Wysany: 2006-02-21, 20:53 to kobieta czy mężczyzna ?
Witam, ostatnio zastanawiałem sie nad imieniem dla mojej niuni, problem w tym że niewie4m czy to baba czy chłop ?.. niby bmw to chłop a bawara albo beemka to kobitka ..więc jak ?...
Wysany: 2006-02-21, 21:02 Re: to kobieta czy mężczyzna ?
kucyfir napisa/a:
Witam, ostatnio zastanawiałem sie nad imieniem dla mojej niuni, problem w tym że niewie4m czy to baba czy chłop ?.. niby bmw to chłop a bawara albo beemka to kobitka ..więc jak ?...
Ja swoja nazwałem Zosia 8) 8) 8) 8) 8)
_________________ Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie.
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
_________________ Liczba dachowań - 2
Liczba zniszczonych opon - 464
Łukasz
e36 318ti compact szrotex
kucyfir [Usunity]
Wysany: 2006-02-22, 11:40
oo.. barbara jest dobrze... "podoba mnie sie to" jednak może coś do koloru a że to wiśnia to może chery , cheryl ? ee tam...poprzednią bawarke nazwałem Kalapita to i ta sie nie obrazi mówiąc tak na nią..niewiem od czego pochodzi słowo kalapita ale kojaży mi sie z jakimś okrętem flagowym 8) a propo nokerman .. ze mną wszystko ok a z tobą ?
a ja na swoja mowie 'piekna' albo 'slicznotka' ale widze ze z tylko ja wale w tym kierunku
a jak wali fochy to nie przeklinam, tylko strasze ze ja sprzedam, albo potne na zyletki.. 8)
hehe, ja też swoją nieraz straszę że ją sprzedam jak będzie walić fochy, ale wtedy ona uraczy mnie wielką przyjemnością na jakiejś fajnej trasie (czyt. np. 230km/h) i jakoś sobie dajemy wspólnie radę. 8)
_________________ Liczba dachowań - 2
Liczba zniszczonych opon - 464
Łukasz