Poprzednie czesci Fast and Furious to jedne z najwiekszych gniotow i bajek jakie widzialem. Czesci trzeciej nie chce nawet ogladac, spodziewam sie bajki w stylu Torque, podniesionej do kwadratu.
Na końcu zwiastunu pisze, że od czerwca 2006. Wiem, że filmy nie są ambitne, niektórym się podobają innym nie. Ja z ciekawości sobie zobacze, nic nie trace więc czemu nie.
no obejrzec zawsze mozna, tylko to taka baja baja, ale lubie takie bajki
fajnie zrobione autka, ladne dziewczyny, ryk silnikow...dla mnie ok...
wole to niz "wiadomosci"...
tylko oklepany scenariusz, chlopak znikad, umie jezdzic, :cenzura: sie w siostrze najwiekszego kozaka w miescie...jak jeszcze bedzie tajniakiem to wcale mnie to nie zaskoczy... 8)
Ja tak samo obejrze czemu nie jak z driftem
A pozatym pierwsza czesc mi sie podobala a druga to szkoda gadac, a Torque to juz lepiej nic nie bede mowil poczatek tego filmu sie dobrze zapowiadal a tak to kicha to juz o wiele lepszy jest Biker Boyz
Pozdrawiam
SoBeK 8)
_________________ (OO=[][]=OO) Bayerische Motoren Werke
fabula filmow jest gorsza od "wiadomosci", efekty specjalne psuja film sa zbyt nienaturalne... jedyna rzecz dla jakiej ogladalem 1 i 2 to autka w stylu japan itd...
mogliby nakrecic filmik z tymi autkami i panienkami ale bez "komputerow" tylko z kozak kierowcami... ogladalem na discovery jakis program i pokazywali skosnookich jak daja czadu bokami najpierw gdzies w dokach portowych a pozniej za miastem na serpentynach gorskich... kolesie wymiatali nieziemsko i robili to ... w normalnym ruchu ulicznym ciagneli boki na serpentynach i przekladali auta z zakretu na zakret tak fachowo ze mi kopara opadla... a od czasu do czasu cos sie pojawialo z naprzeciwka i musieli jeszcze go minac...
Jak dlamnie najlepszym filmem streetracingowym jest stare dobre "amerykańskie graffiti".
Niby film amerykanski ale osadzony w młodzieżowych realiach a nie jak w przypadku F&F gość mieszka w warsztacie a jezdzi fura za ok 200 tys zielonych , ale i tak F&F nie jestr najgorsze najwiekszym gniotem street racingowym jaki widzialem byl film "ostatnia jazda" czy jakos tak w roli glownej taki holden sportowy czy jak to sie tam nazywa a we wczesniejszych ujeciach eclipse ktory zamiast skory mial na siedzeiach pokrowce .
A tutaj zamieszczam zdjecia z plany F&F 3
Ze zdjec mozna wywnioskowac ze auta byly robione w japoni i potem przywiezione do stanów, Widać 1/3 z nich przyje hehe.
PS: ponoć w niemczech nakrecono tez streetracingowa produkcje jakie 2 lata temu i ponoc jest tam nawet polska e36 coupe [/list]
Mateusz [Usunity]
Wysany: 2006-03-18, 17:51
mi sie tam F&F i 2F2F podobalo (w koncu w takich filmach chodzi o "fajerwerki"), ale F&F: TD bez vina diesla (paulu wakerze nie wspominajac) to nie bedzie juz to co przed tem i ta japonia... blee... F&F powinno byc tylko i wylacznie w ameryce
PS: ponoć w niemczech nakrecono tez streetracingowa produkcje jakie 2 lata temu i ponoc jest tam nawet polska e36 coupe
tak
zgadza się
Film pt "manta manta"
Kolesie maniacy jeżdżą i tuningują Opla Mantę
i jest taka scena jak koleś po kolejnej modyfikacji (osiagając już setki koni) staje na światłach obok E36 z 5cioma wypasionymi POLAKAMI którzy sądząc po szalikach jadą na mecz ledwo ledwo daje radę
więc zjeżdża na jakis odcinek drogi w trakcie remontu i pakuje do bagażnika krawężnik dla poprawy trakcji
PZDR
_________________ E30 325iA 1987r. Coupe E39 528iA 1999r. Touring E61 530dA 2005r. Touring «Nigdy Nikogo O Nic nie Proś Sami Przyjdą Sami Dadzą»
do kin ma wejść ponoć 11sierpnia
dluuugo trzeba czekac ale od czego ma sie neta i znajomych
tak wiec...
Właśnie skonczylem og;ladac i musze przyznac ze jest tam troche fajnych drifcików, fabula oczywiscie do bani ale nie o to chodzi w tych filmach. Sam film i tak bardziej mi sie podobal od 2F2F ale chyba Szybcy... sa poza zasiegiem Tokio i byc moze kolejnych czesci.