BEEMKA - KLUB Strona Gwna BEEMKA - KLUB

HomeHome  PortalPortal  KontaktKontakt  RegulaminRegulamin  Mapa GoogleMapa Google  AssistanceAssistance
KlubowiczeKlubowicze  FAQFAQ  SzukajSzukaj  UytkownicyUytkownicy  GrupyGrupy  
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj

Poprzedni temat «» Nastpny temat
15 000 zł na miesiac
Autor Wiadomo
kamil.k 
złota ronczka

Pomg: 29 razy
Doczy: 09 Gru 2005
Skd: piotrków trybunalski
Wysany: 2006-03-02, 17:17   15 000 zł na miesiac

o to co przed chwila mi przyszlo na emaila :lol:

jak ktos nie dostal takiego emaila a jest w potrzebie to niech sobie poczyta :lol: i zarobi :lol: 15 000 zł na miesiac

Cytat:
Zarobisz Ta strona jest po to, byś skorzystał i zarobił!

15 000 zł dla Siebie!!

Wychodząc z niej tracisz 15 000 zł!

Proszę chociaż to przeczytaj!

Nie wierzysz?

To zrozumiałe, kto daje 15 000 zł za nic?

A jednak!!!!

Po pierwsze nie za nic, bo Twoja inwestycja wynosi 5 zł.

Po drugie potrzebujesz wykonać troszkę pracy dosłownie 20 - 30 minut jednorazowo Np. dziś albo jutro!

Ja też w to nie wierzyłem, ale się przekonałem!

Zarobisz jak każdy, kto bierze w tym udział ok. 15 000 zł w okrągły miesiąc!

(ja dokładnie zarobiłem 25 435 zł w miesiąc bo poświęciłem 3 godzinki a nie 30 minut!

Opłaciło się!

Ten sposób wymyślił Robert T. Kiyosaki ? jeden z najbogatszych inwestorów na świecie, który w dodatku nie ma pracy i tak się rozeszło aż trafiło do mnie i do Ciebie!

Opowiem, jakie to łatwe i proste ale jeżeli nie masz teraz 5 minut, żeby spokojnie przeczytać zapisz tę stronę w ulubionych i wróć, gdy będziesz miał na to czas.

Tak więc pomyśl, czy warto się troszkę zaangażować zanim pochopnie wyrzucisz tyle forsy (co miesiąc 15 000 zł lub więcej)! Moi znajomi już przestali narzekać na brak kasy, wciągnęli się jak zobaczyli pieniądze na własne oczy.

Teraz się razem ze mną z tego śmieją! Jak sobie przypomnę ich miny gdy opowiadali o tym, jak zajrzeli na konta! A zresztą mi też kopara opadła gdy zobaczyłem konto! A teraz moje konto wciąż rosło i dalej rośnie.

Jak tak dalej pójdzie zostanę prawie milionerem z jednego internetowego biznesu - czy jest to możliwe?!

Nawet teraz jak to piszę, dziwi mnie ile osób musi ciężko pracować by utrzymać dom, swoje dzieci lub po prostu zbiera na kino lub komputer.

Dziękuję teraz temu kto wysłał mi e-maila i przedstawił mi ten pomysł, dziękuję, ze zachęcił mnie do tego. Wystarczy jeden mały skok w bok od szarego życia i zainwestować pieniądze po to, by włożone - pracowały dla mnie - a nie ja na te pieniądze!! Nigdy nie zarobiłem mniej niż 14 000 zł z każdego uruchomionego cyklu.

Teraz udowodnię Ci, że jest to LEGALNY BIZNES!! Nie potrzebujesz niczego sprzedawać! Nie potrzebujesz rozmawiać o tym z przyjaciółmi, rodziną lub z nikim innym (chyba, że chcesz). W dodatku, jeśli jesteś nieśmiały(a) to problem masz z głowy - bo nie musisz mieć bezpośredniego kontaktu z drugim człowiekiem. Ktokolwiek kto trzyma rękę na pulsie może osiągnąć sukces i wzbogacić się o kilkadziesiąt tysięcy złotych. Jeśli wierzysz, że każdy ma swoje pięć minut to po prostu zrób krok po kroku tak, jak jest to napisane poniżej!

To Twoja szansa na zmianę przyszłości!

To jest NAJTAŃSZA, NAJSZYBSZA I NAJPROSTSZA droga do zarobienia prawdziwych pieniędzy przez Internet w tak KRÓTKIM czasie.

OK. Zaczynamy! Rozgadałem się.

Ten program działa i nie ważne z jakiego kraju jesteś albo w jakim przebywasz.

Nie ważne ile masz lat, na dodatek nie będziesz potrzebować specjalnej wiedzy lub talentu. Nie będziesz przeglądał stron internetowych, nie będziesz nigdzie dzwonić, klikać w banery, lub SPAM-ować, nie będziesz także płacić za reklamy itp.

Wszystko czego potrzebujesz to:

- Konto w banku (najlepiej z możliwością obsługi przez Internet ale nie koniecznie)

- Około 20-30 minut twojego czasu jednorazowo!

KROK 1

Niezaprzeczalne prawo natury jest takie, żeby zarobić musisz coś od siebie dać!

Więc pierwsze co musisz zrobić to zainwestować 5 zł.

Jak mówi Robert T. Kiyosaki- "jeśli nic nie zainwestujesz - nic większego nie zyskasz!". Im szybciej zainwestujesz, tym szybciej zaczniesz zarabiać

z powiększającą się rzeszą ludzi!! Więc, jak NAJSZYBCIEJ przelej 5 zł na PIERWSZE znajdujące się poniżej konto bankowe z notką mówiącą (tytułem):

"Proszę, dodaj mnie do swojej listy mailowej"

Chcę, żebyś wiedział, że jest to tylko po to, aby UTRZYMAĆ TEN PROGRAM LEGALNYM!

To naprawdę proste!!

Gdy wyślesz 5 zł na pierwsze konto z poniższej listy, to po prostu możesz już się szeroooko uśmiechnąć. Nie wiem, czy wiesz, ale już czerpiesz

z tego programu wielkie korzyści!! Nawet nie zdając sobie z tego sprawy

Oto obecna lista:

1. Nr. konta: 06 1140 2004 0000 3602 3973 4200

2. Nr. konta: 86 1140 2004 0000 3902 3973 4165

3. Nr. Konta: 56 1140 2004 0000 3002 3973 4176

4. Nr. konta: 50 1020 5558 1111 1534 7960 0009

5. Nr. konta: 03 1160 2202 0000 0000 3659 8753

(jako dane przy przelewie można podać swoje dane jeżeli takowe są wymagane)

Pamiętaj !! wpłać 5 zł na konto nr.1 potem skasuj je, a na dole dopisz swoje konto przesuwając cyferki 1 , 2 , 3 , 4 , 5)

KROK 2

Gdy już wysłałeś 5 zł. Na konto znajdujące się na 1 miejscu listy (wraz z ta dodatkową notką - To BARDZO ważne!), następna rzecz, którą musisz zrobić to zrobić kopie tego tekstu, po to by wysłać go ponownie (korzystając z twojej książki mailowej albo reklamować na swojej stronie www- tak jak ja zrobiłem) do np. 40 osób. Zapamiętaj, że 40 osób to dobra liczba do wzbogacenia się, ale możesz zareklamować to w darmowy sposób w Internecie przez co więcej ludzi to zobaczy i możesz więcej zarobić!.

A teraz pora na dowody! POTRZEBUJESZ DOWODU? Tutaj są przykładowe 3 osoby (listę osób zadowolonych dostaniesz jutro! Oczywiście nie są to wszystkie), które testowały ten program i które zainwestowały nic innego jak 5 zł i 30 minut swojego czasu!

"Jaki wspaniały plan! Zrobiłem wszystko co mi poradziliście z jakieś 3 tygodnie temu i co prawda nie udało mi się uzbierać 15 000 o których mówiliście, ale te

9 135 zł też mnie powaliły, a jest jeszcze tydzień!!!"

Tomasz Watorek , Warszawa

"Cześć. Tu Justyna! No cóż - co mogę powiedzieć? DZIĘKUJE BARDZO, BARDZO BARDZOOO MOCNO:))))) wysłałam 40 maili, tak jak mówiliście i w sumie zapomniałam o całej tej sprawie bo tak naprawdę nie wierzyłam w to, a te 5 złotych to jeszcze nikogo nie uratowało. Ale jak zobaczyłam moje konto po kilku tygodniach to się załamałam!!!!! W tym dobrym znaczeniu!:)) było tam prawie 15000 złotych!!! I jak ja to teraz wydam tak szybko?:)) przecież za kolejnych 30 dni będę mieć tego więcej: P:)))) Dziękuje jeszcze raz!!!!"

Justyna Tojan, Strzelce Opolskie

"Byłem zaskoczony kiedy zobaczyłem moje konto!! Przez 3 tygodnie na moim koncie znalazło się 9 440zl. Na początku myślałem, że to jakiś błąd wkradł im się do komputerów. Ale potem wypłaciłem pieniądze i kupiłem sobie zajebistego kompa!! Nareszcie!!:))) Dzięki, dzięki, dzięki!!?

Ryszard Bodler, Gdańsk

Kilka miesięcy temu, każdy z tych ludzi robił dokładnie to samo co Ty teraz w tej chwili - czytał to i się zastanawiał!

A tutaj troszkę matematyki:

Kiedy wyślesz swoje e-maile, będziesz na 5 miejscu listy.

To najlepsza pozycja po to, by zarobić poważne pieniądze! Żaden inny program nie daje tak wysokich i realnych pieniędzy z wielu powodów. Jak długo będziesz wysyłać maile do ludzi, którzy będą zainteresowani programem, możesz spodziewać się, że średnio odpowie na nie 25% ludzi. Ale bądźmy bardziej pesymistyczni i dajmy na to, że tylko 12,5% dla utrudnienia.

Gdy wyślesz 40 maili do różnych osób, możesz spodziewać się, że 5 z nich zrobi dokładnie to co Ty (12,5% z 40= 5). Ale tym razem twój numer konta przesunie się na 4 pozycje. Wtenczas już będzie o tym programie wiedziało 200 osób (5 x 40).

Z tych 200 ludzi, udzieli się 25 (12.5% z 200=25), więc dalsze 1 000 maili (25 x 40), podniosą twój numer na 3 pozycję.

Z tych 1 000 ludzi, możesz spodziewać się, że udzieli się 125 osób (12.5% z 1000= 125), więc dalsze 5000 maili (125 x 40) podniesie Twoje konto na 2 pozycję w liście.

Z tych 5 000 ludzi, możesz podziewać się 625 osób, które się udziela (12.5% z 5 000=625), więc kolejne 25 000 osób (625x40) podniesie TWÓJ NUMER KONTA na 1 pozycje!!

Teraz, z 25 000 ludzi, możesz podziewać się, że 3125 z nich odpowie (12.5% z 25 000=3 125). A w tym czasie to Ty będziesz na 1 miejscu! Więc dostaniesz: 15 625 złotych!! (3125 x 5 zł)

Tak więc, jak Twój numer znajdzie się na 1 pozycji przez kolejne kilka dni, to będzie Twój czas na to by zbierać pieniądze! Przez serie 30 dni, te

pieniądze będą wysłane przez kilka tysięcy ludzi tak, jak Ty to zrobiłeś!

Powodzenia, PROSZĘ, nawet jeśli się nie zdecydowałeś(aś) jeszcze, nie kasuj tego maila moze kiedys zmienisz zdanie ;-) . DOBRZE CI RADZĘ!!

P.S.

"Ten tekst nie jest ofertą handlową w świetle przepisów prawa!"

Menel 

Pomg: 10 razy
Doczy: 23 Lis 2004
Skd: Warszawa-praga
Wysany: 2006-03-02, 17:32   

byl ten lancuszek omawiany pare miesiecy temu na forum...

jaqub 

Pomg: 11 razy
Doczy: 22 Mar 2005
Skd: LUBLIN
Wysany: 2006-03-02, 18:55   

jak ktos nie ma co robic z 5tkami to moge swoje konto podac :)

Gniewek89 
Na razie teoretyk.

