BEEMKA - KLUB Strona Gwna BEEMKA - KLUB

HomeHome  PortalPortal  KontaktKontakt  RegulaminRegulamin  Mapa GoogleMapa Google  AssistanceAssistance
KlubowiczeKlubowicze  FAQFAQ  SzukajSzukaj  UytkownicyUytkownicy  GrupyGrupy  
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj

Poprzedni temat «» Nastpny temat
[e28] 520 83 rok
Autor Wiadomo
Kujon 

Pomg: 4 razy
Doczy: 09 Lut 2006
Skd: Tarnów
Wysany: 2006-09-27, 10:12   [e28] 520 83 rok

Opowiem Wam jaką akcje miałem kilka dni temu. Wychodze z pracy , ide na praking, a przy samochodzie zaczepia mnie pewien gośc z pytaniem : "czy nie chce kupić BMW" , powiedzialem że nie bo mam już swoje, on zapytał czy nie chcialbym jednak ogladnąć , auto stoi ulice obok. Noi poszedłem z nim. Pierwsza sprawa która mi sie spodobała to że auto jest na czarnych blachach :!: Gośc jest włąscicielem od 20 lat , co sprawdziłem w robocie i zgadza sie :!: wcześniej 2 lata od nowości miał je podobno ksiądz (niezła to musiała być fura w moim mieście jak na tamte czasy !). Auto znałem z widzienia i wiem że w zimie nie było wogle jeżdzone i stało przepalane w garażu. Na liczniku ma 125 tyś przebiegu. W środku jest bardzo czysto, nic nie pourywane, nie trzeszczy i trzyma sie kupy jefynie pelno obrazków i proporczyków religijnych. Blacha ogulnie bdb , tylko pod maską w miejscu łaczenia pasa przedniego z błotnikami widać troszke rdzy. Podłużnice nie tykane. Teraz silnik wg mnie chodzi poezja, równiutko i cichutko, nigdy nie widział gazu , jest bardzo dynamiczny. zawieszenie hamulce itp calkowicie sprawne , nic nie puka nie stuka . Ogólnie jestem pod wrażeniem tego samochodu jak na jego leciwość :shock:
Nie dałem tego tematu do dzialu giełda ponieważ ja nie jestem sprzedawcą , lecz gośc zastawił mi nr tel gdyby ktoś był zainteresowany to chętnie podam bo mysle że auto godne uwagi jeśli ktoś szuka E28 .

www.bmw-syndykat.pl - Ciemna Strona Marki

Wywietl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie moesz pisa nowych tematw
Nie moesz odpowiada w tematach
Nie moesz zmienia swoich postw
Nie moesz usuwa swoich postw
Nie moesz gosowa w ankietach
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do: