PRZEDSTAWIAM WAM MOJA BETE CZYLI 318 IS ROK 90.
NIESTETY JUZ DłUGO NIE ZOSTANIE ZE MNA GDYZ SPRZEDAJE BO NABYLEM CABRIO.
PROSZE O KOMENTARZE POZYTYWNE JAK I NEGATYWNE.
DZIEKI ZA OPINIE.
Ostatnio zmieniony przez REMUS 2006-07-18, 19:25, w całości zmieniany 2 razy
hehe ale szrot, widac ze łamie sie w pol zaraz za drzwiami
8) a tak szczerze to pare dni temu pochwalilem ja w u nas dziale allegro,ebay itd
doslownie szok . igielka na maxa.nic tylko pogratulowac takiego stanu i tego ze nie zwiesniaczyles jej tuningowymi dodatkami 8)
pzdr
REMUS sporo wyświetleń już masz na tym otomoto, ciekawe jaki z tego procent użytkowników forum A tak na poważnie to napisz czy mialeś już jakieś oferty i jakie jest zainteresowanie...
pozdr.
Z ZALEM ALE WLASNIE DZIS SPRZEDALEM CENA TAKA JAK KAZDY PRZYPUSZCZAL POSZLA ZA 6500.TYLKO SIE MOGE POCIESZYS ZE ZOSTALA W KARKU.BEDZIE NASTEPNY CZLONEK KLUBU TO JEGO PIERWSZA BETA.CO DO FELG TO ROZMIAR TO 16/225/40 BORBET.JUZ NIEDLUGO ZAPREZENTUJE CABRIO TYLKO MUSZE WYCZYSCIC SKORE ZEBY BYLA JAK NOWA.!!
to cabrio w awatarze to Twoje jesli tak to respekt na max
Tak jest wystawione osobno.
[ Dodano: 2006-07-18, 00:27 ]
Witam ponownie dzis dostałem nowe zdjęcia od nowego właściciela isa.
Zademonstruje nowe zmiany tzn:
-sprężyny przód 40
-czarna nerka
-końcowy układ wydechowy
-tylne migacze na czerwono
Pierwsze foty przedstawiaja isa jak przyjechał z niemiec w oryginale.
Wczoraj Paweł czyli właściciel isa napisam mi w semesie że juz gdziś przychaczył miską i jest lekka dziurka.Może ktoś wie gdzie taką miskę pospawają w kraku.