wieksza gleba , dokładka IS , spojler na klapie na biało lub wywal ... fotele sport...
czarna nerka , blach hella i black kierunki !:!:! i bedzie wypasik !!
Sprężyny to napewno nie są 60/60 max co może być to -40mm jeśli chodzi o przód a i to wydaję się za dużo powiedziane .
Załóż jakieś ładne felgi 16' i zrób większą glebę z przodu.
bialy jest ok i tak zostanie, co do sprezyn to glowy nie dam ale po ogledzinach roznych madrych ludzi stwierdzono, ze 60/60.... a tlumiczek zostanie jutro poprawiony i nie bedzie gryzl po oczach....
Jak dla mnie kozak jedyne co bym zmienił to swiatła na blach hella i owiwke na tylnej klapie na bioło i nieco wypoziomował koncówke wydechu mysle z ena mtII robiła by neisamowite wrazenie, no i dobra troszke gleby z porzdu, ale naprawde bardzo pozytywna.
Pozdrawiam
Ogólnie to nie podobają mi sie białe samochody, ale e30 jest ładna nawet biała 8)
Twój egzemplarz szczególnie wpada w oko, fajnie się komponują czarne fele i dodatki z białym lakierem. Jeszcze tylko nerka na czarno i black hella i będzie gites
odnosnie czarnej HELLI i kierunkow to sie zastaawialem... ale chyb awole zostac przy bialych bo lepiej swieca.... jazda w nocy musi byc przyjemnoscia "mimo wszystko" a nie koszmarem.... pozdrawiam... tomcat944
Witam ponownie....
male sprostowanie odnosnie gleby w moim Berciku... jest to 40/40 a nie jak wczesniej pisalem 60/60 za mala scieme przepraszam....
pozdrawiam i do zobaczenia na trasie...
T.
stary no prosze cię ściągaj listwy zakładaj dopinki i rób replikę warsteinera tylko z innym numerem niz moja baze już masz malujesz pasy M reklamy naklejasz i kryjesz klarem obejżyj moje możę kogoś też w to wciągne
stary no prosze cię ściągaj listwy zakładaj dopinki i rób replikę warsteinera tylko z innym numerem niz moja baze już masz malujesz pasy M reklamy naklejasz i kryjesz klarem obejżyj moje możę kogoś też w to wciągne
kurde byloby super..a ile kosztuja te przyjemnosci? tzn naklejki?
juz myslalem o tym, nawet mialem juz projekt wyklejki.....
ale jesli sie zdecyduje to dopiero w nastepnym sezonie....
najpierw sie naciesze orginalem... hihihi...
No ten zawias faktycznie nie jest taki jak ktoś mądry mówi Pozattym biały kolor i zrób z niej to co kolega Nerwowy46 bo taka cywilna biała wygląda prawie tak samo jak czerwona
Wysany: 2006-08-21, 14:52 318 is - BERT --> sesja spontan
hej,
korzystajac z calkiem fajnej pogody i z faktu wspolnych prac przy autkach
wrzucam kilka zdjec mojego Bercika i BMW moich kumpli.
mam nadzieje, ze teraz moje felgi wygladaja troche lepiej:
P.S. jesli ktos chce kupic czesci do e30 kombi - prosze na PW.
_________________ do Waskiej lampy trzeba dorosnac...
BERCIK - RIP