BEEMKA - KLUB Strona Gwna BEEMKA - KLUB

HomeHome  PortalPortal  KontaktKontakt  RegulaminRegulamin  Mapa GoogleMapa Google  AssistanceAssistance
KlubowiczeKlubowicze  FAQFAQ  SzukajSzukaj  UytkownicyUytkownicy  GrupyGrupy  
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj

Poprzedni temat «» Nastpny temat
Tłumik końcowy 318iS E30 ? okolice POZNAŃ
Autor Wiadomo
BARABUS 
WHEEL MODIFICATION

Pomg: 14 razy
Doczy: 10 Sty 2006
Skd: o/Poznań
Wysany: 2006-02-15, 10:36   Tłumik końcowy 318iS E30 ? okolice POZNAŃ

Witam, mam pytanie.
Obecnie mam wydech ULTERA dwururke 2x80mm. Wszystko fajnie tylko czsami mi troche za głośno. Myślałem o założeniu standarowego - oryginalnego jak w serii. Niestety telefon do BMW Sporawiński Poznań mało co nie doprowadził do zawału serca. Taki oryginał kosztuje bagatela 1063 zł !! ! chodzi tylko o tłumik końcowy !! !

Pytanie: Czy znacie jakąś porządna firme, zakład który robi takie wydechy za rozsądną kase, no i żeby te wydechy były pierwsza klasa :D
Myślałem tu o http://www.kalinski.pl/ w okolicach Poznania, co wy o tym myslicie ?? ?

-------->>>> WWW.BARABUS.PL <<<<---------

Jacek E30 
em pała E30

Pomg: 2 razy
Doczy: 19 Lis 2004
Skd: P O Z N A Ń
Wysany: 2006-02-15, 11:03   

BARABUS właśnie sprawdz tam nie raz tam już byłem powinni cos miec to jedna z największych firm tego typu w WLKP!!!
P.S. Maja dystrybucję SUPERSPRINTA :lol:

kicha 

Pomg: 1 raz
Doczy: 22 Gru 2004
Skd: Poznan-Rataje/Czecha
Wysany: 2006-02-15, 13:12   

Barabus to ja cie pociesze to co ci Smorawa powiedzial to jest maly PIKUS ja jak sie orientowalem ile bedzie kosztowal ostatni tlumik u Olszowca to ten mi powiedzial 1400 zl :D . Z tego co sie dowiedzialem to oryginalnie byl wrzucany ostatni tlumik BOSALA i ja tez poszukuje wlasnie takiego tlumika w przystepnej cenie :) Wiec jak cos sie dowiesz na temat BOSALA daj znaka :) Pozdro. Wiem ze w INTERCARSie mozna dostac takiego BOSALA za tansze pieniadze. Zobacz po ile jest i czy jest dostepny jakby co ja mam tam znizke 20% na artykuly wiec wrazie czego daj znac

(oo=[][]=oo)
GG: 2905288

Bruner 

Pomg: 16 razy
Doczy: 16 Lip 2004
Skd: Tczew
Wysany: 2006-02-15, 20:35   

kicha napisa/a:
oryginalnie byl wrzucany ostatni tlumik BOSALA

Ja wiem ze oryginaly robil walker :roll:
A tak przy okazji cen wydechow - jak macie mocne nerwy to dowiedzcie sie ile kosztuje przedni tlumik do 320 (ten podwojny, razem z katalizatorem) :wink: Mi po znizce zaspiewali ponad 3000 :shock: A wiec panowie, szanujcie swoje wydechy :wink:
E30 318i Touring '92
E30 325e '86
E30 320i '90

kicha 

Pomg: 1 raz
Doczy: 22 Gru 2004
Skd: Poznan-Rataje/Czecha
Wysany: 2006-02-16, 00:35   

Hmm kurde teraz mi namieszales Bruner :D (normalnie jak W stawce wiekszej niz zycie Klossowi :lol: ) chyba przedzwonie do ASO to moze mi zdradza jakiej firmy wrzucali na pierwszy montaz do E30 318 iS

(oo=[][]=oo)
GG: 2905288

Jacek E30 
em pała E30

Pomg: 2 razy
Doczy: 19 Lis 2004
Skd: P O Z N A Ń
Wysany: 2006-02-16, 11:47   

Seba tam przeważnie pracują takie ćwoki, że g.......o będą wiedzieli!!!
Jakiś czas temu słyszałem-przychodzi kobieta mojego kumpla do serwisu i mówi poproszę olej do szpery-pracownik odpowiada a co to jest szpera :x ?? ? MENEL wiesz o co chodzi!!!
Brak słów i żenada...

Wywietl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie moesz pisa nowych tematw
Nie moesz odpowiada w tematach
Nie moesz zmienia swoich postw
Nie moesz usuwa swoich postw
Nie moesz gosowa w ankietach
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do: