Wysłany: 2006-02-07, 20:12
No dokładnie, pokazałem je kolesiowi i to samo mi powiedział hehe, ale mi osobiście podobają się dlatego że są dosyć nietypowe i wypolerowane mogą nieźle wyglądać.
_________________ Liczba dachowań - 2
Liczba zniszczonych opon - 464
Łukasz
za tę cene to spoko mogłbym załozyć takie do e30 coupe a do takie 7 jak ty masz to bym widział od nowszej 7(e38) nie mówie już o najnowszej hehe. Moje zdanie jest takie za tę cene są to najładniejsze i najlepsze felgi do e32 aczkolwiek widziałem ładniejsze felgi niekoniecznie za cene 15 000 zl.
Wysłany: 2006-02-07, 20:34
Gniewek młody jeszcze jestes i nie kumasz bazy tzn. nie czujesz tego klimatu co my po co miec takie felgi jak ma 1000 osób w Twoim miescie jak mozna popuscic wodze fantazji i wyczarowac cos naprawde oryginalnego
Sam bym cos pokombinował z innymi felgami bo tych borbetów A to juz na pęczki jest...
Hehe, to już byłby hardcore po całości, ale też przeszło mi to przez myśl, tylko wtedy wyglądałyby jak talerze albo jakieś patelnie w mordę!
Sam sie zastanawiałem nad takimi felgami maja cos w sobie.
_________________ Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie.
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
Wysłany: 2006-02-07, 20:53
Tak jak napisał Piotrek. Nie można ciągle tych samych felg pakowac do aut. Za dużo tego będzie. A tak bedziesz oryginalny. Bo nie wydaje mi się żebyś kiedyś zaobserwował E32 na takich. A jak się je wypoleruje to naprawde ciekawie będzie wyglądać a napewno wyróżniać się od innych.
Wysłany: 2006-02-07, 20:59
No dokładnie, widzę że nie jestem jedyny, któremu te felgi się widzą, a już myślałem że mam jakiś wypaczony gust Zdecydowałem, że je wciągam i tyle. Dzięki wszystkim za szybkie odpowiedzi i za wyrażenie swojego zdania na ten temat.
Łukasz
Gniewek młody jeszcze jestes i nie kumasz bazy tzn. nie czujesz tego klimatu co my po co miec takie felgi jak ma 1000 osób w Twoim miescie jak mozna popuscic wodze fantazji i wyczarowac cos naprawde oryginalnego
Sam bym cos pokombinował z innymi felgami bo tych borbetów A to juz na pęczki jest...
Takie moje zdanie 8)
Sosen bierz je i poleruujjjjjjjjjjj
musze przyznac ci racje po czesci np zderzaki z seri M i lusterka M e36 to juz mi uszami wychodza tyle podrób jezdzi z takimi i tyle nosi beemek jakis 1,6 ze juz zygac sie chce. A co do felg faltycznie wypolerowane moga kozacko wygladać! Przemyślałem sprawe i zakładaj je ja poprostu nie czuje 7-demek. Po wrocku troche jezdzi beemek z takimi felgami wczesniej myslalem ze to kolpaki Wypolerowane mysle beda wygaldac gruntownie inaczej. Narazie niemam zdania poniewarz rajcuja mnie e30 i inne sportowe zabawki. Jak wypolerujesz felusie i poadzis na nich autko to wtedy sie wypowiem juz oficjalnie i ostatecznie.
Pozdro
[ Dodano: 2006-02-07, 20:11 ]
Piotrek napisał/a:
widząc reakcje kolegów na te felgi dochodzę do wniosku ze w lecie co 2 bedzie miał własnie takie
Pamietam do dzis jak weszły lampy cleary ,najpierw miało je paru a na następnym zlocie mieli juz wszyscy i juz nikt sie tak nimi nie podniecał
i tym sposobem szukajac oryginalnosci i odmiennosci zatacza sie kólko.
Wysłany: 2006-02-07, 21:15
Kumpel mojego ojca ma takie na zime do e23 i jak je zoabczyłem z rok temu pierwszy raz to bardzo interesujaco wygladały... ,a mysle ze po polerce beda bardzo na siebei zwracać uwage...
Widzialem dzis takie fele na pewnej E32 na autohandlu, powiem ze nie wyglada to zle, pasuja do fury. To sa jakies fabryczne? Bo wygladaja podobnie jak fabryczne 14-tki do E30.
Wysłany: 2006-02-07, 21:47
To są orginalne felgi, tutaj można sobie obejrzeć: http://felgenkatalog.auto-treff.com/
Osobiście nie mam wygórowanych wymagań jeśli chodzi o wygląd auta to po pierwsze, po drugie lubię mieć coś innego niż ogół, po trzecie nie stracę komfortu jazdy na koleinach itp. po czwarte cena jest atrakcyjna, a po piąte takich felg nikt mi pewnie nie ukradnie hehe
Łukasz
Pomógł: 17 razy Dołączył: 12 Maj 2005 Skąd: TrójkątTrzechCesarzy
Wysłany: 2006-02-08, 00:13
J E L I T O napisał/a:
Te felgi są fatalne, pod żadnym pozorem ich nie kupuj. Widziałem je na żywo.
Moim zdaniem nie pasują, wyglądają jak tanie kołpaki.
Absolutnie się z Tobą zgadzam - te felgi to niewypał na całej linii, też to widziałem na żywo
i osobiście to wolałbym czarne stalówki (zresztą e32 wygląda kozacko na stalówkach)...
Sosen, na Twoim miejscu, jeśli szukasz czegoś w miare niedrogiego i pasującego do lat w jakich wychodziło Twoje 7, to z tego linku który podałeś szukałbym kół
o oznaczeniu: styling 9, a najlepiej styling 8 - obydwa rodzaje z serii 8, na tych pierwszych
jeździła u nas taka e32 i naprawde wyglądało to dobrze - koło napewno nieopatrzone...
_________________ Ile można zainwestować w swoją PASJĘ? Z czego można zrezygnować... jak bardzo można się w tym zatracić...
Pomógł: 17 razy Dołączył: 12 Maj 2005 Skąd: TrójkątTrzechCesarzy
Wysłany: 2006-02-08, 00:43
żartujesz, albo miałeś męczący dzień i zaraz będziesz pisał "se"
te alumy wychodziły chyba pod rynek amerykański, pewnie do samych iL...
nie wyglądają dobrze...
ps.to było do Menela!
_________________ Ile można zainwestować w swoją PASJĘ? Z czego można zrezygnować... jak bardzo można się w tym zatracić...