Pomg: 1 raz
Doczy: 01 Lut 2006
Skd: Wrocław
Wysany: 2006-03-02, 19:04   

hehe oj kumpel sie wrabał w cos podobnego.System niby dzialał na zasadzie piramidy ty płaciłeś 30 dolarów na konto podane w mailu wysylales swoj mail innym osobom tyle ze z kontem co sam dostyałeś w jaki sposob pieniadz mialy trafiac do kumpla to niewiem. Al faktem jest ze stracil 30 $ :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

kamil.k 
złota ronczka

Wysany: 2006-03-02, 19:52   

trzeba wysylac emaile ze swoim numerem konta :lol: to moze sie jakis zamot wplaci piec zloty

Bajka 

Pomoga: 4 razy
Doczya: 22 Cze 2005
Skd: Otwock
Wysany: 2006-03-02, 22:22   Re: 15 000 zł na miesiac

kamil.k napisa/a:

Wystarczy jeden mały skok w bok od szarego życia

widać, że napisał to zdanie mężczyzna :lol: :lol:

Piotrek E-30 

Doczy: 26 Sie 2005
Skd: Warszawa/Piaseczno
Wysany: 2006-03-03, 00:57   

przeczytałem,przeanalizowałem i sobie pomyślałem jak wiele osób z tych którzy dostaną takie maila nie wpisze swój numer konta na poz. 5 nikomu nie płacąc, poprostu potraktuje to jako reklamówke i zacznie sam działac na własną ręke nie dając nikomu zarobic :?

dankam 

Doczy: 15 Lis 2005
Skd: Białystok
Wysany: 2006-03-03, 09:09   

lol a wczoraj do mnie w skrzynki na listy przyszedł łancuzek w ktorym pisało o jakimś małym chłopcu lol ! buahhaha :D śmiech na sali. Jebią mnie te łancuchy na gg blokuje ludzi co mi to dają pozdro :P :P

Gniewek89 
Na razie teoretyk.

Doczy: 01 Lut 2006
Skd: Wrocław
Wysany: 2006-03-03, 16:18   

Boze to to jeszcze kraży :?: :?: Ten łańcuszek to akurat jest takim wirusem tak jakby bo ludzie tego samowolni enie wysylaja tylko ta wiadomosc wysylana jest przez ich konto. Taki Crakerski myk ale na dobry cel. PS ten lacuszek to dostalem pierwszy raz jakies dwa lata temu. A woogle doszedl juz do was ten łańcuszek o janie pawle drugim :?: :?:

kamil.k 
złota ronczka

Wysany: 2006-03-03, 18:37   

Gniewek89 napisa/a:
A woogle doszedl juz do was ten łańcuszek o janie pawle drugim :?: :?:

doszedl i to nie jeden

Darek W-wa 735 

Doczy: 30 Sie 2004
Skd: Warszawa YELONKI
Wysany: 2006-03-03, 22:07   

A propos postu.Panowie,ja bym się pisal na wpłacenie 5 pln
lub kilka razy po 5 pln,tylko kwestia jest taka,ze nie kazdy jest rzetelny.To jest do zrobienia,i napewno dało by rade przyciąć parę grosinów.TYLKO nie ma ludzi podchodzących poważnie do pewnych zagadnień.Swojego czasu uczestniczyłem w piramidzie SKY LINE.Nieźle szło ,dopóki Janek Weis z Zetki nie rozglosil że to przekret.Zarabiali ludzie ,bo inni podchodzili poważnie do sprawy.Tylko tam były inne pieniądze. :wink:

DAREK-użytkownik forum
E34 525 -SPRZEDANE> Jest: PRIMERA P12,YAMAHA Fazer 600 , E36 COUPE,E 38

Wywietl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie moesz pisa nowych tematw
Nie moesz odpowiada w tematach
Nie moesz zmienia swoich postw
Nie moesz usuwa swoich postw
Nie moesz gosowa w ankietach
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do: