Wysany: 2006-09-26, 22:03 Black hella wady czy zalety?
Chodzi mi po glowie zakup i chcialbym poznac wasze opinie. Czy swieca normalnie gozej czy moze lepiej?
Czy nie bede mial problemu ze wstawieniem ich w miejsce Boscha czy wtyki itd beda pasowac?
_________________ Zabejcowac wszystkich!
"autosugestia ktora wyjatkowo silnie wplywa na zwiekszenie osiagow"! Truu!
Pomg: 10 razy Doczy: 23 Lis 2004 Skd: Warszawa-praga
Wysany: 2006-09-26, 23:28
mial podobno ten dziwny koles o nicku marcin aka mcinek ale..nie polecam. nie chodzi o sam produkt a o honor 8)
poza tym koles na allegro od takiej ala fioletowej e30 mtechnik tez sprzedaje podobno oryginaly.
kumpel byl w niemcowni i sa tam po 100 ojro.
dzis do mnie zalozylismy oryginaly i ... swieca nieporownywalnie lepiej od samorobek ... az sie sam zdziwilem jak moze byc jasno przedemna
oczywiscie duza robote robi pozadna zarowka (hella blue light - zaden niebieski szit - swieca bardzo ladnie na bialo z reszta firma mowi sama za siebie)
Moje świecą tragicznie przyznaje sie bez bica ale powodów tego jest kilka, gleba z przodu niższa niż z tyłu, najzwyklejsze żarówki, nie wymieniam ich bo uszczelniłem sobie dekle bo parowały lampy, no i tak uszczelniłem że nie parują i tez nie da sie ich ściagnąć pozatym nigdy nie mam czasu jechać ustawić lampy, raz byłem to koleś miał jakiś przyżąd chyba do tirów bo nie dało sie go opuścićna wysokośc moich lamp
Pozatym moje stworzyłem sam a oryginały świecą lepiej bo kumpel ma w e34 i świeci fajnie
black hella rozni sie tym ze ma tylko lustro w mijanie ciemne ktore pelni tylko role kosmetyczna bo swiatlo daje soczewka, w dlogich jest tylko krzyz i tyle jak sa dobre odblysniki dobra niewypalona soczewka dobrze jest to uszczelnione to swieca extra......ale to samo mozna powiedzec o zwyklej helli roznica tylko w malowaniu i drobna w przednim szkle od co a tak to seryjna hella jest i swieci jak seryjna hella!!
ps jak ktos chce miec dobre swiatla to tylko kupic nowe lampy tak zrobilem i nie istnieje problem zlych swiatel w e30:PP
_________________ bylu 327i mtech 1 a teraz jest subaru impreza i w planie e30 drift car:))
black'i wcale nie świecą gorzej, bo światła mijania zapodają przez soczewkę, a nie przez odbłyśnik, więc nie ma to nic wspólnego z bezpieczeństwem ... chyba, że ktoś obciąga lampę pończochą
Nowe black helle w sklepie (FOTA) ze zniżkami 920zł.Ja kupiłem ostatnio na allegro za 200 -co prawda bez długich z krzyżami ale te akurat mam
"Szukajcie a znajdziecie" jak mówi pismo
_________________ Żonę możesz mieć tylko jedną,a beemek ile chcesz...
jak nie swieca !siweca pod warunkiem ze nie maja wiecej niz 5 lat:PP ludzie patrze na stan lamp odblysnika zw soczewce bo mozecie kupic wypalony tylko prezentujacy sie chlam!!jak macie mozliwos kupujcie nowe albo prawie nowe lub nowe zwyczajne soczewki!!czy blak czy nie lampa musi byc w miare nowa inaczej one naprawde sie swieca!!
_________________ bylu 327i mtech 1 a teraz jest subaru impreza i w planie e30 drift car:))
tak, tak, a stare samochody nie jezda.... i lepiej kupic chevroleta jakiegos tam bo ma duzy bagaznik i pan w salonie pod krawatem i jest gwarancja z milionem wylaczen i to jest lansssssss srebrne aveo wjezda na teran....ajjjjt
Soczewki nawet stare świecą ale czeba je rozkręcić, wyczyścić soczewke, wymienić ew. szkło jak jest mocno poobijane od kamieni i ustawic swiatła i nie ma potrzeby kupować nowych. Ew. lapszą żaróweczke. Nowe światła najtańsze jakie znalazłem ksoztują 180 sztuka a Za 35zl można kupić nowe szkiełko.
Tak to wygląda teoretycznie, praktycznie jeszcze tego nie robilem bo nie mam czasu skleiłem lampy na zawsze bo mi parowały i dopuki żarówa sie nie spali pewnie ich nie rozkleje bo nie parują a nie ma dla mnie nic bardziej denerwującego niż parujące lampy