panowie ja do was z takim pytankiem: jaki ja mam wtrysk w swojej 318i m10 z wrzesnia 86'??? wiem z powinianem patrzec na komputer sterujacy silnikiem ktory jest za oslona w schowku ale tam jest tylko naklejka BOSCH made in spain i jakiestam numerki. zadnego l-jetronic czy czegos innego tam nie ma.. ani od gory ani od dolu gdzie jeszcze moze to byc napisane?? nie mam cyfroowki zeby zrobic zdjecia.. jakie sa opcje??
dzinx! zdrowia!!
duchPW [Usunity]
Wysany: 2004-08-22, 20:39
jeśli to wrzesień '86r., to masz LE-Jetronic, poza tym sprawdź:
http://slave.e-edukacja.p...opic.php?t=1238
bo tam chyba chłopaki podawali linka do danych technicznych silników
(obecnie nie mam prograamu do otwarcia pliku pdf )
Anonymous Go
Wysany: 2004-08-22, 20:40 jaki wtrysk??
mozesz miec np. LE Jetronic. nie wiem czy masz kata czy nie masz.
juz nie potrzeba zapomnialem ze jest ten wykaz silnikoow mam le jetronic nie mam kata..
tak przy okazji.. jak domowym sposobem wykasowac bledy z kompa?? probowalem odlaczac akumulator potem + potem - i czek sie nie swieci... zalozylem teraz zegary w ktorych jest czek a wczesniej go nie mialem. mozliwe ze poprostu mi go nie zainstalowali???
juz nie potrzeba zapomnialem ze jest ten wykaz silnikoow mam le jetronic nie mam kata..
tak przy okazji.. jak domowym sposobem wykasowac bledy z kompa?? probowalem odlaczac akumulator potem + potem - i czek sie nie swieci... zalozylem teraz zegary w ktorych jest czek a wczesniej go nie mialem. mozliwe ze poprostu mi go nie zainstalowali???
ale kicha z tym wtryskiem
no jezeli nie masz check controla to jak ma ci sie swiecic .....
tzn. w starych zegarach nie mam czeka. w nowych mam. i jakos tak pomyslalem ze teraz bedzie dzialac(glupek) . oj bo nie pomyslalem dobrze... 8) . a znacie sposoby na odbledowanie kompa?