siemka
Piękny oryginał, widać że zadbana sztuka. Jak ma zostać ori to ewentualnie zapodałbym lekką glebe no i chromowaną rure (znaczy końcówke wydechu) i będzie lux 8)
pozdro
siemka
Piękny oryginał, widać że zadbana sztuka. Jak ma zostać ori to ewentualnie zapodałbym lekką glebe no i chromowaną rure (znaczy końcówke wydechu) i będzie lux 8)
pozdro
Hejka.
Gleby nie będzie
Wydech będzie z kwasówki od kolektora.
JAK GLEBY NIE BęDZIE TO TE NAKLEJKI POODLEPIAJ BO NIE BARDZO PASUJą DO SERYJNEGO AUTA, CHYBA ZE MASZ W PLANACH FELGI AC ALE NA TYM ZAWIASIE FELGI BęDą WYGLąDAć PODOBNIE JAK TE NAKLEJKI. POZATYM łADNA I ZADBANA BETKA
Bardzo ładna sztuka. Nie będę oryginalny - powiem tyle: jeśli nie będziesz jej glebił, to ściągnij naklejki sznycla (zwłasza te bo bokach) bo psują wizerunek ładnej bumki. Ja bym jeszcze pomyślał ewentualnie o polerce rantów na lustro.
Pozdro
LJ
_________________ e34 2,5Vanos
Sprzedam kilka pozostałości pomojej e30 - bliższe info - GIEŁDA
tylko gleba i nic nie zmieniac...bo jak juz sie zacznie cos robic to choinka moze wyjsc..juz troche z tym ACS look jest przesada ale lepsze to niz plomienie i znaczki chinskie lub riegery..
tylko gleba i nic nie zmieniac...bo jak juz sie zacznie cos robic to choinka moze wyjsc..juz troche z tym ACS look jest przesada ale lepsze to niz plomienie i znaczki chinskie lub riegery..
Si
_________________ Liczba dachowań - 2
Liczba zniszczonych opon - 464
Łukasz
Silnik seria, wahałem się nad M50B25, ale jednak serduszko zostawiam ORI Pozdrawiam
Tymek
Hi hi... też się zastanawiałem ( jeszcze troszke nad M30B35) ale dałem sobie spokój... Zresztą teraz co krok wychodzą prolemy, a co byłoby z M50 to już nie wiem...
A dokładka jest rzeczywiście mat, czy ją samemu sprayem malowałeś?
Ja u siebie zrobiłem właśnie sprayem, pod kolor, na to bezbarwny, i ekekt był podobny
Nie rozumie tego podświetlenia kierunków , to tak non toper świeci ?
Black Helena pierwsza klasa , może by tak czarno białe znaczki wrzucić ? Może czarna nerka ?
Pietrek, w kierunku jest mała żaróweczka, taka jak w pozycji, w momencie kiedy włączy się kierunek to światło jest dużo bardziej intensywne.
Nerka zostaje.
Teraz zawias, ale nie zakładam na zimę, czeka na montaż wiosną
[ Dodano: 2006-11-26, 12:19 ]
P.s. Znaczek ORI
_________________ Życie jest bezwzględne nie lituje się nad nikim...
Pokój jego duszy...KRIS 27.09.03