Witam
Mocno zainteresowałem się tym samochodem jednak chciał bym was spytać o opinie być może ktoś zna ten samochód.
Wiem,że przód ma nowe lampy i grill ale umówmy się bezwypadkowych bmw nie ma także tym się nie zrażam. Będe wdzięczny za pomoc i opinie.
Też tak uważam tylko lusterka i z wyglądu było by m3 tylko,że na zdjęciach wszystko ładnie wygląda już się kilka razy przekonałem o tym dlatego pytam może ktoś coś wie.
gosc ja do tego stopnia robil na model po lifcie ze nawet kierunki boczne powymienial .. ze zdjec swietna (szkoda ze wnetrze takie biedne) ... ale .. :
1. jaka instalka - jak zwykle to od razu wywalic i zalozyc sekwencje
2. chyba cos za tania jesli z nia wszystko ok ...
_________________ prowadzisz pizzerie
masz kogos znajomego ktory prowadzi
Instalka napewno będzie zwykła ale lepsza taka niż żadna zawsze koszty przerobienia będą mniejsze i łatwiej będzie odłożyć na sekwencję. Co do tej ceny mam podobne odczucie co ty Kiloff z tym,że ja pomyślałem w tym momęcie o przeszczepie bo komu by się chciało bawić w takie szczegóły zwłaszcza,że wg mnie lampy z soczewkami są ładniejsze. Może poprostu ktoś zmienił ścianę grodziową ale z drugiej strony wnętrze jest stare.
Niestety nie ma nikogo z Ostrowca Św. u nas na forum a ja się dość mocno zraziłem do wycieczek już oglądałem 3 sztuki 2.5 które miały być w świetnym stanie a żadna nawet do pięt nie dorastała mojej kosiarce.
Lagadula tym akurat się nie przejołem bo szykowałem się,żeby zamontować klime w obecnej e36 kompletną można kupić za 800-1000zł a napewno dużo dużo łatwiej będzie naprawić niedziałającą klimę niż montować wszystko a jest tego sporo.