpery i już nie ma takiej radochy..
oprócz tych bawarek miałem E21 320 1980 od niej zaczynałem i nigdy jej niezapomne!
Mam nadzieje że spodobają się wam moje zdjęcia, może nie długo dodam filmy.
Pozdro!
Ostatnio zmieniony przez Kowal 2006-03-22, 17:09, w całości zmieniany 2 razy
No fakt wydech troche zwisa bo brakuje mu gumy przy końcowym tłumniku i trzyma się na jednej. Raczej już nie będe inwestował w E30 bo zdecydowanie wolę w E34
Mi się Twoje autka podobają. 535 ładnie wygląda, jak technicznie ją doprowadzisz
do kultury to będzie git. I zmieniłbym w niej felgi ale to rzecz gustu.
sie ma
Mi się Twoje autka podobają. 535 ładnie wygląda, jak technicznie ją doprowadzisz
do kultury to będzie git. I zmieniłbym w niej felgi ale to rzecz gustu.
sie ma
Oczywiście mam w planach w swojej E34 zmienić felgi i były by to borbety 17`
Narazie brak pieniedzy nie pozwala mi na takie zachcianki
Faktycznie e34 bardzo ładna kolorek nie tak często spotykany super . Stan Swietny duży plus za podłokietniki są bardzo wygodne . jedyne co bym zmienił to jakieś większe aluski. pozdrawiam .
Ta 325 łądna ale widac że ma już troche za sobą a e34 całkiem ciekawa tylko nie wiem czy dobrze widze czy jedna lampa z długich jest black ?, jak tak to zrób pozostałe na black i będzie jeszcze lepiej
Ta 325 łądna ale widac że ma już troche za sobą a e34 całkiem ciekawa tylko nie wiem czy dobrze widze czy jedna lampa z długich jest black ?, jak tak to zrób pozostałe na black i będzie jeszcze lepiej
Zgadza się się. Lewa lampa długich jest black hella, taką już kupiłem i będe chciał wszystkie wymienić na black. Narazie mam dużo wydatków i niestety sobie nie kupie
Zgadza się się. Lewa lampa długich jest black hella, taką już kupiłem i będe chciał wszystkie wymienić na black. Narazie mam dużo wydatków i niestety sobie nie kupie
Po co kupować, poproś wujka menela o wskazówki i sam zrób black hella, mi pomijająć fakt że rozwaliłem po drodze 2 szkiełka wyszły niemal idealnie.
Piekne oba autkka. I mam takie pytanka do ciebie poniewarz za roczek chce (zobaczymy jak ze szczesciem) zostac szczescliwym posiadaczem 325 e30 na gazie . Powiedz ile ona plai tak w cyklu mieszanym miejskim i na trasie oczywiscie chodzi mi op twoje dane a nie przeklamane z katalogu. Druga sprawa jak sie jezdzi ze szperą?? NA prostej mozna panowac nad autem czy tylko poslizgiem sie da jezdzic Bo slyszalem wiele zdan na ten temat
Piekne oba autkka. I mam takie pytanka do ciebie poniewarz za roczek chce (zobaczymy jak ze szczesciem) zostac szczescliwym posiadaczem 325 e30 na gazie . Powiedz ile ona plai tak w cyklu mieszanym miejskim i na trasie oczywiscie chodzi mi op twoje dane a nie przeklamane z katalogu. Druga sprawa jak sie jezdzi ze szperą?? NA prostej mozna panowac nad autem czy tylko poslizgiem sie da jezdzic Bo slyszalem wiele zdan na ten temat
Nie mam szpery w E30 tylko w E34. Jazda ze szperą jest super!!! Można nie źle manewrować , latać bokiem, kręcić bąki i wogóle
Nawet w zime lepiej się poruszać po sniegu
Moja E30 spalała mi gazu
min 12.5 ; 13 np: w trasie w 4 osoby + bagaż, przy spokojnej jeździe do 100km\h...
śr 13.5 ; 14.5 np: podczas podróży do pracy , w cyklu mieszanym
max 15 - 16 ale to już przy ciężkiej nodze
Zdarzało mi się że paliła mniej ale to przy bardzo oszczędnej jeździe do 80km\h
PS: Nie jestem z Piły tylko moje E34 z tamtąd jest na zdjęciach jest nie przerejestrowana..
Dzieks satysfakcjonujaca odpowiedz. Spalanie mysalem ze gdzies tak kolo 20 litrow pala. Milo ze mniej a teraz to wiem ze posiadanie Bmw dla licealisty czy studenta nie musi oznaczac jazdy w weekand
Milo ze mniej a teraz to wiem ze posiadanie Bmw dla licealisty czy studenta nie musi oznaczac jazdy w weekand
No pewnie! W prawdzie okres edukacji już przeżyłem, to każdemu polecam
BAWARKE bo jak ktoś chcę to da się ją utrzymać nie wielkim kosztem, pod
warunkiem że autko jest zagazowane chociaż wcale nie koniecznie.
Ja pracuję i nie zarabiam dużo chodź mam E34 535i jerzdżę prawie dzień
w dzień.. Wiem że mógłbym jeździć jakimś np: polo 1.0 które paliło by o
3 razy mniej ale nie jestem wstanie zrezygnować z takiej radochy z jazdy..
Kiedy jade 5 do pracy to gęba mi się cieszy.
Nie potrafiłbym rozstać się z BMW i zamienić na jaki kolwiek inny samochód...
Tak samo jak nie potrafiłbym być już z inną kobietą, tyle że BMW moge zmienić
na lepszy model, a dziewczyny nie zamienie na inny lepszy model bo lepszej nie ma hehe
Obecnie cierpie bo juź prawie miesiąc nie jeździłem moją E34
Popsóła mi się skrzynia z mojej winy
Mam już drugą tylko nie mam jak jej teraz wymienić bo nie mam
warunków co najgorsze..
Mechanik chcę kupe kasy i nie mogę jej teraz oddać do naprawy
a już tym bardzej byle komu.. Będę musiał chyba zaczekać do wiosny
chyba że sprzedam moją poczciwą E30..
Pozdro!
[ Dodano: 2006-03-22, 15:57 ]
Tak jak obiecałem kupiłem dla swojej niuni nowe fele firmy AZEV 16' 7,5 225/45
Co teraz sądzicie?