Witam
Jestem poważnie zainteresowany tym samochodem jednak do szczecina mam ponad 600km w jedną stronę dlatego pytam was czy ktoś może zna ten samochód lub miał by możliwość obejrzenia (zwróce koszty+ duże piwo)?
Pozdrawiam
Qba słuchaj dzwonilem do gościa i powiedział,że będzie miał czas dopiero po weekendzie i wtedy ma się odezwać chyba że wcześniej będzie wolny to da znać.
Dam Ci znać jak będe widział i jeżeli będziesz mógł podjechać zobaczyć to będe wdzięczny.
A masz może cyfrówkę? Wtedy zrobił byś zdjęcia wszystkich uszkodzeń i ogólne samochodu.
Pozdrawiam i dzięki wielkie za zainteresowanie.
P.S. Lukas zobaczymy co jest w briefie ale nawet seryjny daje radę generalnie szukam 2.5 ale znaleść coś ładnego co nie kosztuje worka kasy to masakra.
No właśnie a ja nie mam niestety czasu,żeby pół roku być bez samochodu ponieważ potrzebuje go na codzień także zadowoli mnie nawet zadbane 2.0 ważne żeby było 6cyl. i coupe bo sedana już mam i teraz chce coś innego choć nie ukrywam,że wolał bym 2.5.
Kujon jak bym ją dorwał w swoje łapki to kilka detali napewno bym poprawił ale patrząc ogólnie nie jest źle. Felga może być gleba ok, lampy z białym kierunkiem są wygląda naprawde nieźle no i ma klime a to niestety rzadkość w tych rocznikach . Detale do poprawki to spasować grill pomalować tylny zderzak ,kupić listewke na przedni zderzak no i kierownice wymienic bo wygląda jak z kombajnu tak z tych zdjęć to by było na tyle.
Qba odezwij się jak będziesz na forum to powiem co i jak.
Pozdrawiam
Pomg: 4 razy Doczy: 21 Sie 2005 Skd: Mińsk Mazowiecki
Wysany: 2006-09-26, 23:26
maly jak masz troszke czasu to podskocz to takiej miejscowosci jak Zakret(chyba) w strone minska mazowieckiego stoja tam dwie czarne kupejki(jadac do minska za wesoła a przed Dembe wielkim po lewej stronie na luku ktory odbija w prawo) ogolnie koles ma same bite wozy bo jak ostatnio z ciekawosci tam pojechalem to chyba nie bylo takiego co by byl w przystepnej cenie i nie bity, ale sprawdzic nie zaszkodzi napewno blizej niz szczecin
Dzięki misza jak byś pzejeżdzał to zobacz nazwe komisu wtedy będzie mi łatwiej go namierzyć bo jest tam sporo komisów po drodze.
Ja widziałem tam w jednym komisie tą coupe ale troche dla mnie za droga.
Znalazłem ich stronę i mają jeszcze IS-a z 93r za 16300zł fakt ładny ale przesadzają z cenami i to bardzo. Dzięki misza bo faktycznie obie beemki ładne.