No i teraz sprawa jasna.. bo dzisiaj jak byłam na osiedlu, to właśnie na parkingu autko coś mi się nie zgadzało
Darku furka wiadomo super.. mam nadzieję, że będzie Ci wierna tak samo poprzednia a nawet i bardziej
Ale, gdy patrzę na jej kolor.. no to niezła diablica może z niej być
_________________ Wczoraj jest historią...
Jutro tajemnicą...
Dzień dzisiejszy darem...
Gaz to chyba II generacja z kompem co nie zmienia faktu,ze parownik jest zamontowany
strasznie daleko co moze zwiekszyc sile wybuchu a w kolektorze nie ma gwizdków czy
tz. "grzybków".
1 czy 2 generacja
wazne jest to ze nie ma grzybkow...jeden wystrzal i po kaplicy..wiadomo ze jak dobrze zalozona instalka to wybuchow nie ma ale raz na jakic czas musza sie pojawic bo nie wierze ze ktos ma taka instalke ze nie ma strzalow.chodzi mi o te instalki tansze czyli do 2500..u mnie strzela doslownie raz na pol roku narazie tylko tyle
1 czy 2 generacja
wazne jest to ze nie ma grzybkow...jeden wystrzal i po kaplicy..wiadomo ze jak dobrze zalozona instalka to wybuchow nie ma ale raz na jakic czas musza sie pojawic bo nie wierze ze ktos ma taka instalke ze nie ma strzalow.chodzi mi o te instalki tansze czyli do 2500..u mnie strzela doslownie raz na pol roku narazie tylko tyle
I tu błąd-grzybki są tylko nie na wierzchu kolektora tylko z boku Kierunki zmienie na przydymione a silnik jest 2.0l Vanos
_________________ B-ardzo M-iłe W-spomnienia
DAREK-użytkownik forum
E34 525 -SPRZEDANE> Jest: PRIMERA P12,YAMAHA Fazer 600 , E36 COUPE,E 38
a to spox jak sa grzybki. ze wzgledu na kase tez jakbym wiedzial ze ktos dobrze zalozy instalke na srubke do plasiku to latalbym bez obawy.widzialem instalki bez grzybkow w M50
a to spox jak sa grzybki. ze wzgledu na kase tez jakbym wiedzial ze ktos dobrze zalozy instalke na srubke do plasiku to latalbym bez obawy.widzialem instalki bez grzybkow w M50
ja mam taka instalke bez grzybkow - 80 tys nalatane strzela jak ma fochy a kolektora zareczam ci ze nic nie ruszy.... w zyciu nie widzalem rozsadzonego kolektora z silnika m50 przez strzal.
Gratulacje zakupu!!! Ładna tylko czemu nie w coupe? Wydaje mi się że jak masz E32 4drzwi to E36 powinna być coupe tak na sportowo, szpera itd... a E32 do jazdy spokojnej. He he!