BEEMKA - KLUB Strona Gwna BEEMKA - KLUB

HomeHome  PortalPortal  KontaktKontakt  RegulaminRegulamin  Mapa GoogleMapa Google  AssistanceAssistance
KlubowiczeKlubowicze  FAQFAQ  SzukajSzukaj  UytkownicyUytkownicy  GrupyGrupy  
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj

Poprzedni temat «» Nastpny temat
woda sie skrapla pod wykladzina
Autor Wiadomo
mucha 

Pomg: 1 raz
Doczy: 15 Mar 2005
Skd: kwidzyn
Wysany: 2006-04-27, 11:53   woda sie skrapla pod wykladzina

Witam

jako ze nastala wiosna i robilem przeglad rdzy w aucie zaczalem od wybebeszenia kabiny, wyjate fotele, wykladzina wysuszona na pieprz, odcham.... odrdzewiona podloga i zakonserwowana srodkiem na rdze 2 warstwy, udroznione odplywy wody w podlodze, wszystko zlozone, i tutaj zaczyna sie problem, bo po dwoch dniach podnioslem wykladzine i widze skroplona woda podejrzewam ze za pare dni zacznie wsiakac w wykladziny i wygluszenie ktore jest polaczone fabrycznie z wykladzina, moge dodac tyle ze wykladzina z wygluszniem z gabki (nie dalo sie tego oddzielic jest to jeden element) zostalo polozone bezposrednio na podloge

any ideas ?

pzdr
mucha

henry 

Pomg: 6 razy
Doczy: 20 Kwi 2004
Skd: Kielce
Wysany: 2006-04-28, 21:59   woda

.....Ta woda pod wykładzina to przy przednich fotelach?????????pozdrawiam - henry
Ale będzie jeszcze coś.......!!!

puz 
swapownik

Pomg: 4 razy
Doczy: 05 Sty 2005
Skd: Czernikowo k/Torunia
Wysany: 2006-04-28, 22:52   

sprawdz dobrze podloge czy gdzies nie masz jeszcze rdzochy ja jestem po wiosennym przegladzie, dwa zainfekowane miejsca przy prawej nodze pasazera i lewej kierowcy tam gdzie sa spusty od szyberka. szlifierka katowa, migomat, odrdzewiacz, farba, masa sika do uszczelnienia i beta jak nowa. pozdrawiam

Arczi e30 
ZBANOWANY

Pomg: 2 razy
Doczy: 09 Wrz 2004
Skd: Płock
Wysany: 2006-04-29, 15:47   

ja u siebie mam coś podobnego ... tzn. wykładzina z wierzchu suchutka ... ogolnie autko w idealnym mozna powiedziec stanie ... nima dziur w podłodze ani nie leci szyberdachem bo wszystko jest suche .... a jak sie wloży reke pod wykładzine gdzie znajduje sie gabka ... to owa gąbka jest mokra ... jakies pomysły ... naprawde sie tego boję ... przeciez od tego moze skorodowac auto ....

henry 

Pomg: 6 razy
Doczy: 20 Kwi 2004
Skd: Kielce
Wysany: 2006-04-29, 19:47   przeciek

Witam i proponuje zajrzec do kratek nawiewu na podszybiu.Niestety najczęściej koroduje sciana grodziowa między komora silnika a kabina i tamtedy dostaje sie woda( nawet przy myciu samochodu), zatem to miejsce proponuję sprawdzić - PZDR - henry
Ale będzie jeszcze coś.......!!!

Artur C. 
Zawsze naprawić!

Pomg: 37 razy
Doczy: 31 Sty 2005
Skd: Lubuskie - Cybinka
Wysany: 2006-04-29, 21:23   

U mnie wyglądało to tak:

A na początku tylko się pociło i nic nie było widać ale młotek prawdę pokazał.

Wywietl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie moesz pisa nowych tematw
Nie moesz odpowiada w tematach
Nie moesz zmienia swoich postw
Nie moesz usuwa swoich postw
Nie moesz gosowa w ankietach
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do: