BEEMKA - KLUB Strona Gwna BEEMKA - KLUB

HomeHome  PortalPortal  KontaktKontakt  RegulaminRegulamin  Mapa GoogleMapa Google  AssistanceAssistance
KlubowiczeKlubowicze  FAQFAQ  SzukajSzukaj  UytkownicyUytkownicy  GrupyGrupy  
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj

Poprzedni temat «» Nastpny temat
Ah ta nasza kochana Policja - do skasowania!!!!!!!!!!!!!!!!!
Autor Wiadomo
yoshi 
Pepsi Mrucielago

Pomg: 7 razy
Doczy: 21 Lis 2004
Skd: Warszawa - Zacisze
Wysany: 2006-07-03, 14:51   Ah ta nasza kochana Policja - do skasowania!!!!!!!!!!!!!!!!!

Wszyscy kochamy Policje, oni sa tacy swietni super i wogule, i nigdy nie naginaja prawa do wlasnych potrzeb.
Fiat 126 '99
Baur TC2 '86
Ostatnio zmieniony przez yoshi 2006-07-04, 16:04, w caoci zmieniany 2 razy  

duchPW
[Usunity]

Wysany: 2006-07-03, 15:29   

widzę, że bardzo kochasz stróżów prawa :roll:

yoshi 
Pepsi Mrucielago

Wysany: 2006-07-03, 15:34   

Wszyscy kochamy Policje, oni sa tacy swietni super i wogule, i nigdy nie naginaja prawa do wlasnych potrzeb.
Fiat 126 '99
Baur TC2 '86
Ostatnio zmieniony przez yoshi 2006-07-04, 16:03, w caoci zmieniany 1 raz  

meles 

Pomg: 1 raz
Doczy: 15 Lis 2005
Skd: Tychy/Wrocław
Wysany: 2006-07-03, 15:35   

Ja myślę, że poprostu niedostosowali prędkości do warunków panujących na drodze. :?

duchPW
[Usunity]

Wysany: 2006-07-03, 15:48   

Dzięki Yoshi -Ty też się trzymaj 8)

BTW - chodziło mi raczej o tytuł tematu :wink: , bo co do niedostosowania prędkości do warunków na drodze, to nie ulega wątpliwości - gdyby prędkość była OK, to spokojnie by zatrzymali tych sprawców bójki :idea:

speed 
Michał

Pomg: 2 razy
Doczy: 17 Pa 2005
Skd: K/R/A/K/Ó/W
Wysany: 2006-07-03, 16:20   

yoshi napisa/a:
tu nie chodzi o to czy ich kocham czy nie :(

chodzi mi o rownosc wobec prawa :(

jak Otylia J. zabila swojego brata zasuwajac 180km/h to caly narod laczyl sie w zalobie, jak miesiac temu czytalem na gazeta.pl ze chlopak jechal z dziewczyna wpadl w poslizg (ona zginela) to tej samej nocy juz byl za kratkami :!:

z z tymi strozami prawa to prosta sprawa jechali za szybko i ich wina i nie ma tu co ich chwalic jacy to nie byli :( jak pol roku temu zginal chlopak przy wyscigach to nie bylo w prasie nic na temat jaki on byl fajny i pozadny tylko ze brawurowo jechal i przez to zginal :(

zyjemy w popieprzonym Państwie, w którym są równi i równiejsi :(

P.S. PioterW wszystkiego najlepszego z okazji... hmm bo ja wiem czy to jest co gratulować, pogadamy 5 VIII po 17 :lol: bo sam stane przed takim wyporem :D

W 100% sie z Toba zgadzam nie mam nic np do Otylii ale cos mnie trafialo jak to wszyscy sie straszliwie roztkliwiali jaka to Ona biedna i wogole jakby co najmnej to drzewo wyszlo im samo na droge, ale w przypadku tych policjantow sprawa jest troszke inna Oni nie jechali sobie ot tak dla funu np 150km/h - jechali tak po to (przynajmniej tak mysle) zeby Tobie czy mnie czy jeszcze komus jakies dresy gardla na osiedlu nie podciely - mysle wiec ze nalezy im sie szacunek :!:

Every man dies... But not every man really lives...

Mariusz 

Doczy: 20 Lut 2005
Skd: Warszawa/Katowice
Wysany: 2006-07-03, 16:23   

Ciężko jechać 60 km/h, gdy jest szansa złapać przestępców na gorącym uczynku ...

yoshi 
Pepsi Mrucielago

Wysany: 2006-07-03, 16:27   

Fiat 126 '99
Baur TC2 '86

duchPW
[Usunity]

Wysany: 2006-07-03, 16:30   

teoria spisku :lol: - nie napisale nawet co to była za formacja - Yoshi - jechali tamtędy, bo tam właśnie byli - może wracali z innej akcji - nie bądź taki podejrzliwy :wink:

MARTINEZ
[Usunity]

Wysany: 2006-07-04, 06:04   

yoshi napisa/a:

chodzi mi o rownosc wobec prawa :(

jak Otylia J. zabila swojego brata zasuwajac 180km/h to caly narod laczyl sie w zalobie, jak miesiac temu czytalem na gazeta.pl ze chlopak jechal z dziewczyna wpadl w poslizg (ona zginela) to tej samej nocy juz byl za kratkami :!:

z z tymi strozami prawa to prosta sprawa jechali za szybko i ich wina i nie ma tu co ich chwalic jacy to nie byli :( jak pol roku temu zginal chlopak przy wyscigach to nie bylo w prasie nic na temat jaki on byl fajny i pozadny tylko ze brawurowo jechal i przez to zginal :(

mysle ze twoje porownania sa nie na miejscu :?
masz racje jak karetka jedzie to tez powinna jechac zgodnie z przepisami i z dozwolona predkoscia :?
poprostu mysle ze masz jakis problem :mrgreen:

BADYL 

Pomg: 5 razy
Doczy: 20 Mar 2004
Skd: *****
Wysany: 2006-07-04, 06:26   

yoshi napisa/a:
cos mi tu smierdzi w tym calym wydarzeniu :!:

po 1. do interwencji jezdza oznakowanym radiowozem :!:
po 2. oni jechali na ul. Wileńska (praga płn) najbliższy komisariato ul. Cyryla i Metodego ok 1000m drogą :!:

to skąd oni cywilnym samochodem i na trasie WZ :!: :?: :!:

Yoshi po pierwsze to sa stróze prawa tak??Po drugie bys sie mogł bardzo zdziwic jak teraz wygladaja policjanci po cywilnemu i w cywilnych radiolkach.

duchPW
[Usunity]

Wysany: 2006-07-04, 08:34   

oni zawsze tak wyglądali :wink: .... czasem od gangsterów odóżniał ich tylko polonez zamiast BMW :lol:

yoshi 
Pepsi Mrucielago

Wysany: 2006-07-04, 09:16   

Fiat 126 '99
Baur TC2 '86

BADYL 

Wysany: 2006-07-04, 11:43   

yoshi napisa/a:
osotanio mialem kilka nie milych sytuacji na drogach ze strozami prawa :!: (nie kontrole drogowe :) )

po za tym wiem jak to jest w instytucjach panstwowych, jedni kryja drugich.

moim zdaniem 2 jechali po kielichu bo wczoraj widzialem gdzie to sie stało i oni poprostu pojechali prosto z trasy WZ zamiast w lewo :( - jestem w stanie to zrozumiec dlatego ze jesli sa takie sytuacje to spoleczenstow traci zaufanie do tych, ktorzy maja nam dawac przyklad :wink:

P.S. Po za tym smieszy mnie fakt jak ide sobie ulica pod krawatem z teczka (10 m przed samochodem, wychodzac z biura ul. Białostocka róg Markowskiej) a do mnie podchodzi 2 strozow prawa lat hmm 22-23 i chca mnie wylegitymowac :!:

Smieszy cie to??no sorry czyli najlepiej jakby wogole policji nie było a porzadkiem zajmowały by sie nury pokładowe z USS.ŁUBNA - czy ja moze czegos nie rozumiem to co jestes inny??nie wolno legitymowac krawaciarzy??aha czyli tylko łysych w dresach??

jak dla mnie ZOMO WRÓC!!Wtedy moze ludzie nauczyliby sie szacunku dla władzy.

yoshi 
Pepsi Mrucielago

Wysany: 2006-07-04, 11:58   

Fiat 126 '99
Baur TC2 '86

LoveJoy 

Doczy: 03 Sie 2005
Skd: Varshava
Wysany: 2006-07-04, 12:08   wypadek

Cześć,

Yoshi, czy Ty aby nie przeginasz? Jechali na interwencję, więc musieli nieco przycisnąć - inaczej gówno by z interwencji było! Przykład Cyryla też trochę do kitu, bo (jak sam się pewnie orientujesz) akurat ta komenda ma od cholery roboty i w nocy raczej nikogo poza dyżurnym, ewnetualnie załogą która właśnie przywiozła kogoś na dołek nie znajdziesz.
Z Otylią to a i owszem masz racje - też mnie wkurzało robienie z niej męczenniczki narodowej. Małolatka za bardzo przegięła z prędkością i zabiła swojego brata - ja, Ty czy ktokolwiek z forum za takie coś poszedłby siedzieć - ona oczywiście byłą "tą poszkodowaną" a nie sprawczynią. Ta sytuacja to coklwiek innego - oni jechali (być może) ratować kogoś od noża pod żebrami.
Podpinam się pod post Kirka - jak jesteś krawaciarzem to policja nie ma prawa Cię skontrolować? A może właśnie opierniczyłeś jakąś firmę, zabiłeś paru ludzi a w neseserze masz czyjeś oczy, uszy itp? Na Markowskiej przed dawnym polmosem jesetś 100 razy bardziej podejrzany idąc w garniturze i krawacie niż w drechu....

Pozdro
LJ

Sprzedam kilka pozostałości pomojej e30 - bliższe info - GIEŁDA

damiano_e30 
GERMAN STYLE

Pomg: 1 raz
Doczy: 27 Sty 2006
Skd: Bydgoszcz
Wysany: 2006-07-04, 14:00   

Może to kwestia tego że nasi policjanci są za słabo wyszkoleni jeżeli chodzi o szybką jazdę samochodem i później zdarzają się takie wypadki. Na pewno przydały by im się też porządne samochody (czyt. BMW) a nie peugoty czy tym podobne. Czy byli po spożyciu to nie ma co gdybać bo jeśli nawet to i tak nikt się o tym nie dowie. Co opinii o policji to zdania zawsze będą podzielone, wiadomo że tak jak wszędzie są wśród nich ludzie i parapety.
Oni tylko egzekwują prawo a prawo jakie jest każdy wie :evil:

Mariusz 

Doczy: 20 Lut 2005
Skd: Warszawa/Katowice
Wysany: 2006-07-04, 14:20   

Yoshi, po Twoim drugim poście w tym temacie stwierdziłem, że nie będę dalej czytać.
Zachowam to dla siebie.
I na przyszłość.

Poczytaj sobie tutaj. To Internetowe Forum Policyjne i ten temat .
Poczytaj sobie wpisy policjantów, którzy ich znali. A najlepiej też całą resztę.

urbi 
SilaDrzemieWBemie

Pomg: 4 razy
Doczy: 19 Mar 2004
Skd: Krakow/Tbg
Wysany: 2006-07-04, 14:26   

tojest wszystko jeden wielki uj ...

teraz to mi zal ich rodzin - to jest najgorsze bo tym dwom juz nic nie bedzie a rodzinie pozostal jedynie placz, smutek i zal :(

yoshi 
Pepsi Mrucielago

Wysany: 2006-07-04, 16:07   

dobra post do skasowania :!: bo widze ze nikt nie pojal plenty tego co napisalem na samym poczatku :!:
tylko sie kazdy zaczal rozwodzic jaka to nasz policja jest kochana :!:

zal mi tych facetow... ale teraz to juz i tak nie ma znaczenia :(
Fiat 126 '99
Baur TC2 '86

Sobek 
german style

Pomg: 6 razy
Doczy: 17 Wrz 2005
Skd: PZL, Wernhout
Wysany: 2006-07-04, 16:49   

Hehe policja jak byscie mieszkali w moim miasteczku to z policji byscie padli ze smiechu jakie przeboje byly :?
damiano_e30 napisa/a:
Może to kwestia tego że nasi policjanci są za słabo wyszkoleni jeżeli chodzi o szybką jazdę samochodem i później zdarzają się takie wypadki. Na pewno przydały by im się też porządne samochody (czyt. BMW) a nie peugoty czy tym podobne. Czy byli po spożyciu to nie ma co gdybać bo jeśli nawet to i tak nikt się o tym nie dowie. Co opinii o policji to zdania zawsze będą podzielone, wiadomo że tak jak wszędzie są wśród nich ludzie i parapety.
Oni tylko egzekwują prawo a prawo jakie jest każdy wie :evil:

Jak by im dali Bmw to tym bardziej by sie rozbili :D Peugoty to i tak juz rarytas :wink:
U mnie w miasteczku jest jedno zdanie na temat policji i juz chyba takie zostanie :P Kazdy chyba wie jakie :D Mielismy temat na miastowym forum o policji to wszystko zostalo napisane o policji itp co oni wyrabiali itp. to nieraz jak czytalem to az niedowierzalem ale wiem ze to prawda, a jak troszke popisalem z kumplami to puzniej w jastrowiu policjant szukal Sobka{Marka} hehe a napisalem tylko co sadze o strozach w moim miescie bez wulgaryzmow itp 8) , a jakis czas potem stracil robote w policji i to chyba na cale zycie, juz niestety strozem nie bedzie :D nie bede pisal z jakich przyczyn bo az nie moge ze smiechu a zwano go RAMBO w jastrowiu :lol:

BADYL 

Wysany: 2006-07-04, 16:55   

Zamykam ten temat bo zbacza juz wogole nie w tym kierunki jaki był temat.

Wywietl posty z ostatnich:   
Ten temat jest zablokowany bez moliwoci zmiany postw lub pisania odpowiedzi
Nie moesz pisa nowych tematw
Nie moesz odpowiada w tematach
Nie moesz zmienia swoich postw
Nie moesz usuwa swoich postw
Nie moesz gosowa w ankietach
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do: