na wstepie .. bedzie dokladka is .. i pewnie wywale ta z tylu,w srodku dojdzie troche chromu (klamki) ... i zawias na tyl ( tu usmiech do menela,czas dzialac stary).
fotki sa takie jak furka wyglada na codzien a nie wypicowana i wyczyszczona...
piszcie ... moze jakies pomysly...
pewnie zaraz beda komentarze ze nie ma silnika itp...
acha i lampy (soczewki ) wywalilem,wole widziec gdzie jade
z przodu zostwie jak jest(miska juz spawana) ale tyl bedzie nizej... nie mam juz kata ani srodkowego i zastanawiam sie nad jakims przelotowym ostatnim... mozecie cos polecic jakas firme,chodzi mi o cos taniego... ciezka sprawa bo chodzi mi by zagluszyc stukot m40 a jednoczesnie by dalo sie tym pojechac w trase bez paczki apapow
no glebe bedzie mial ode mnie czyli tylne sprezyny -60 (przod dzieciaku bedziesz musial sam sobie zalatwic). ja zakladam -70/80.
ja bym tylko cala zglebowal i nic nie ruszal jak jestes takim zwolennikiem chromu
menel wiesz moze i by fajne to wygladalo ale to jest m40 ... wiec moze byc cienko z tym przodem ... ale nie mowie ze nie jakas oslona miski i ......ogien
bardzo fajnie sie prezentuje 8)
ma jedna rzecz ktora mi sie super podoba a w mojej tego brakuje ringi na zegarach super gadzet
bardzo ladna naprawde
pozdrawiam 8)
dzieki.. ale wiem ze jeszcze to nie jest to... wszystko tkwi w szczegolach ... jeszcze dokladka is, pomalowanie tego trojkata od lusterka idt... ale wszystko z czasem
Wielkie dzieki za opinnie ... jeszcze bedzie kilka zmian... wlasnie tak jak napisal menel pozporka oczywiscie chrom itd... z kazda zmiana beda nowe fotki
Co zrobiles z soczewkami ? wcale nie świecą gorzej tylko czasami trzeba je poprostu wyczyścić bo troche pyłku na soczewie i świeci faktycznie niezbyt, załóż je spowrotem albo najpierw zrób z nich black helle Pozatym ładne autko, idealne do zabawy w germana
jezdzilem jakis czas z jedna soczewka i jedna zwykla i roznica byla ogromna ! wiec zdecydowalem sie na zwykle.... a soczewek juz nie mam oddalem w rozliczeniu ...
dzis powstal "projekt" aby dac takie chromowanie korbki do szyb... ja byly w cobra'ch np... takie niby stare sportowe-metalowe.... mam sporo juz chromu w srodku a chce by ta betka byla Black & Silver .... wiec .....
dodam dzis fotki jak to wyglada ....
ocencie.
sorki maly poslizg bedzie z tymi fotkami ... problem z kompem.
Ostatnio zmieniony przez HeMP 2006-04-14, 07:32, w całości zmieniany 1 raz
Beemka bardzo ładna i fajna...
Sedaniki są najładniejsze jak dla mnie.
Szkoda że silniczek nie r6 jakiś no ale spox.
Pare zmian w Twojej beeci i będzie naprawde LAJTOWA FURA :
- niewiem czy dobrze widze ale z tyłu masz jakąś dokładke , nie za ciekawie wygląda , ja bym sie jej pozbył.
- tylnie światła na czerwono polakierować ( bez wstecznego )
- dokładka z iS-a jak najbardziej
- chalogeny
- jakieś ładne 2 x końcówki chromowane końcowego tłumnika ( a la z 320i )
- black hele
- zawias ( przód i tył )
- osłonke na miske oleju
- rolete tylniej szyby
- ja bym jeszcze fele zmienił bo te zabardzo nie siedzą ...
Zaproponowałem niektóre dodatkowe zmiany w Twojej beeci , tak jak ja bym ją widział...
Możesz z niej zrobić niezłą German Style e30
Pozdro...
_________________ ***Biała e30 sedan , postrach Kęt ... ***